- 31 Ocak 2022
- 96
- 18
- 3
- 28
Merhaba kızlar;Herkese merhaba 2. Kez dış gebelik geçiriyorum ilkinde sol tüpüm alınmıştı şimdi daha önce fark edildiği için 1 doz metotreksat iğnesi yapıldı fakat 4. Gün 223 olan değerim 260 olmuş hafif lekelenmelerim başladı çok korkuyorum hastaneye yatalı 1 haftayı geçti böyle bir durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi
Aynı zamanda öğrenmişiz hamile olduğumuz bende dış gebelik gecirdim kürtaj oldum değerim yükselmeye dewam etti sonra mtx iğnesi oldum 10 gün hastahanede kaldim değerim dün en son 3e3deusmustu şükür benimde kanamam kürtaj falan derken hic kesilmedi 4 gündür kahverengi hala geliyo bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum hakkımızda hayirlisiMerhaba kızlar;
Bende iğne tedavisi görüyorum. 26 kasımda hamile olduğumu öğrendim. Aynı gün kahverengi lekenelenmeyle hastaneye gittim düşük riskin var 2günde bir gel beta değerine bakıcaz dediler bu şekilde devam ettik vajinal muayenedede usgdede kese ilk görülmedi 6 aralıkta çarşamba günü özel hastaneye gittim kahve rengi lekelenme ve ağrı şikayetiyle düşük riskin var ve progestan iğnesine başlıcaz dedi. İğneyi aynı gün 100 mg şeklinde başladım ve şiddetli kanamam başladı normal diye aldırış etmedim 2 gün sonra cuma günü gittiğimde rahim içi kese göründü 3 mm çapında daha yeni dedi 2 gün sonra pazar günü içimden şiddetli bir kan ve parçayla keseyi düşürdüm iç kanama olmuş serum takıldı değerler kontrol edildi düşük yapmışsın kendin kanamayla düşürürsün değerlerin düşük deyip gönderdiler pazartesi beta testim 650 den 1890 çıktı ve dış genelikten şüphelendiler bunun üzerine 29 aralıkta mtx iğnesini vuruldum ve tedaviye başladık. Değerim 2890dı başladık. 1 hafta sonra değerim 4680 çıktı düşmesi gerekirken yükseldi ikinci dozuda 11 ocakta vuruldum şuan değerim 146 şiddetli bir kasık ağrısı kanama ile devam ediyor. Benim bu yolculuğun en başından bu yana kanamam vardı hiç kesilmedi sadece 1 hafta ağrım ve sancım olmadan rahat uyuyabildim onun dışında hep vardı. Bana doktor kanama olması normal dedi tüpte parçalanıp rahme gönderiliyormuş ordanda adet sancısı gibi kasılıp atılıyor dedi ama durulmaz dayanamacağın bir ağrın yada çok şiddetli durulmaz bir kanaman varsa muhakkak gel dedi.
Geçmiş olsun herkese gerçekten çok zorlu bir süreç insan manevi anlamda çok yıpranıyor allah kimseye vermesin
Sayfamda açtığım başlığı okursan umarım yardımcı olmuş olurum ve sana umut olurum :)Herkese merhaba 2. Kez dış gebelik geçiriyorum ilkinde sol tüpüm alınmıştı şimdi daha önce fark edildiği için 1 doz metotreksat iğnesi yapıldı fakat 4. Gün 223 olan değerim 260 olmuş hafif lekelenmelerim başladı çok korkuyorum hastaneye yatalı 1 haftayı geçti böyle bir durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi
Bu süreçte kanama oldumu olduysa iğneden kaç gün sonra başladı acaba? Bendd dün iğne oldum ancak hala kanamam lekelenmem hiç bişeyim yokKizlar Bnde 13unde akşamı iğnemi oldum o zaman değerim 669 falandı bugün 6.gün 487 oldu değerim hala hast.yatiyorum sizce ne yapmaliyim
Kanamanız oldumu iğneden sonra? Bende dün iğneyi oldum ama hala tık yokÖncelikle çok geçmiş olsun bende martta dış gebelik geçirdim tek doz iğne oldum endişe etmeyin 4. Gün değer yükselebiliyor ama sonrasında yavaş yavaş düşmeye başlıyor 10. Günden sonra hızlanıyor bu süreçte kanamanız olabilir bazen yoğunlaşıp bazen azalabilir. Korkmayın süreç biraz uzun olabiliyor düşüş başlayınca taburcu edebilirler sizi.
Evet oldu yanlış hatırlamıyorsam 2 gün başladıKanamanız oldumu iğneden sonra? Bende dün iğneyi oldum ama hala tık yok
Benimde 2.gün başladı ancak toplamda 4 gün sürdü şuanda bitti kanamam, kanama bitsede değer düşmeye devam edermiEvet oldu yanlış hatırlamıyorsam 2 gün başladı
Benimde kanamam bazen duruyordu 1 -2 gün sonra yine başlıyordu ayrıca kanama olmadanda değer sıfırlanıyor merak etmeyin beta baktırdinızmı bu aradaBenimde 2.gün başladı ancak toplamda 4 gün sürdü şuanda bitti kanamam, kanama bitsede değer düşmeye devam edermisizin sıfırlanana kadar kanamanız devam etti mi
Canım benim şöyle oldu lekenme hep wardi kurtaj oldum 4 gün sonra iğnemi oldum o ara hep kanama wardi ama az olarak sonra değerim sıfırlandığı gün hastalandim oda iğneden 2 hafta sonra falan herkesin bünyesinde aynı tepkiyi göstermeye bilir korkma allah buyuk bunu yaşayan bilir zor ve sıkıntılı süreç ben 10 gün hastahanede yatarken hep burdaki arkadaşların yazmasından güç aldım saolsunnBu süreçte kanama oldumu olduysa iğneden kaç gün sonra başladı acaba? Bendd dün iğne oldum ancak hala kanamam lekelenmem hiç bişeyim yok
Kesinlikle buradan alınan destek mesajları insanı çok motive ediyor çok teşekkür ederim canımCanım benim şöyle oldu lekenme hep wardi kurtaj oldum 4 gün sonra iğnemi oldum o ara hep kanama wardi ama az olarak sonra değerim sıfırlandığı gün hastalandim oda iğneden 2 hafta sonra falan herkesin bünyesinde aynı tepkiyi göstermeye bilir korkma allah buyuk bunu yaşayan bilir zor ve sıkıntılı süreç ben 10 gün hastahanede yatarken hep burdaki arkadaşların yazmasından güç aldım saolsunnsende en yakın zamanda sağlığına kavuşur hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
232 ydi iğne olduğum gun 4.gun 130 a düşmüş doktor bir hafta sonra tekrar kan ver düşüş iyi dedi ama o 1 hafta sonunda değer ne olcak acaba diye beklemek o kadar zorkiiBenimde kanamam bazen duruyordu 1 -2 gün sonra yine başlıyordu ayrıca kanama olmadanda değer sıfırlanıyor merak etmeyin beta baktırdinızmı bu arada
Düşmeye başlamış yakında sıfırlanır merak etmeyin232 ydi iğne olduğum gun 4.gun 130 a düşmüş doktor bir hafta sonra tekrar kan ver düşüş iyi dedi ama o 1 hafta sonunda değer ne olcak acaba diye beklemek o kadar zorkii
4.ve 7.günde artış söz konusu oluyo korkma değerin azmış 1 haftaya kadar sıfırlama ihtimali yuksek232 ydi iğne olduğum gun 4.gun 130 a düşmüş doktor bir hafta sonra tekrar kan ver düşüş iyi dedi ama o 1 hafta sonunda değer ne olcak acaba diye beklemek o kadar zorkii
Sıfırlanmış çok şükür, teşekkür ederim4.ve 7.günde artış söz konusu oluyo korkma değerin azmış 1 haftaya kadar sıfırlama ihtimali yuksek
Bende 2. Günü başlamıştı.Selamlar
İğne sonrası aynı gün kasık batması gibi his olmuş muydu
Veya sarımsı kahverengi lekelenme?
Bu arada ilk hastaneye yattığımda betam 4000 bindi igneden sonra 7. Gunde 1790 lara dusmustu suan igneden sonra 19. Gun betam 0Merhaba kızları bende dış gebelik geçirdim 6 haftalikti normal utrasondan bile gözükmedi betam dusmeyince doktorlar bile sasirmisti en sonunda renkli 3 boyutlu ultrasondan zor teşhis yaptılar once kürtaj oldum sonra da 90ml mtx (metotreksat iğnesi) oldum iğneden sonra bugün 19. Gunum ve betam sıfırlandı ama hala adet olmadim ara ara gelen kanamalari saymıyorum normal adet ne kadar sonra oldunuz aydinlatirsaniz sevinirim
Ben 3 hafta sonra adet oldum.Merhaba kızları bende dış gebelik geçirdim 6 haftalikti normal utrasondan bile gözükmedi betam dusmeyince doktorlar bile sasirmisti en sonunda renkli 3 boyutlu ultrasondan zor teşhis yaptılar once kürtaj oldum sonra da 90ml mtx (metotreksat iğnesi) oldum iğneden sonra bugün 19. Gunum ve betam sıfırlandı ama hala adet olmadim ara ara gelen kanamalari saymıyorum normal adet ne kadar sonra oldunuz aydinlatirsaniz sevinirim
Benimde göğüslerim çok ağrıyor şişmiş adetten once olduğu gibi normal adet tarihimde yarin ama dis gebelikten otururude gec olabilirBen 3 hafta sonra adet oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?