Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi arkadaşım vardı Trakyalı. Onların orada gittiğin her düğünde sana takılan takıları takman gerekirmiş. Oldu da bi bilezik eksik. Hmm ne yaptılar ki acaba ne aldılar durumları mı kötü falan diyorlarmış. Duyunca şok olmuştumvalla bana tam kezban isi geliyor
düğünlerde mesela gelinle yaris edercesine bilezikleri diziyor yeni gelinler bileklerine.
ne bileyim, sacma sapan bir sey.
kim evli kim bekar anlayabiliyorsun kolundan.
hani tarz bir bileziktir, zariftir, cok seversin. ne bileyim giydiğin kiyafete kombin olur. oylesini taksin tabii herkes. oylesine "masallah yakismjs" derim. ama sirf insanlar "onca bilezik takti hiçbiri kolunda yok, demek ki satmislar" dedikodusu yapmasin diye sira sira bilezigi dizen insanin cevresi kekodur, kendinin de cevresinden bjr farki yoktur bence.
Seviyorsan tak, sevmiyorsan takma kendine göre karar verHanımlar 1 senelik evliyim ve öyle aşırı bilezik sevmiyorum. Dügünlerde hani taktım birazda mecburiyetten lakin pazar kuzenimin bebek mevlütü var annem ve kayınvalidem tak tabi orada da olur niye olmasın diyorlar sizce bebek mevlütünde bilezik olur mu ?