ayy tmmm ya.hepiniz harika üyelersiniz.en doğru yorumları sizler yaparsınız.sizlerin ne yorumlarını okuyorum da görmemezlikten geliyorum biliyor musunuz?amma taktınız bana ha kafayı.pesss.ısrarla yazanlar da hep metreslikle uzaktan yakından alakası olmayan üyeler bu arada.ben kendi bir iki arkadaşıma gönderme yaptım onlar da anladılar.hesap mı vereceğim size?işine bak hadi
Sen şaka mısın? Gerçekten anlamıyor musun? Yoksa anlamamış gibi yapıp insanları delirtmeye mi çalışıyorsun?
Bu herhangi bir kaynana konusundaki farklı fikirlerin savunuldugu çok sıradan normal bir konu mu? Sen dümdüz herkese ya 2.kadinsiniz ya da hayatınızın bir döneminde metres olmuşsunuz diye gel benim namusuma laf et ben susayım. Yok ya. Öyle bir dünya yok. Madem arkadaşlarına yazıyorsun git ozellerine yaz.
Ben senin bir konuda bir hastalık geçirdiğini okumuştum ve bu yüzden seni üzüp strese sokmamak için sana hep çok ılımlı yazdım. Cunku bu konular benim hassas noktalarim ve bu konularda çok ağır, derin yaralarım var Üstelik bunu yaparken kendim de çok sağlıklı olmadığım halde yaptım. Daha geçen üyeliğimi iptal etmiştim sinir stresten uzak kalmaya çalıştığım için. Çünkü kendimi tutamayıp yazıyorum. Daha bu hafta döndüm. Aynı şekilde diğer alıntılayan arkadaşlar seni kıracak, incitecek en ufak bir cümle kurmamislar ama sen maşallah hepimizden özür dilemek yerine gittikçe seviyeyi düşürüp çirkinleştin.
Hayatımda ilk defa terbiyemi bozdum demişsin ya bu ilk değil. Forumda her konuya arkadaşım arkadaşım yazdığın birine sırf 2.el.teki almıyor ve seninle aynı düşünmüyor diye aynı şeyi yaptın başka konuda. Sen insanları gerizekali falan mı sanıyorsun bilmiyorum ama benim bir zeka problemim yok hatta fazlası ile iyiyim bu konuda bil istedim.
Yetinmedin gidip başka konuda yine taş atmaya başladın ayni kişiye, konuya ben de dahil olmuştum. Hemen bana özelden yazmıştın. Insanlarin namusuna laf ederken neden özelden yazmıyorsun? Olay öyle değil böyle diye bir özür beklerdim ben. Çünkü konu sıradan değil.
Aynı şekilde metres konusunda bu senin ilk vukuatin değil. Bambaşka bir konuda 3-5 kişi farklı düşünüyorduk. Sen geldin burda metresler var diye yazdın. Senden farklı düşünüp yazanları yine metreslikle itham etmiştin. Konuda senden farklı fikri savunanlardan biri de bendim ve seni yine alintilamistim ve sen yine anlamıyor ayağına yatmistin.
Metres konusunda kendini bu kadar yerden yere atıp ortada hiç bir sebep yokken herkes sana bu kadar ılımlı yazarken bu kadar cirkinlesmen çok ama çok enteresan. Yerli yersiz, alakalı alakasız her konuda metres yazan biri hakkında insan ne düşüneceğine şaşırıyor.
Bilmem farkında mısın ama bu en iyi üye kim yarışması değil. Sen iyisin ben kötüyüm hiç değil. Anlayabilecegine ve anlamış gibi yapacağına ihtimal vermesem de yazmadan geçemedim. Hani insanlar bizim yüzümüzden bdv.ye konu açmaya korkuyormuş ya, metreslik diye insanlar kendilerini senin gibi yerden yere atarsa o korku geçer bence. Dümdüz herkes birbirinin namusu hakkında laf nereye gidiyor diye düşünmeden ileri geri konuşsun herkes. Ben babam olsa namusuma laf ettirmem sen kimsin ki sana ettireceğim?
Sen kimsenin namusuna laf uzatmaz haddini bilirsen herkes işine bakar zaten.