- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
Bu bayrak yakma yalanlanmadı maalesef doğrulandı kızlar
Bir bakayım google da yaptığım taramada dolapdere ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım çünkü, geçmiş yıllara ait bu tarz bir görüntü görememiştim.redhack yine trtnin kendi yaptığı haberler ile yalan olduğunu ispatladı, itibar etmeyin. 2010dan kalan bir haberi 2013 ile birleştirmeye çalışıyorlar.
dileyenler redhackin tweeter hesabından bakıp, görebilir.
redhack yine trtnin kendi yaptığı haberler ile yalan olduğunu ispatladı, itibar etmeyin. 2010dan kalan bir haberi 2013 ile birleştirmeye çalışıyorlar.
dileyenler redhackin tweeter hesabından bakıp, görebilir.
Rize ADD Başkanı: "Binada mahsuruz, dışarısı güvenli değil. Asker müdahalesi istiyoruz
0 464 213 03 74 - 75 - 76 emniyet müdürlügü
0 464 223 38 64 Rize İl Jandarma Alay Komutanlığı
ARAYIN
kalabalik belediye parkinda. Add den 100 metre uzaga cekildi. Emniyet tedbirli
https://vine.co/v/b3Y3Uw3XWea
Kesinlikle.
Radhack yalan yanlış birlgi vermez.
Ortaya çıkardıkları görüntüler çok açık.
Trtnin koyduğu video ile "bayrak yaktılar" diye servis ettikleri video arasında dağlar var.
Gerçektir yalandır onu bilemeyeceğim ama ben de şunu merak etmişimdir. Buradaki sabit bir mobese kamerası değil görüldüğü üzere hareketli bir kamera. Birileri izliyor ve öylece yerinde oturuyor. Bunu her kim ne zaman yaptı ise yüzlerinin halinden ve bayrak yakmalarından, sonraki cam çerçeve indirme hareketlerinden kim oldukları belli. Neden bunu izlerken oturuyorsun da gereksiz yerlere müdahaleni yapıyorsun bunu anlamam işte. Biri de çıkıp anlatsın bi zahmet.
#rize yagmurun etkisiyle kalabalik dagiliyor. Kazasiz belasiz atlattik.
Hakikaten kazasız belasız atlattık
Çok şükür, ciddi tedirgindim.
Ankara ne alemde oraya bakamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?