Mevzu çok derin...

BenZeyZey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
7
0
Arkadaşlar meraba...
Burada yeniyim sırf kafamı kurcalayan bu şey için kayıt oldum.mevzuya pat diye girmek istemiyorum öncelikle biraz sıkıntımdan bahsedeyim sizlere.benim 1 seneye yakın bi zamandır tanıdığım bir erkek arkadaşım var.yaşı benden epeyce büyük olan abi demem gereken fakat içimde engel olamadığım duygulardan dolayı asla abi demeyi kendime yediremediğim bu arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz.anlamışsınızdır yani platonik aşk durumları yada aşk değilde hoşlantı veya hayranlık da denebilir çünkü aşk kavramının ne denli büyük olduğunu biliyorum ve aşk olmadığı düşüncesindeyim.ve aşkın geçici olmadığını tek taraflı da olsa uzun süre kalıp insanı yerden yere vurduğunu ,fakat bendeki bu duygunun zamanla geçmeye başladığını farkettim.velhasıl mevzu tam olarak bu değil.bu arkadaşım benden birşeyler gizliyor .mesela ilk tanıştığımızda evli olup olmadığını sordum ve konuyu değiştirdi.bi süre sonra yani bikaç hafta kadar bi süre sonra tekrar sordum zamanı gelince konuşuruz dedi.tekrar sordum tabi aradan yine zaman geçti yeri değil dedi.ben evli olduğu düşüncesine vardım ve uzaklaşmaya karar verdim evli bi erkekle arkadaş dahi olmak benim karakterime ters bi durum.arkadaşım bunu farketti ve bana düşündüğün gibi değil evli değilim ama yüzyüze konuşulacak şeyler var dedi.neyse biz yine arkadaş olarak konuşmaya devam ettik bi süre sonra da o benden uzaklaştı bana bağlanmanı istemiyorum falan dedi ben duygularımı içime atıp biz zaten arkadaşız ne bağlanması falan diye baya bi tepki gösterdim yani söylediğine pişman oldu.neyse arkadaşlığımız bitmedi hala arkadaşız ama ben eskisi gibi samimi olamıyorum.birazda o arkadaşımdan bahsedeyim size çok kibar güleryüzlü sempatik ve kızlarla çok iyi anlaşabilen biri.benim aklıma söylenemeyecek tek şey bu arkadaşımın eşcinsel olması gibi bi durum geldi.bende zaten kibar tatlı dilli falan diye ilk tanıştığımda çok hoşuma gitmişti.bazen mesela kız noldu niye canın sıkkın falan diye gelip dirseğini vurur hafifçe bazı hareketleri kız gibi yani.
Şimdi arkadaşlar sorum şu ben bu arkadaşıma çaktırmadan gaymisin diye nasıl sorucam yani eğer öyle bi durum yoksa çok ağır bi hakaret olabilir ona.ama bana güvenip anlatmasını sağlamam gerekiyor eğer düşüncem doğruysa tabi .
şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Zaten sizi o kadar yakın görse anlatırdı size yeri değil zamanı değil demiş kaç kez sizde inatla diretmişsiniz, belli etmişsiniz yani platonikliğinizi. Daha fazla varmayın üstüne bırakın, bir şey varsa da kendisi söyler zaten

şu kız gibi lafına da acayip sinir oluyorum.

neyse konuyu dağıtmayayım.

gay olup olmaması seni çok bağlamaz bu durumda.

en başından evli misin sorusuna adam akıllı yanıt veremeyen kişinin gizlediği bir şey kesin vardır. he bu gizlediği evli oluşu olur, gay oluşu olur, ana kuzusu oluşu olur, olur da olur yani, sonuçta hiçbiri senin isteyeceğin şeyler olmaz. bırak bu arkadaşını sen, hiç sağlam pabuç değil gibi.

Evlide olma ihtimali var zaten oda senin ona baglanmanin dogru birsey olmadigini dusunup uzak durmus sende bence cok usteleme bitir gitsin

Ben escinsel oldugunu dusunmuyorum bana sorarsan bi sure sonra mecbyren yurutmem gereken bi evlilik var diyecek benzerini yasadim biliyorum bosver degmez

Belki de boşanmış bir erkek. Zaten yavaş yavaş soğumaya başladıysanız merak etmeyi de bırakın. Kendi önünüze bakın. Ne olduğunun sizin için bir önemi kalmaz o zaman.

Simdi " sen gogosmusun' diye dallama bi hareket olmaz.
Ben olsaydim yuz yuze gelip su anlatman gereken konuyu konusabilirmiyiz derdim.
Orda hersey aciga cikardi.
Hani adamdan bi halt olmaz o bellide, yinede merakimizi giderelim.

Ben olsam söyle bi konuşma yapardım
Ben-eşine selam söyle
-ne eşi?
Ben -evli değil misin?
-evet/hayır
Evetse
Ben -tamam işte selam söyle
Hayırsa
Ben-Hmm demek kadınlardan cinsel anlamda hoşlanmıyorsun. Önemli olan insanlık.
Sonra gülücük gülücük bye bye.

Başka derdiniz yok galiba sizin?
Adam gay veya değil size ne?
Sizin duygularınıza karşılıkta vermemiş
Size birşeyler vaad edip hayaller kurdurmamış

Cok sapsiksin sapsik :KK45: yorumun cok hosuma gitti . :KK9:

Başka derdiniz yok galiba sizin?
Adam gay veya değil size ne?
Sizin duygularınıza karşılıkta vermemiş
Size birşeyler vaad edip hayaller kurdurmamış

Ben zaten onunla hayaller kurduğumu veya bana vaadlerde bulunduğunu söylemedim ben duygularımı da belli etmedim ona sevgili gibi gece gündüz konuşmuşluğumuz da yok arkadaş olarak bana güvenip gerçeği söylemesini istediğimi belirttim ve bunu nasıl yaparım diye bi soru sordum bu kadar basit yani sen olsan arkadaşının neci olduğunu bilmek istemez misin ona göre hareket etmek daha mantıklı değil mi sence de

Yüzyüze konusuruz diyorlarda yuzyuze gelincede hicbirsey anlatmiyorlar

Basima gelmisti benzer bi vaka ben evli biriyle kobusamam dedigimde bilmedigin seyler var yan yana gelince konusuruz dedi sırf bunun icin cay teklifinide kabul ettim hicbirseyde anlatmadi bende okuzluk ne diye inanırsın ki

Ben zaten onunla hayaller kurduğumu veya bana vaadlerde bulunduğunu söylemedim ben duygularımı da belli etmedim ona sevgili gibi gece gündüz konuşmuşluğumuz da yok arkadaş olarak bana güvenip gerçeği söylemesini istediğimi belirttim ve bunu nasıl yaparım diye bi soru sordum bu kadar basit yani sen olsan arkadaşının neci olduğunu bilmek istemez misin ona göre hareket etmek daha mantıklı değil mi sence de

Canım, benim anlamadigim sey nerde nasil tanistiniz onu taniyan hicmi ortak tanidiginiz yok evli olup olmadigini ogrenebilesin

Bu arada emin ol evli olmasa anında degilim derdi hicbirseyi düşünmeden

Harika bi yanıt fakat ben bunu denedim faydası olmadı:110:

Yüzyüze konusuruz diyorlarda yuzyuze gelincede hicbirsey anlatmiyorlar

Basima gelmisti benzer bi vaka ben evli biriyle kobusamam dedigimde bilmedigin seyler var yan yana gelince konusuruz dedi sırf bunun icin cay teklifinide kabul ettim hicbirseyde anlatmadi bende okuzluk ne diye inanırsın ki

Israr ediceksin biraz, baktin anlatmiyor zaten o bile bi cevap.
" ben evliyim ve serefsizlik yapip baska kizlara sulaniyorum, gozum doymaz benim valla, itin tekiyim ben' demektir bu.

X