Mevsimsel mi bilemedim...

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar belki saçma gelebilir ama bir konu da size danışmak istiyorum ne yapabilirim veya nasıl yenebilirim diye belkide mevsimseldir ya da hamilelikten bilemiyorum ama yaz başından beri böyleyim sevemiyorum (evimi) bugün annemlerle kahvaltı yapıyorduk dün aşırı kötüydüm kan ilacına başladım ağır geldi galiba bir de mazimde onunla berbat bir anım vardı zehirlenme yaşamıştım belkide psikolojik olarakta ağır gelmiş olabilir rengim falan hiç yoktu eşimde eve geç geleceği için annemlerde kaldım, her neyse kahvaltıda konuşuyoruz bana ‘sen evini benimseyemedin’ dediler ablamla birlikte şu an bakıyorum öyle gözüküyor bu arada bir seneyi geçiyor evleneli. Him evime gidesim yok gittiğim zaman çok sıkılıyorum sıkıcı geliyor bide hamileliğin başlarındayım mutfağıda giremiyorum bu yüzden de evde kalasım gelmiyor ama geriye dönüp kış zamanlarımı hatırlıyorum o günleri özlüyorum evimde huzur buluyordum keyifliydim hemde baya şarkılar açıp temizlik yapardım kahve mi içer dışarı izlerdim tv ye bakmak veya hırkaya sarılıp boş oturmak bile güzel geliyordu yemekler yapardım tatlılar vs keyif alırdım ama şu an hiç öyle değil evde durduğum vakit keyif almıyorum temizlik yapasım gelmiyor zaten yemek yapamıyorum bilemiyorum yani evimi sevemiyorum mevsimsel mi yoksa annemde çok kalmasamda orada kalmayamı alıştım diye böyle bilemiyorum ama hiç evde durmak istemiyorum sıkılıyorum...

Aynı durumda olan var mı?

Beeeeennnn. Ama pandemi başladıktan sonra böyle oldu. Astığım çamaşırları yeni çamaşır yıkayana kadar asla katlayasım gelmiyor. Yatağımı toplayasım gelmiyor. Yemek yapasım da gelmiyor. Evde dur dur sıkıldık bence ondan.

Ondan da olabilir eskiden çok gezerdim artık ara ara veya akşamları yürüyüş niyetine ne kadar gezmek sayılırsa artık hayatımız alt üst oldu pandeminin başlardında hava bir olsa soğuktu seviyordum ama abartsız 3-4 aydır evime gitmek istemiyorum sıkılıyorum tad almıyorum evimde

Hamilelikten olmak ihtimali yüksek bence. Bir de evlere hapis olduk, benim de bişey yapasım gelmiyor bir süredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…