• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Rize'de binayı saran ikalabalık Atatürk'ün piçleri diye bağırarak binayı taşlıyorlar!"

redhack yine trtnin kendi yaptığı haberler ile yalan olduğunu ispatladı, itibar etmeyin. 2010dan kalan bir haberi 2013 ile birleştirmeye çalışıyorlar.

dileyenler redhackin tweeter hesabından bakıp, görebilir.
Bir bakayım google da yaptığım taramada dolapdere ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım çünkü, geçmiş yıllara ait bu tarz bir görüntü görememiştim.

Rize ADD Başkanı: "Binada mahsuruz, dışarısı güvenli değil. Asker müdahalesi istiyoruz

0 464 213 03 74 - 75 - 76 emniyet müdürlügü
0 464 223 38 64 Rize İl Jandarma Alay Komutanlığı
ARAYIN

AN İTİBARİYLE:
-ANKARA
-Tunalı'yı arabalar tıkadığı için tomalar gremiyor
-Bin kişi Esat Caddesi'nden Tunalı Hilmi'ye doğru yürüyüşe geçti. Tunalı Hilmi Caddesi'nin üzerinde onlarca barikat kuruldu.
-DERSİM
22.15 Polis arada gaz atsa da eylemciler şu an türküler söyleyip halay çekiyor
RİZE
-Belediye başkanını araya girmesiyle olayların sakinleştiği belirtiliyor
ANTAKYA
-AKP seçmenin olduğu Atatürk ve Ürgen Paşa mahalleleri de dahil tüm mahalleler ses çıkarma eylemi yapıyor.
İSTANBUL
-Sayısı bini aşan halk Esenyurt-Avcılar yolunu trafiğe kapatarak yürüyüşüne devam ediyor
-Çarşı grubu Bezm-i Alem Camii'nde kandil simidi dağıttı
-Beykoz Paşabahçe'de Gündoğdu Marşı okunuyor
-Hacıosman'da saat 20.00'da toplanan Sarıyerliler Taksim Gezi Parkı'nda
-Kartal'da 5 bin kişi yolu kesti yürüyor

kalabalik belediye parkinda. Add den 100 metre uzaga cekildi. Emniyet tedbirli

https://vine.co/v/b3Y3Uw3XWea

redhack yine trtnin kendi yaptığı haberler ile yalan olduğunu ispatladı, itibar etmeyin. 2010dan kalan bir haberi 2013 ile birleştirmeye çalışıyorlar.

dileyenler redhackin tweeter hesabından bakıp, görebilir.

Kesinlikle.
Radhack yalan yanlış birlgi vermez.
Ortaya çıkardıkları görüntüler çok açık.

Trtnin koyduğu video ile "bayrak yaktılar" diye servis ettikleri video arasında dağlar var.

0 (464) 213 03 74 - 75 - 76 İl Emniyet Müdürlüğü'nın telefonu. Herkes arasın göreve davet etsin. #direnrize

#rize polis add ye 100 metre kimseyi yaklastirmiyor

Kızlar rize olay yerinden canlı bilgi veren arkadaştan takip ediyorum.

94369859107903092420148.jpg

[h=5]LÜTFEN DİKKAT

ÖNEMLİ !! PAYLAŞALIMMM ARKADAŞLARR

0 464 223 38 64 Rize İl Jandarma Alay Komutanlığı'nın telefonu.

Herkes arasın göreve davet etsin. Paylaşalım, Madımak olmasın!
[/h]

Rize ADD Başkanı: "Binada mahsuruz, dışarısı güvenli değil. Asker müdahalesi istiyoruz

0 464 213 03 74 - 75 - 76 emniyet müdürlügü
0 464 223 38 64 Rize İl Jandarma Alay Komutanlığı
ARAYIN

#rize yagmurun etkisiyle kalabalik dagiliyor. Kazasiz belasiz atlattik.

Hakikaten kazasız belasız atlattık:46::46::46:
Çok şükür, ciddi tedirgindim.

Ankara ne alemde oraya bakamadım?

kalabalik belediye parkinda. Add den 100 metre uzaga cekildi. Emniyet tedbirli

https://vine.co/v/b3Y3Uw3XWea

Kesinlikle.
Radhack yalan yanlış birlgi vermez.
Ortaya çıkardıkları görüntüler çok açık.

Trtnin koyduğu video ile "bayrak yaktılar" diye servis ettikleri video arasında dağlar var.

Gerçektir yalandır onu bilemeyeceğim ama ben de şunu merak etmişimdir. Buradaki sabit bir mobese kamerası değil görüldüğü üzere hareketli bir kamera. Birileri izliyor ve öylece yerinde oturuyor. Bunu her kim ne zaman yaptı ise yüzlerinin halinden ve bayrak yakmalarından, sonraki cam çerçeve indirme hareketlerinden kim oldukları belli. Neden bunu izlerken oturuyorsun da gereksiz yerlere müdahaleni yapıyorsun bunu anlamam işte. Biri de çıkıp anlatsın bi zahmet.

Gerçektir yalandır onu bilemeyeceğim ama ben de şunu merak etmişimdir. Buradaki sabit bir mobese kamerası değil görüldüğü üzere hareketli bir kamera. Birileri izliyor ve öylece yerinde oturuyor. Bunu her kim ne zaman yaptı ise yüzlerinin halinden ve bayrak yakmalarından, sonraki cam çerçeve indirme hareketlerinden kim oldukları belli. Neden bunu izlerken oturuyorsun da gereksiz yerlere müdahaleni yapıyorsun bunu anlamam işte. Biri de çıkıp anlatsın bi zahmet.

Onu anlatacak bulamazsın:31:

#rize yagmurun etkisiyle kalabalik dagiliyor. Kazasiz belasiz atlattik.

Hakikaten kazasız belasız atlattık:46::46::46:
Çok şükür, ciddi tedirgindim.

Ankara ne alemde oraya bakamadım?

medcezir, verdiğin bu haber var ya, nasıl bir mutluluk yarattı bende anlatamam. oh çok şükür :16:

ya 1 dk ya, 10 dk önce tgb şöyle bir şey paylaşmış sayfalarından;

SON DAKİKA! - ÖNEMLİ!

Dışarı çıkan 3 kişiden 1 kız arkadaş 20 kişi tarafından tartaklandı!
Arkadaşlarımız dışarı çıkmayı reddediyor. POLİS ARTIK CAN GÜVENLİĞİNİZ BİZDEN SORUMLU DEĞİL diyor!

umarım 10 dk önceden kalmıştır bu

bir mesaj "Kuzenimin eşinden direk haber Rize'den yaralanan yok moraller düzgün jandarmayı bekliyorlar ADD nin camları kırık vaziyetteymiş"
Demet Evgar tarafından retweetlendi

twitter ve facebook kullanmadığım için duyurulara katılamıyorum kızlar ama takipteyim kendi adıma hepinize teşekkür ederim :16:

Back