Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende pcos var ama belirtisi yok adetlerim düzenli kilo yok kıl yok sivilce yok hormon bozukluğu yok sadece gebe kalamama ver 20 aydan beri olmadı bebeğimiz bu yüzden doktora gittim pcos teşhisi konuldu ve doktorum bana glukofen verdi bunu 100 gün boyunca kullanacakmışım daha 2 gün gün ve ben harap oldum bu ilaçtan dolayı bu ilacı genelde kilolu kişilere veriliyor diye duydum sizce bana vermesi normalmi
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıldır bebeğim olmuyor bu polikistik over hastalığı nedeniyle şu anda bazı yollar denesekte bu hastalığın kesin tedavisi varmı yokmu diye çok merak ediyorum doğrusu PKO OLUPTA İYİLEŞMİŞ BEBEK SAHİBİ OLMUŞ ARKADAŞLAR VARMI ARANIZDA.
evet ben zayifladim..eger yemene dikkat eder spor yaparsan kilo veriliyor...ilaci birakinca yemek ve spor duzenine devam edilirse kilo alinmaz..ayni kilo korunur..doktorum glukofen adlı ılacı verdi. acaba zayıflayanlar varmı bu ılaçla? ve bıraktıktan sonra kıloyu alıyorlar mı hızla?
bende de 2 3 ay kadar önce polikistik over cıktı doktorum glukofen verdi,bazılarına genelde dogum kontrol hapı veriliyomuz yazz,yasmin gibi.23 yaşındayım bekarım ve doğum kontrol hapları kullanmak istemiyorum evlenmeden.glukofen 850 mg kullanıyorum 50 günü gecti günde bi kez alıyorum.15 20 kilo fazlalıgım var,sürekli kilo alıyorum,karın şişkinliği yaşıyorum sürekli.doktorm bu ilacın beni biraz rahatlatıcagını söyledi arastrdım prospectüste bile kilo kaybı yazıyo ama bana 2 ay olucak etki etmedi hatta 1 kilo aldıgımı söyleyebilirim,ilk başta metabolizmama hızlandırmış gibiydi,cok fazla spor yapmıyorum ama yememe dikkat ediyorum,ama tık yok.bu kilo verdigiği söyleyen arkadaslar ne kadar sürede kac kilo verdler,günde kaz kez aldılar haptan,ilac bititkten sonra da veriliyo mu acaba??extra dyet spor yapıp mı verdiler,neler yaptılar???bilgilendirirseniz memnun olurum
evet ben zayifladim..eger yemene dikkat eder spor yaparsan kilo veriliyor...ilaci birakinca yemek ve spor duzenine devam edilirse kilo alinmaz..ayni kilo korunur..
benimde genc kizligimda en buyuk sorunumdu polikistik over ....o zamanlar d.kontrol hapiyla duzene giriyordu..evlenince de d.kontrol hapina 2 sene daha devam ettim...(3 sene kullandim..20 kilo aldim..ilacin etkisi ve yeme duzensizligi sayesinde..)sonra bebek isteyince biraktim..fakat polikistik over yine engel oldu...en son gittigim doktorum 850 lik sabah aksam verdi...ilk 3-4 ay ayni kilomda kaldim sonrasinda ayda 1-2 kilo vermeye basladim..fakat ben kesinlikle hamur isleri tatli asitli icecekler cerez..v.s yemedim..gunde 40 dk yuruyus yaptim..2 senede 16 kilo verdim.. en onemlisi polikistik over sorunu ortadan kalkti...biara vucudumu dinlendirmek icin ilaci biraktim 1 ay sonra polikistik over goruldu... polikistik over sorununun giderilmesinin tek dogal caresi dogum dedi doktorum..inslh Allahim nasip eder ...bian once ilac kullanmaktan kurtulurum..
tesekkur ederım arkadasım cevabın için. şuan ıcın spor yapmıyorum ama yapmaya calışacagım. 75.8dim suan 72.8im. ama cok dıkkat edıyorum yedıklerıme. ınşallah bende bu sorunu yenerım ve bı an once bebegıme kavusurum. allahım herkese nasıp etsın inşallahh
benim 3.tüp denemem başladı. 4 aydır glucobay kullanıyorum. ama bu ilacın ismini metformin içeren listelerinde göremedim. reçeteye bakıyorum doktor bunu yazmış, moralim bozuldu yanlış ilaçmı yazdı acaba.. GLUCOBAY kullananan varmı ?