Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

farkındaysanız twitterda dendi dedim.
Yalan mı değil mi anlayacak kadar akıllı burdakiler, araştırırlar merak etmeyin

yalan kesinleşmemiş haber yasaklanmadı mı kim inanır ya buna başbakanın ortadoğudaki imajından haberiniz yok heralde yok yok artık hiçbir devlet yöneticisi görüşmeyecekmiş başbakanla

kaybeden yine benm ülkem olacak ne yazık............

Bu sefer de yüzde altmışla geirler heralde her mağduriyette biraz daha güçleniyorlar

kızlar cevap vermeyin yazsın yazsın gitsin boşunada konu kapanmasın kibe basın olsun bitsin

antakyadan olabildiğince çok haber ...elektrikleri yok internet yok yardım çağrısı yapalım lütfenn

Antakya yanıyor arkadaşlar. Polis çok sert. #direndersim #direnantakya #direnadana pic.twitter.com/Lqf9ICuQGy"

Antakya'm Armutlu savaş alanı..Polis halka çok ağır saldırıyor..

hep aynı şey yazılıyor.
bu mübarek kandil gününde olacak iş mi bu neyin hırsı bilmiyorum ki.
Allah yardımcıları olsun, kimsenin canı yanmasın inşallah.

Yetti artık polisi karadığınız polis sert de göstericiler ne peki site yönetimi bu işe el atsın

Alevi-Sünni provokasyonu için uğraşacak çok kişi var, dikkatli olun provokatörleri engelleyin

mübarek kandilde ANTAKYA İÇİN DUA EDELİM ALLAH BİNLERCE KEZ YARDIMCILARI OLSUN...

Hatay'da polis müdahalesi devam ediyor. Atatürk Anıtına yürüyen gruba polis müdahale etti. Yaralılar var. #direnhatay

RT ltfen onemli #direnantakya Sosyal medyada "ölüm var" gibi haberler yayılıyor.ŞU AN ÖYLE BİR DURUM YOK!

İstanbul Gümüşsuyu da karışmış.

Sıkıştırılmışlar, acçil destek istiyorlar

şu ölen çocuğa çok üzüldüm ben
kafatasına öldüresiye vurmuş polis ...

[ı]alevi-sünni provokasyonu için uğraşacak çok kişi var, dikkatli olun provokatörleri engelleyin [/ı]

kesinlikle katılıyorum bölücülüğe izin vermeyin herzamanki gibi birlik olmuşken ayırma çabası tipik!yapmayın şiddet göstermeyin antakyayla ilgili tüm haberleri yayalım yardım için..​

Son düzenleme:
Beşiktaşta siviller insan topluyormuş, yaylım, uyaralım !

Hatay'da polis müdahalesi devam ediyor. Atatürk Anıtına yürüyen gruba polis müdahale etti. Yaralılar var.

Hatay ciddi manada karışık arkadaşlar.
Dersim bir nebze durulmuş deniyor.

İzmirle görüştüm, geziye de ulaştı duyurular.

Sizden ricam, hiç bir suretle polemiğe girmemeniz, tahrik olduğunu düşündüğünüz mesajları kib yapmanız.
Bakın ben bu konu için tüm sorumluluğu üzerime aldım, söz verdim kazene.
Rica ediyorum.

Haber/duyuru/yardım bilgisi haricinde herhangi bir şey paylaşılmasın, "parti" adı altında tek bir partinin ismi geçmesin..

Seviyorum sizi

bu konudada var kışkırtmaya çalışanlar oyuna gelmeyelim kızlar konularımız hep kapatıldı

durumun farkındayım ancak şu yorum tebessüm ettirdi beni

Çevik bize oradan 4 kapsül biberli 2 kapsül de portakallı çek! Ya da en iyisi ortaya karışık yap.Yanına da bi' açık 'tazyikli'...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…