• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metotreksat iğnesi sonrası ( dış gebelik yaşayanlar)

Canım seni çok iyi anlıyorum bu sadece fiziken değil ruhsal olarakda kötü bir durum birde sen 2. Kere yaşamışsınki daha da zor ama insallah bundan sonra güzel günlerin sağlıklı evlatların olur. Benim değerim 370 di iğne yapıldı 4 haftada düştü senin değerin daha küçük daha çabuk sıfırlanır ayrıca benim kanamamda başlarda siyah sonrasında siyah kırmızı karışık oluyordu. Normal yani korkma. Sormak istediğin birşey olursa yazabilirsin
Merhaba bende bisey sirabilirmiyim acaba

Merhaba tabi sorun
Tekrar merhaba
Benim pazartesi betam 6000 di doktor rahimde bisey goremedi vajinadan da bakti goremedi dis gebelik dedi kanamam da oluyordu ama dis gebeligide bulamadi dedi carsamba tekrar gel carsamda gittim betam 7000 di igne yaptilar her iki kalcama 40 doz kanamam oldu bir gun ama agri falan yoktu eve geldim persembe aksami benden parca dustu uzerinden 5 saat sonra bir daha parça dustu ama kese yoktu
Ondan sonra kanamam oldu bazen az bazen cok
Bugun gidip beta hcg yaptirdim 9407 cikti
Degerim yine yukseliyor yukselmesi normalimi sizce o parcalar bebek mi yoksa baska biseymi
Sizde dusuk olurken nasil gelmişti

Tekrar merhaba
Benim pazartesi betam 6000 di doktor rahimde bisey goremedi vajinadan da bakti goremedi dis gebelik dedi kanamam da oluyordu ama dis gebeligide bulamadi dedi carsamba tekrar gel carsamda gittim betam 7000 di igne yaptilar her iki kalcama 40 doz kanamam oldu bir gun ama agri falan yoktu eve geldim persembe aksami benden parca dustu uzerinden 5 saat sonra bir daha parça dustu ama kese yoktu
Ondan sonra kanamam oldu bazen az bazen cok
Bugun gidip beta hcg yaptirdim 9407 cikti
Degerim yine yukseliyor yukselmesi normalimi sizce o parcalar bebek mi yoksa baska biseymi
Sizde dusuk olurken nasil gelmişti
Tekrar merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Evet benimde kanamam varken küçük parçalar düşürüyordum bu parçalar hamilelik nedeniyle rahim kalınlaştığı için oluyor malesef yani rahim duvarı dökülüyor benimde muayenede rahim yada tüplerde birşey görülmemişti iğneden 4 gün sonra değerin yükselebilir ama sonrasında düşmeye başlar demişti doktorum ama benim 4. Günde dahil iğneden sonra hiç yükselmedi düşmeye başladı. 7. Günden itibaren düşmeye başlar sizin değerinizde fakat gerçekten yüksek bir değeriniz var yani ihmal etmeyin tehlikeli olabilir şiddetli sancınız olursa mutlaka acile gidin. Düşmeye başladığında 5 yada 6 haftada sıfırlanıyor. En kısa sürede atlatmanızı dilerim.

Tekrar merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Evet benimde kanamam varken küçük parçalar düşürüyordum bu parçalar hamilelik nedeniyle rahim kalınlaştığı için oluyor malesef yani rahim duvarı dökülüyor benimde muayenede rahim yada tüplerde birşey görülmemişti iğneden 4 gün sonra değerin yükselebilir ama sonrasında düşmeye başlar demişti doktorum ama benim 4. Günde dahil iğneden sonra hiç yükselmedi düşmeye başladı. 7. Günden itibaren düşmeye başlar sizin değerinizde fakat gerçekten yüksek bir değeriniz var yani ihmal etmeyin tehlikeli olabilir şiddetli sancınız olursa mutlaka acile gidin. Düşmeye başladığında 5 yada 6 haftada sıfırlanıyor. En kısa sürede atlatmanızı diler

Tekrar merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Evet benimde kanamam varken küçük parçalar düşürüyordum bu parçalar hamilelik nedeniyle rahim kalınlaştığı için oluyor malesef yani rahim duvarı dökülüyor benimde muayenede rahim yada tüplerde birşey görülmemişti iğneden 4 gün sonra değerin yükselebilir ama sonrasında düşmeye başlar demişti doktorum ama benim 4. Günde dahil iğneden sonra hiç yükselmedi düşmeye başladı. 7. Günden itibaren düşmeye başlar sizin değerinizde fakat gerçekten yüksek bir değeriniz var yani ihmal etmeyin tehlikeli olabilir şiddetli sancınız olursa mutlaka acile gidin. Düşmeye başladığında 5 yada 6 haftada sıfırlanıyor. En kısa sürede atlatmanızı dilerim.
Cok gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasin insAllah
Bende rahim normal hic kalinlasmamos dedi doktor
İnsan artik hamile kalmaya korkuyor (
Ozaman daha dusuk olmadi bende dimi
Sizde dusuk olmismuydu kese icindemiydi 5 haftalik demisti bana doktor

Cok gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasin insAllah
Bende rahim normal hic kalinlasmamos dedi doktor
İnsan artik hamile kalmaya korkuyor (
Ozaman daha dusuk olmadi bende dimi
Sizde dusuk olmismuydu kese icindemiydi 5 haftalik demisti bana doktor
Yok bende kese düşüşü olmadı zaten benim değerim düşüktü. Ben dış gebelikten sonra 2 kere daha hamile kaldım ikisindede kalp atışı durdu kürtaj oldum dediğiniz gibi insan hamile kalmaya korkuyor benim Allah uzun versin bir kızım var ikinciyi istiyordum ama vazgeçtim bir daha böyle bir risk alamam yaşadıklarım yetti. Sizin inşallah bir sonraki hamileliğiniz sağlıkla ilerler.

Yok bende kese düşüşü olmadı zaten benim değerim düşüktü. Ben dış gebelikten sonra 2 kere daha hamile kaldım ikisindede kalp atışı durdu kürtaj oldum dediğiniz gibi insan hamile kalmaya korkuyor benim Allah uzun versin bir kızım var ikinciyi istiyordum ama vazgeçtim bir daha böyle bir risk alamam yaşadıklarım yetti. Sizin inşallah bir sonraki hamileliğiniz sağlıkla ilerler.
Allah korusun Allah size bagislasin insAllah🤲

Peki sizde ogneden sonra memenizde agrilar oluyormuydu boyle normalde degil ama dokununca falan
Bide igneden sonra kanamaniz olmusmuydu

Ederim tabi allah yardımcınız olsun inşallah biran önce sıfırlanır. Benimde o günler geldi aklıma gerçekten çok zordu başka sıkıntılarımda vardı benim. ama geldi geçti sizinde gelip geçsin inşallah. Tekrar kan verdiğinizde sonucu banada yazgunaydin kuzum
İnsAllah cok tesekkur ederim Allah razı olsun sizden tazarim insAllah🤲😊

Back