Mevlana değilim motivasyon için gel !

North River

Vazgeçtiğinde oyun biter ...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
30.126
99.183
Günlük Kuralları;

*aktiflik ve motivasyon için herkes tık tık mumkunse

***Menülere yapılan yorumlara kırılmak , tartişma ortami oluşturmak olmasin . Hepimizin amaci en dogru ve kısa surede hedefe ulaşmak . Bazen hepimizin bunalip yediği, üzüntüsunu yemekten çıkardığı günler olacak ama bunu ne kadar sık, bahanelere sığınarak tekrar edersek o kadar zorlaşacaktır bu süreç. Bu nedenle kararli , ben artık bu bedeni kendime yakıştıramıyorum diyecekseniz Hoşgeldiniz Sağlıklı Bedenlerimize Ulaşacağımız yolculuğa🥰

Son düzenleme:
Bilmesem zayıfken nasıl kendimi iyi hissetıgımi ,severek aldıgım bir kıyafeti gıyınce aynadaki goruntumle nasıl da mutlu oldugumu ,nasıl da enerjik oldugumu bilmesem kabul edıcem bu kıloyu:KK43:ama kabul etmiyorum edemıyorum ben zayıf beni hiç unutmadım bu beden bu ruha ait değil ve hakettıgı ait olduğu bedene kavuşturmak için bu sefer canla başla mücadele edıcem .Yeni yılda canım kendime hayal ettıgı bedeni armağan edıcem kızlar ahanda buraya yazıyorum 😁💃💃

Zahmetsız rahmet olmaz ne güzel bir söz zayıflarkende destur edinmek lazım ..O yüzden yemegimi yedım kızda uyumusken 2o dk olsa eliptik yapıcağım:KK66:

Günlük Kuralları;

Eki Görüntüle 3150446
*Hergün 5 msj zorunlu , aktiflik ve motivasyon için

* Menulere yorum yapmak zorunlu (bilgi sahibi olmasakta poğaca,simit üstüne tatlı yenilen bir menünün yanlış olduğu tartışılmaz )

*Tartı günü Cumartesi günüdür!( Fotografli olacak )

* Haftada bir gün ödül öğünü (günü degil!!!) maksimum 600 cal !!! olacak şekilde

* Hafta içi mecburiyetten ( özel gün vs ) kaçamak yapanin tarti sonrasi ödül öğünü olmaz!!!

***Menülere yapılan yorumlara kırılmak , tartişma ortami oluşturmak olmasin . Hepimizin amaci en dogru ve kısa surede hedefe ulaşmak . Bazen hepimizin bunalip yediği, üzüntüsunu yemekten çıkardığı günler olacak ama bunu ne kadar sık, bahanelere sığınarak tekrar edersek o kadar zorlaşacaktır bu süreç. Bu nedenle kararli , ben artık bu bedeni kendime yakıştıramıyorum diyecekseniz Hoşgeldiniz Sağlıklı Bedenlerimize Ulaşacağımız yolculuğa🥰
Tartı günü cumartesi süper olmuş okulun olduğu günler ben iptal oluyorum çünkü😂

X