Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım cüzler bitti Elhamdülillahpenyez83 canım 17. Cüzün yarısını okumuştum, kalan sayfaları bir arkadaş okursa onu verebilirim
Tam.olarak okumayı çok isterdim ama misafirlerim var canım o güne kadar yetiştiremem
Kimse almadiysa ben alabilirim sanırım cüz kalmadı devamını okuyabilirimpenyez83 canım 17. Cüzün yarısını okumuştum, kalan sayfaları bir arkadaş okursa onu verebilirim
Tam.olarak okumayı çok isterdim ama misafirlerim var canım o güne kadar yetiştiremem
2000 salavat alabilirim2000 okudu akrabam
Toplam sayı 72.500
Listemiz tamamlandı ama salavat okuyoruz buna devam edebilirsin bir kaç güne Yasını şerif etiketi yapicam ona katılabilirsin Rabbim kabul etsin ⚘Kimse almadiysa ben alabilirim sanırım cüz kalmadı devamını okuyabilirim
Ağzına gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin ⚘⚘MssPARE ben okum cüz u
Tamamdır teşekkür ederimListemiz tamamlandı ama salavat okuyoruz buna devam edebilirsin bir kaç güne Yasını şerif etiketi yapicam ona katılabilirsin Rabbim kabul etsin ⚘
HALLEYS çiçeğimmm 24.cüzü okumuş tilavet secdesini yapmış Allah kabul etsin aminnnnSon gün 14 Eylül cumartesi günü Hatim okumaları bitecektir ⚘⚘
⚘⚘Peygamberimiz Hz.Muhammed için hatim listesi⚘⚘⚘
Hanımlar hatim listemiz böyle Rabbim razı olsun peygamberimize inen Kuran-i Kerim okuyarak inşallah o günün sevabını aliriz ve peygamberimiz bizi yanina golgesine aldığı ümmetim dediklerinin arasına katar her birimizi Rabbim şefaatinden ayırmasın...Allah razı olsun ❤❤❤⚘⚘
⚘1.cüz ⚘ gecenin_resmi
⚘2.cüz⚘ Bonus
⚘3.cüz⚘ S saharay
⚘4.cüz⚘ penyez83 okundu
⚘5.cüz⚘ zeyno genc
⚘6.cüz ⚘ H Hazellll okundu
⚘7.cüz⚘ MssPARE arkadaşım
⚘8.cüz⚘ Aktif Lora nin annesi
⚘9.cüz⚘ S selin18
⚘10.cüz⚘ A Ada-Anne
⚘11.cüz ⚘ safi.naz
⚘12.cüz ⚘ MssPARE akrabam