- 8 Kasım 2019
- 2.017
- 1.187
Ben akşam okuyacam ama yine olur demi çocuktan anca fırsat bulup çekecem inşallahSabah 10 11 gibi salavatlar bitsin lütfen sayıyı ekleyip son haliyle bağışlama yapilicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben akşam okuyacam ama yine olur demi çocuktan anca fırsat bulup çekecem inşallahSabah 10 11 gibi salavatlar bitsin lütfen sayıyı ekleyip son haliyle bağışlama yapilicak
Olur tabiki okuyup bağışlayın niyetinizi alıpBen akşam okuyacam ama yine olur demi çocuktan anca fırsat bulup çekecem inşallah
Inşallah Rabbim kabul etsin niyetinizi alın duanızı edin bağışlayın inşallah bütün dualarımız peygamberimiz içinBen 500 daha okudum duamız bitmediyse eklermisiniz
500 tane çektim biliyorum az amaOlur tabiki okuyup bağışlayın niyetinizi alıp
Öyle şey olur mu duanın azı çoğu önemli olan kalben yapılması bir kez okursun o kabul okur bin kez okursun o olmaz yeter ki az çok demiyelim dualarımızı edelim500 tane çektim biliyorum az ama
Çok duygulandım Rabbim dualarımızı en hayırlısından yerine ulaştırsın inşallah kandilimiz mübarek olsun daha nice kandillerde hepbirlikte dualar etmek dileğiyleDün akşam böyle yazmıştım ve sonrası çok şükür okumalarimiz devam etti
Allah razı olsun nasıl niyetler ettinizse rabbim Kâbe de duası kabul olmuş dualar arasına alsın dualarımızı
Peygamberimizin şefaatine nail olan ahirette komşu olan kullardan eylesin
Allah razı olsun Mevlid kandiliniz mübarek olsun ⚘
penyez83
Chocolita
H Himal_
Kukrim
Freddy
@gloryde
Iron Butterfly
Hayalkuran
glutensiz hemsire
Istenmeyentuyy
Berrfeelinda
HALLEYS
Bonus
RedGirl
Elif
zeyno genc
HejaR12
marmeladova
@yeni bahar
@olacakinan
Nevreste
@Meral01
ordinary
M Morlale8
Jane Eyre
paeneperfectus
mutlulukbenihicbirakma
burcusami
PiXiEE
nursevdi
yosunlukek
@Ada-Anne
aaynaa
Hayalkuran
A Asya89
@ZehreNur
iyilik_guzellik
leSourire
reynax
@YagmurSendeanlarsn
Lidlaylim
Cuel
S sempatikmaria
@butimar
@Cemoos
@perestu
dreamy07
Tiniminimavihanim
G Gunduzguzell1
Sincereley93190221
papatyamm
safi.naz
E Engelsiz anne
B Butterfly193
ilimtalepedenanne
C Cittaslow
Aktif Lora
kaplumbik
B bilgiperi
@fatoxd
@atasub
@ozlemem
goah
@sheetan
G gulectosba
visnetozu
@George Mc
madamseker
edibehatun
Life light
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
Nilu12
@KIZLARIMCANLARIM
@Zeynep1998
@nar suyu
Nur61_
@sevgisaygidan
@Kaskade-Biyolog
@Papatya0593
@funda Yavuz
@fthyeli
@Ronron77
@mucizelerbenibulur
@kbrkddd61
Asi gelincik
@pembegul1988
@Waww
W whiteice67
P Pamuk8680
aysen-
agustos72
@Kahvelim_
Catlak-kurabiye
@Ayaz6565
@Hooops
@hayatzor45
@senaM33
D dra21
@Sardunya21
B Butterfly193
Novaa
@aylinSr
BenSelin
A ayesay
R rana20
RhieraN
F fztbsr
@Cookiie
evlaefe
F fztbsr
MutluKedi
B bursakesta
nurbanu7
Toplam okunan sayı...202.500 rabbim kabul etsin
glutensiz hemsire arkadaşım bağışlamayı yapabilirsin senin için ne zaman uygunsa Rabbim sana da attigin adıma sevap yazsın Allah razı olsun ...hakkini helal et kaç gündür etiketlerle yordum senide
Ve @Kazen abi bildirimler için dualar konusunda verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim...sitede herkese ulaşabildim sayeniz de Allah razı olsun gönlünüzden geçen neyse kabul olsun
Amin inşallah konuyu actigim andan itibaren oyke duygulayım ki mutluyum ki gözlerimden yaş süzülüp duruyor Rabbim kabul etsin herkesten razı olsunÇok duygulandım Rabbim dualarımızı en hayırlısından yerine ulaştırsın inşallah kandilimiz mübarek olsun daha nice kandillerde hepbirlikte dualar etmek dileğiyle
Rabbim vesile olduğun için senden razı olsun. Birlikte dua etmek ne kadar güzel. Daim olsun inşallahAmin inşallah konuyu actigim andan itibaren oyke duygulayım ki mutluyum ki gözlerimden yaş süzülüp duruyor Rabbim kabul etsin herkesten razı olsun
Ah ne güzel bir manzaraEki Görüntüle 3308588
Kandil gecesi girmeye çalıştım, bir baktım ban yemişim saçma bir konu yüzünden Neyse geç olsun güç olmasın, dualardaydınız hanımlar. Okumalarınızı bağışladım. Dua isteyenlere de atlamadan özel olarak dua etmeye çalıştım . Rabbim kabul etsin
Bizlerede nasip olur inşallah birgün oralara gitmek Allah razı olsun kardeşim çok aminEki Görüntüle 3308588
Kandil gecesi girmeye çalıştım, bir baktım ban yemişim saçma bir konu yüzünden Neyse geç olsun güç olmasın, dualardaydınız hanımlar. Okumalarınızı bağışladım. Dua isteyenlere de atlamadan özel olarak dua etmeye çalıştım . Rabbim kabul etsin
Çok duygulandım ağladım Allah senden razı olsun salavat okuyan bütün arkadaşlarımızın senin ve benim dualarımızı Rabbim kabul etsinEki Görüntüle 3308588
Amin, Rabbim acilen kolaylıkla nasip etsin inşallah. Bizim gidişimiz gibi çok ani gelişsin, valizi bile nasıl hazırladım hatırlamıyorum. Yangından kaçar gibi gittik, Allah çağırınca böyle oluyor herhalde 1 dk bekletmiyor kurban olduğumÇok duygulandım ağladım Allah senden razı olsun salavat okuyan bütün arkadaşlarımızın senin ve benim dualarımızı Rabbim kabul etsin
O mübarek yerlerde dua etmeyi yüz sürmeyi yaradana yalvarmayı oralari görmeyi Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin
Insallah Rabbim çağırsın inşallah kanat takip gelelimAmin, Rabbim acilen kolaylıkla nasip etsin inşallah. Bizim gidişimiz gibi çok ani gelişsin, valizi bile nasıl hazırladım hatırlamıyorum. Yangından kaçar gibi gittik, Allah çağırınca böyle oluyor herhalde 1 dk bekletmiyor kurban olduğum
Amiinnn, isteyen herkese nasip olsun diye de dua ettim. Rabbim teker teker gittiğinizi buradan duyursun bize deInsallah Rabbim çağırsın inşallah kanat takip gelelim
Hala umredeyseniz yarın cuma tedavi aşamasında olan bütün kardeşlerimize , aşılama yaptırıp sonuç bekleyenlere , tüp bebek tedavisi olanlara, umutla mucizesini bekleyenlere , evlat hasreti çeken bütün kardeşlerimize dua eder msnz lütfen kandil günü söylicektim o gün mübarek gün dua eder msnz diye banlanmışsınız üzüldüm .Eki Görüntüle 3308588