https://twitter.com/utku53
Buradan takip ettim kızlar.
Bu arkadaş alandaydı, görüntü ve videolarla bildirdi olayı dakika dakika.
Buradan takip ettim kızlar.
Bu arkadaş alandaydı, görüntü ve videolarla bildirdi olayı dakika dakika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya twitterda paylaşım yapan herkesi göz altına alacak olsalardı, twitterda "anıtkabiri de yıkarız" diyen şahsı hapse atmaları gerekirdi ama sadece istifasını verdi. Hani hakaretse hakaret eden çok insan var ve bizler değil bence asıl daha ünlü insanlar dikkat etmeliler. Misal "evde zorla tuttuğumuz bir %50 var " da bana göre organize suçtur ve neticelerini bugün gördük.Inanmiyorum saka gibi kendinize dikkat edin lütfen twitterde paylasim yapan 28 kisiyi göz altina almislar simdi haberler gösterdi
Ya twitterda paylaşım yapan herkesi göz altına alacak olsalardı, twitterda "anıtkabiri de yıkarız" diyen şahsı hapse atmaları gerekirdi ama sadece istifasını verdi. Hani hakaretse hakaret eden çok insan var ve bizler değil bence asıl daha ünlü insanlar dikkat etmeliler. Misal "evde zorla tuttuğumuz bir %50 var " da bana göre organize suçtur ve neticelerini bugün gördük.
Ya twitterda paylaşım yapan herkesi göz altına alacak olsalardı, twitterda "anıtkabiri de yıkarız" diyen şahsı hapse atmaları gerekirdi ama sadece istifasını verdi. Hani hakaretse hakaret eden çok insan var ve bizler değil bence asıl daha ünlü insanlar dikkat etmeliler. Misal "evde zorla tuttuğumuz bir %50 var " da bana göre organize suçtur ve neticelerini bugün gördük.
bizim burada bir grup karşıt eylem yaptı mesela, neyse ki 20 kişilerdi ama sopalarımızı alalım gelelim. Şerefimizi koruyalım dediklerini bizzat duydum. Mesele de eylem yapanların "mustafa kemalin askerleriyiz" demeleri.neticeleri neydi???
neyi gördük?
vakıf olamadım da
İyice sinirlerim bozuldu:))) bu tweet'e gülsem mi ağlasam mı? Ama pek bir yaratıcı yurdum kadını
İyi mesailer hanımlar
Bazı illerin sosyolojik yapısı nedeniyle eylem yapmak tehlikelidir bence.rizede de mi??
çok ilginç ordan o kadar linç edecek eylemci çıkmış mı? misal çoğu şehirlerde hiç olay eylem yok. benim arkadaşlar burda ses soluk yok diye istanbula gitceklerdi :)
Bazı illerin sosyolojik yapısı nedeniyle eylem yapmak tehlikelidir bence.
Karadeniz, sivas, maraş, çorum.... gibi
haber burada Rize'de Gezi Parkı eylemcilerini bir binaya sıkıştırdılar
BJKli olarak sizi gelinimiz olarak görmekten onur duyarız :)))