• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metotreksat iğnesi sonrası ( dış gebelik yaşayanlar)

prvncbn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
22
3
16
30
Herkese merhaba 2. Kez dış gebelik geçiriyorum ilkinde sol tüpüm alınmıştı şimdi daha önce fark edildiği için 1 doz metotreksat iğnesi yapıldı fakat 4. Gün 223 olan değerim 260 olmuş hafif lekelenmelerim başladı çok korkuyorum hastaneye yatalı 1 haftayı geçti böyle bir durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi

Herkese merhaba 2. Kez dış gebelik geçiriyorum ilkinde sol tüpüm alınmıştı şimdi daha önce fark edildiği için 1 doz metotreksat iğnesi yapıldı fakat 4. Gün 223 olan değerim 260 olmuş hafif lekelenmelerim başladı çok korkuyorum hastaneye yatalı 1 haftayı geçti böyle bir durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi
Öncelikle çok geçmiş olsun bende martta dış gebelik geçirdim tek doz iğne oldum endişe etmeyin 4. Gün değer yükselebiliyor ama sonrasında yavaş yavaş düşmeye başlıyor 10. Günden sonra hızlanıyor bu süreçte kanamanız olabilir bazen yoğunlaşıp bazen azalabilir. Korkmayın süreç biraz uzun olabiliyor düşüş başlayınca taburcu edebilirler sizi.

Yorumunuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizin beta değerleriniz kaç civarıydı bir de benim kanamam böyle siyah lekelenme gibi bu iyi bir şey mi acaba insan burada tutunacak bir dal arıyor

Yorumunuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizin beta değerleriniz kaç civarıydı bir de benim kanamam böyle siyah lekelenme gibi bu iyi bir şey mi acaba insan burada tutunacak bir dal arıyor
Canım seni çok iyi anlıyorum bu sadece fiziken değil ruhsal olarakda kötü bir durum birde sen 2. Kere yaşamışsınki daha da zor ama insallah bundan sonra güzel günlerin sağlıklı evlatların olur. Benim değerim 370 di iğne yapıldı 4 haftada düştü senin değerin daha küçük daha çabuk sıfırlanır ayrıca benim kanamamda başlarda siyah sonrasında siyah kırmızı karışık oluyordu. Normal yani korkma. Sormak istediğin birşey olursa yazabilirsin

Canım seni çok iyi anlıyorum bu sadece fiziken değil ruhsal olarakda kötü bir durum birde sen 2. Kere yaşamışsınki daha da zor ama insallah bundan sonra güzel günlerin sağlıklı evlatların olur. Benim değerim 370 di iğne yapıldı 4 haftada düştü senin değerin daha küçük daha çabuk sıfırlanır ayrıca benim kanamamda başlarda siyah sonrasında siyah kırmızı karışık oluyordu. Normal yani korkma. Sormak istediğin birşey olursa yazabilirsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimize en hayırlısını göstersin inşallah

Önemli olan 4. Gün ile 7.gün arasında düşüş yaşanması, 4. Günde genellikle aratıyor bende Eylül de vuruldum tek doz 4. Günde yükselip 7.gün düşmeye başladı değerim 400 dü ilk iğne vurulduğumda 6. Gün ise 600

Çok sağolun gerçekten o hastanede yattığım dönemde bir mesajınız bile teselli oldu bana Allah razı olsun
Ne demek canım sizden de allah razı olsun aynı süreçten bende geçtim psikolojik olarak bitmiş durumdaydım ama inanın gelip geçiyor bir süre sonra kendinizi toparlıyorsunuz. Zor olan teşhisi ve ilk iğneden sonraki düşecekmi stresiydi. siz zor olanı atlatmışsınız zaten. Bundan sonrası hızla gelip geçecek çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin değeriniz sıfırlanınca burdan yazın iyi haberinizi bekliyorum

Çok sağolun gerçekten o hastanede yattığım dönemde bir mesajınız bile teselli oldu bana Allah razı olsun
Geçmiş olsun ilk dış gebeliğinizle arasında ne kadar süre var drlar ne dedi bu duruma sigara enfeksiyon? Bir sebep gösterdiler mi? Sağlıklı çocuğunuz oldu mu acaba

Geçmiş olsun ilk dış gebeliğinizle arasında ne kadar süre var drlar ne dedi bu duruma sigara enfeksiyon? Bir sebep gösterdiler mi? Sağlıklı çocuğunuz oldu mu acaba
Merhaba ilk dış gebeliğimi nisan ayında geçirdim ikincisi dokuz ay sonra oldu sigara içmiyorum ve hiç bir sebep söylemediler sadece çok büyük ihtimal bundan sonrakilerin dış gebelik olma riski yüksek dediler maalesef sağlıklı bir bebeğim yok tüp bebek düşünmem gerekecek galiba

bu iğneyi olmadan önceki saatlerde ve sonrasında yağlı yememeye baharatlı yememeye dıkkat edın
benı cok zorlamıstı bır kaç gun istifra ettım

Kizlar Bnde 13unde akşamı iğnemi oldum o zaman değerim 669 falandı bugün 6.gün 487 oldu değerim hala hast.yatiyorum sizce ne yapmaliyim

Back