Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
- 198
Daha önceden yaptıkları sosyal dayanışma hareketlerini de beğeniyordum ama şu son günlerdeki cesur yüreklerini gördükten sonra kararı verdim ben de kocayı çarşıdan alıcam
- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
Daha önceden yaptıkları sosyal dayanışma hareketlerini de beğeniyordum ama şu son günlerdeki cesur yüreklerini gördükten sonra kararı verdim ben de kocayı çarşıdan alıcam
hadi hayırlısı, ilgili sayfa çarşının tweeter hesabı
herkese düzgün, hayırlı (hem vatanına hem ailesine hayırlı) eşler dilerim
halk tv de erdoğan ıle obama ıçın yapılan klıp sınırlerımı bozdu gece gece, çok güldüm
bırde şarkı yerleştırmışler
Arkadaşlar, rızede durumlar nasıl?
en son Atatürk derneğınde mahsur kalanlar kurtarıldı dıye bılıyorum, başka gelışmeler var mı?
Rize duruldu canım.Olay yerinden bir arkadaş aktardı her şeyi sağolsun.
Ondan başka gelişme var mı daha bakamadım ama en son olay bitti herkes dağıldı bilgisi aldık.
BJKli olarak sizi gelinimiz olarak görmekten onur duyarız :)))
Beni alır mısınız, hem ben de beşiktaşlıyım
Arkadaşlar twitter da sahte hesaplar açıp; insanların özel bılgılerıne ulasılıp tehtit etmeye başladılar dıkkatlı olun.
Eki Görüntüle 729128
Eki Görüntüle 729129
Önemli bir bilgi bana kalırsa, teşekkürler.
Bu hesaplara yapsınlar asıl yapacaklarını.
Tabi bunlar akgençlik değilse
- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
- 198
Hesaplar sahte belli de tc no.sunu adresini nasıl bulmuşlar ki:26:Arkadaşlar twitter da sahte hesaplar açıp; insanların özel bılgılerıne ulasılıp tehtit etmeye başladılar dıkkatlı olun.
Eki Görüntüle 729128
Eki Görüntüle 729129
- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
sahte hesap ama herseyi yazmislar üstüne üstelik tehdit var , 34 genc de emmineyete almislar net üzeri uyari yapanlar burda da yapilan uyarilar .. ve sorulan sorular müheppete götüren ceza kanunlar IHM gidilecek bu gidisle ,
Aşırı demokrasi ve özgürlükten oluyor bunlar
Hep diyorum bu kadar aşırısı benim güzel ülkeme gelmez diye
çok tatlısınız ama beni bir fbli kaptı bile
tüh yaa nasıl kaçırdık çok üzüldüm :) neyse kız kardeşiniz vardır umarım
bunlar gözükmezki canım atatürke küfredenler evlerinde rahatça uyuyor malesef..
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 729135
çok güzel değil mi amaaslında tatsız olaylar yaşamasak milletçe çok eğlenicez de...
çoook çok yaratıcı :) ne kadar zeki insan varsa hepsi ortaya çıktı yeminle..
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum; hani attıkları msjlardan dolayı 25 genci göz altına almışlar ya Atatürk ve Anıtkabir için hakaret edenler serbest değil mi? şimdi ben de bu msjları ihbar etmek suç duyurusunda bulunmak istiyorum bunu nasıl yapacağım bilgisi olan anlatabilir mi? nasıl bir yol izleniyor?
ayrıca kocayı çarşıdan bulamadım artık çok geç ama beşiktaşlı olmaya karar verdim
direnişi desteklemeyen sendikamdan bugün istifa ettim,evde ışık kapatma eylemime devam ediyorum olaylar bitene kadar devam edeceğim aynı zamanda artık direnişin de bitirilmesini istiyorum çünkü şehirler karışırsa anadolu karışırsa sonumuz çok fena olur,eylemin boyutu değişmek üzere farklı gruplar sahneye çıkıyor artık....bireysel olarak yapabildiklerim bu kadar..
bir karadenizli olarak da bizim buraları karıştırmaya çalışanlara tek sözüm var;bunu yıllarca başaramadılar da siz mi başaracaksınız ha uşağum? hadi başka kapıya
ayrıca kocayı çarşıdan bulamadım artık çok geç ama beşiktaşlı olmaya karar verdim
direnişi desteklemeyen sendikamdan bugün istifa ettim,evde ışık kapatma eylemime devam ediyorum olaylar bitene kadar devam edeceğim aynı zamanda artık direnişin de bitirilmesini istiyorum çünkü şehirler karışırsa anadolu karışırsa sonumuz çok fena olur,eylemin boyutu değişmek üzere farklı gruplar sahneye çıkıyor artık....bireysel olarak yapabildiklerim bu kadar..
bir karadenizli olarak da bizim buraları karıştırmaya çalışanlara tek sözüm var;bunu yıllarca başaramadılar da siz mi başaracaksınız ha uşağum? hadi başka kapıya
Son düzenleme:
Aşırı demokrasi ve özgürlükten oluyor bunlar
Hep diyorum bu kadar aşırısı benim güzel ülkeme gelmez diye
doğru fazla demokrasiyi kaldıramaz bu millet. bu ülkede herkesin de oyu bir olmamalıydı demi kim demişti onu..
Son düzenleme:
çapulcular bakın boğaziçi caz korosu solisti gençlerin cover' ına :)
Boğaziçi Caz Korosu - GEZİ PARKI, 06.06.2013 - YouTube
'' biber gazı bala benziyor '' :))
Boğaziçi Caz Korosu - GEZİ PARKI, 06.06.2013 - YouTube
'' biber gazı bala benziyor '' :))