• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Arkadaşlar, İzmirde Gündoğdu Meydanında eylem barış ve demokrasi içinde, şenlik halinde devam ediyor. Ortam gerçekten harika :72:

:1: :1: :1:

Eklentiler

• $971070_569478483073421_1183661921_n.jpg
    $971070_569478483073421_1183661921_n.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 83
Inanmiyorum saka gibi kendinize dikkat edin lütfen twitterde paylasim yapan 28 kisiyi göz altina almislar simdi haberler gösterdi

Inanmiyorum saka gibi kendinize dikkat edin lütfen twitterde paylasim yapan 28 kisiyi göz altina almislar simdi haberler gösterdi
Ya twitterda paylaşım yapan herkesi göz altına alacak olsalardı, twitterda "anıtkabiri de yıkarız" diyen şahsı hapse atmaları gerekirdi ama sadece istifasını verdi. Hani hakaretse hakaret eden çok insan var ve bizler değil bence asıl daha ünlü insanlar dikkat etmeliler. Misal "evde zorla tuttuğumuz bir %50 var " da bana göre organize suçtur ve neticelerini bugün gördük.:9:

Ya twitterda paylaşım yapan herkesi göz altına alacak olsalardı, twitterda "anıtkabiri de yıkarız" diyen şahsı hapse atmaları gerekirdi ama sadece istifasını verdi. Hani hakaretse hakaret eden çok insan var ve bizler değil bence asıl daha ünlü insanlar dikkat etmeliler. Misal "evde zorla tuttuğumuz bir %50 var " da bana göre organize suçtur ve neticelerini bugün gördük.:9:

birisi demiş ya, "o evde tuttuğunuz % 50yi tutmaya devam edin, çünkü burası taksim yılbaşı kalabalığından daha kalabalık ve bir tane bile kadın tacize uğramadı" diye.

neticeleri neydi???
neyi gördük?
vakıf olamadım da

neticeleri neydi???
neyi gördük?
vakıf olamadım da
bizim burada bir grup karşıt eylem yaptı mesela, neyse ki 20 kişilerdi ama sopalarımızı alalım gelelim. Şerefimizi koruyalım dediklerini bizzat duydum. Mesele de eylem yapanların "mustafa kemalin askerleriyiz" demeleri.
rizede de akpli olduğu onaylanan bir grup eylemcileri binaya sıkıştırıp linç eymeye kalktı.

İyice sinirlerim bozuldu:))) bu tweet'e gülsem mi ağlasam mı? Ama pek bir yaratıcı yurdum kadını:9:
İyi mesailer hanımlar:34:

sevgili mune, asıl biz iyi mesailer diliyoruz, malum

- sakin olalım
- hakaret etmeyelim, demokrasi karşıt fikirleri de saygıyla dinlemektir
- parti karalaması, aklaması yapmayalım

... vs şeklinde mesai uyarıları başlamıştır :1:

allah kolaylık versin mi desem yoksa biz kolaylık yapsak mı desem bilemedim :1:

rizede de mi??
çok ilginç ordan o kadar linç edecek eylemci çıkmış mı? misal çoğu şehirlerde hiç olay eylem yok. benim arkadaşlar burda ses soluk yok diye istanbula gitceklerdi :)

halk tv de erdoğan ıle obama ıçın yapılan klıp sınırlerımı bozdu gece gece, çok güldüm
bırde şarkı yerleştırmışler :ssz:

Arkadaşlar, rızede durumlar nasıl?
en son Atatürk derneğınde mahsur kalanlar kurtarıldı dıye bılıyorum, başka gelışmeler var mı?

$xc.jpg kızlar şuna bakın suan beni güldüren tek şeydir :9:

$944324_465192786896152_664906869_n.jpg

beni de bu çarşı bitiriyor, zorla bjkli yapacaklar adamı :1:

Back