• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Arkadaşlar twitter da sahte hesaplar açıp; insanların özel bılgılerıne ulasılıp tehtit etmeye başladılar dıkkatlı olun.

$Ekran Alıntısı.PNG

$BMCCKUnCIAADnuZ.png

Daha önceden yaptıkları sosyal dayanışma hareketlerini de beğeniyordum ama şu son günlerdeki cesur yüreklerini gördükten sonra kararı verdim ben de kocayı çarşıdan alıcam:1:

hadi hayırlısı, ilgili sayfa çarşının tweeter hesabı :1:

herkese düzgün, hayırlı (hem vatanına hem ailesine hayırlı) eşler dilerim :16:

halk tv de erdoğan ıle obama ıçın yapılan klıp sınırlerımı bozdu gece gece, çok güldüm
bırde şarkı yerleştırmışler :ssz:

Arkadaşlar, rızede durumlar nasıl?
en son Atatürk derneğınde mahsur kalanlar kurtarıldı dıye bılıyorum, başka gelışmeler var mı?

Rize duruldu canım.Olay yerinden bir arkadaş aktardı her şeyi sağolsun.
Ondan başka gelişme var mı daha bakamadım ama en son olay bitti herkes dağıldı bilgisi aldık.

BJKli olarak sizi gelinimiz olarak görmekten onur duyarız :)))

Beni alır mısınız, hem ben de beşiktaşlıyım:17:

Arkadaşlar twitter da sahte hesaplar açıp; insanların özel bılgılerıne ulasılıp tehtit etmeye başladılar dıkkatlı olun.

Eki Görüntüle 729128

Eki Görüntüle 729129

Önemli bir bilgi bana kalırsa, teşekkürler.
Bu hesaplara yapsınlar asıl yapacaklarını.
Tabi bunlar akgençlik değilse:ssz:

sahte hesap ama herseyi yazmislar üstüne üstelik tehdit var , 34 genc de emmineyete almislar net üzeri uyari yapanlar burda da yapilan uyarilar .. ve sorulan sorular müheppete götüren ceza kanunlar:ssz: IHM gidilecek bu gidisle ,

sahte hesap ama herseyi yazmislar üstüne üstelik tehdit var , 34 genc de emmineyete almislar net üzeri uyari yapanlar burda da yapilan uyarilar .. ve sorulan sorular müheppete götüren ceza kanunlar:ssz: IHM gidilecek bu gidisle ,

Aşırı demokrasi ve özgürlükten oluyor bunlar:ssz:
Hep diyorum bu kadar aşırısı benim güzel ülkeme gelmez diye:ssz:

Bu arada radhack sayfasında, tweetleri yüzünden gözaltına alınan olursa "radhack hesabımı patlatmış" deyin, seve seve üstleniriz demiş :1:

$970536_10151582419291847_480983934_n.jpg
çok güzel değil mi ama:1:aslında tatsız olaylar yaşamasak milletçe çok eğlenicez de...:ssz:

Dün gece hem yorgunluktan hem de gözümdeki ağrıdan erken uyudum ama keşke uyumasaymışım. Neler olmuş Rize de Ankara'mda. Uyuyunca ihanet etmiş gibi hissettim kendimi.

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum; hani attıkları msjlardan dolayı 25 genci göz altına almışlar ya Atatürk ve Anıtkabir için hakaret edenler serbest değil mi? şimdi ben de bu msjları ihbar etmek suç duyurusunda bulunmak istiyorum bunu nasıl yapacağım bilgisi olan anlatabilir mi? nasıl bir yol izleniyor?

ayrıca kocayı çarşıdan bulamadım artık çok geç :27: ama beşiktaşlı olmaya karar verdim :72:

direnişi desteklemeyen sendikamdan bugün istifa ettim,evde ışık kapatma eylemime devam ediyorum olaylar bitene kadar devam edeceğim aynı zamanda artık direnişin de bitirilmesini istiyorum çünkü şehirler karışırsa anadolu karışırsa sonumuz çok fena olur,eylemin boyutu değişmek üzere farklı gruplar sahneye çıkıyor artık....bireysel olarak yapabildiklerim bu kadar..

bir karadenizli olarak da bizim buraları karıştırmaya çalışanlara tek sözüm var;bunu yıllarca başaramadılar da siz mi başaracaksınız ha uşağum? hadi başka kapıya :ssz:

Son düzenleme:
Back