• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Metalik sarı saç isteyenler buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kiki

minik pisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
84
9
96
İstanbul
Kızlar merhaba, saçlarım siyaha boyalıydı ve ben her 2-3 yılda bir olduğu üzre sarı saça resmen aşermiştim! Forumun altını üstüne getirdim sarı saç ile ilgili herbirşeyi okudum evde kendim mi yapsam kuaföre mi gitsem nereye gitsem falan diye... Çünkü daha önce yanlış kuaför seçiminden saçlarım bu uğurda yanmıştı!! Ama forumda tam olarak kuaför adını veren ve açık açık böyle yapıyor şöyle memnunum diyen ve karar vermemi sağlayan bir içerik de bulamamıştım.

İstediğim sarı tonu da şuydu; içinde hiç kızıllık veya altınlık olmayan, metalik platin sarı bir de az biraz küllü ve parlak olucak :D

Sonunda bizim mahallede geçen sene açılmış bir kuaförü gözüme kestirdim. Aslında hiçbir fikrim yoktu bir gün gözüm karardı ve yakında olup da en uygun fiyat veren yer orasıydı(evet öncesinde ciddi bir piyasa araştırması da yapmıştım tabii) ve oraya gittim!

Başardı arkadaşlar, cidden başardı kuaförün adı Mehmet Koca adam sözünün eri çıktı! Kuaförün adı da Salon MK Küçükyalı'da.Burada size tavsiye etmemin sebebi şu ben 2 saç rengi severim siyah yada platin sarı. Yıllar boyunca yanlış bir çok kuaföre gittim ve saçlarım cidden mahvoldu. Bu adamın özelliği hem uygun fiyatlara sahip olması, hem Schwarzkopt'un Blonde Me serisinin ürünlerini kullanması yani kaliteli malzemeler ile çalışıyor, hem de saçıma hasar vermeden bu radikal isteğimi yerine getirmesi. Ben daha önce Bağdat Caddesi veya Nişantaşı kuaförlerinden çıkmazdım, sonra oralarda servet harcamama rağmen saçlarımı yaktılar gördüm ki kuaförün iyisi öyle seçilmiyormuş!!!

Eğer sarı saç meraklısıysanız özellikle bu kuaföre gidin Meltem gönderdi deyin uygun fiyata risk almadan istediğiniz sarı tonu neyse elde edersiniz. Şimdi ne demek istediğimi resimlerde anlatayım de ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözüne uygun davranmış olayım :79:

$23122010876.jpg $220220111206.jpg $090420111575.jpg

Bakın burda kendi saçlarım, kuaföre ilk gidişimdeki saçlarım yani açma işleminden sonraki ilk elde edilen sarı ve ikinci gidişimdeki tam istediğim metalik kızıl içermeyen platin tonun resimleri var. Kuaförü merak edenler google da salon mk küçükyalı diye aratıp ulaşabilirler.

yok artık saçların bukadar koyu ve hiç zarar vermeden bu kadar açtılar :S bravoooooooooooo.. ben de istiyorum yaaa.. mükemmel ötesi bir renk.. ayy sen benim ikizimmisin nesin yaa :D ama erkek boyuyormuş ben kapalıyım :( kadın boyamaz mı acaba istesem :(

Canım, kuaförde toplam 4 kişi çalışıyor. Kaş alan ağda ve makyaj yapan kadın diğer genç bir çocuk lafa esas 2 adam da kardeşler ve kuaförün sahibiler ikisi de iyi kuaför. Bu insanlar da hem dine önem veren hem modern tipler, ikisi de evli ve çocukları var hatta birinin eşi daha yeni doğum yaptı. Öyle açık göz cinpirik yılışık kuaförlerden değiller yani gönül rahatlığıyla gidebilirsin bence. Tabi yine senin tercihin ama kuaförde boya yapan kadın maalesef yok. Ama olsa bile sana özellikle Mehmet beye boyat derdim çünkü benim saçımı o yaptı, her kişinin eli farklıdır malum.

Canım, kuaförde toplam 4 kişi çalışıyor. Kaş alan ağda ve makyaj yapan kadın diğer genç bir çocuk lafa esas 2 adam da kardeşler ve kuaförün sahibiler ikisi de iyi kuaför. Bu insanlar da hem dine önem veren hem modern tipler, ikisi de evli ve çocukları var hatta birinin eşi daha yeni doğum yaptı. Öyle açık göz cinpirik yılışık kuaförlerden değiller yani gönül rahatlığıyla gidebilirsin bence. Tabi yine senin tercihin ama kuaförde boya yapan kadın maalesef yok. Ama olsa bile sana özellikle Mehmet beye boyat derdim çünkü benim saçımı o yaptı, her kişinin eli farklıdır malum.

haklıısn cnm yaa yani erkekler malesef bu kuaför işinde bayanlardan daha iyi bunu anladım ben :D ne yazıkki açamam başımı ama olsun napalım bir gün benim de karşıma iyi bir bayan kuaförü çıkar belki :D senin saçlarına bayıldım maşallah.. peki dipleri çıkınca napiosun?

Saölarıma zarar vermeden boyadı derken şu bilgiyi de eklerim yani saçımı yakamdan rengini bu hale çevirmeyi başardı ama tabi saçım her sarıya dçönüşte olduğu gibi biraz yıprandı. Ama ben de toparlamak için allahı var Blonde Me 'nin soğuk sarı saçalar özgü şampuan ve saç kremini ayrıca yine Schwartzkopt'un Bona Cure serisinden haftalık onarıcı saç bakım maskesini kullanmaktayım herhalde bu ürünlerin de yıpranıklığı gidermede baya bi etkisi olmuştur :))

ne diyim yaa sana çok yakışmışlar maşallah,, sarı saçın bakımı zpordur ama gülü seven dikenine katlanır :) tam benim de istediğim renk.. gerçi senin saç şeklin de tarz yani kısa oluşu.. benimkisi mübarek rapunzel acep böyle yakışır mı şüpeliyim :18: neyse önce cildimizi biraz daha beyazlatalım sora da bakarız sarı saça :D

kaşlarını nasıl boyuyorsun şeker? neyle? aynı yerde mi? ne kadarda bir boyuyorsun kaşlarını?

ay canım güle güle kullan gerçekten harika olmuş hele ikinci boyamada ki haline bayıldım :61:

ay canım güle güle kullan gerçekten harika olmuş hele ikinci boyamada ki haline bayıldım :61:

ayy saçlara bakma pembee!! bayıldım!! üniversitedeyken benim de mordu epey bi süre saçlarım ama çok çabuk akıyordu maalesef :D sıkılırsam birgün sarı saçtan koyu renge dönmeden önce mutlaka arada kısa bir süreliğine de olsa böyle çılgın bir renk deneyeceğim :)

Cok güzel olmus saclarin güle güle kullan. :82:
Benim de en sevdigim sac renkleri siyah, kizil, platin. Dogalligi sevdigim halde sacta dogal renkleri sevemiyorum. Carpici renkler olacak, dönüp baktiracak. Sana siyah da platin de cok yakismis ama bu sac modeline platin daha cok gitmis. Agyness Deyn gibi olmussun.

Agyness+Deyn+agynessdeyn.jpg

Paylasim icin tesekkürler bu arada. :71: Keske Izmirde de böyle bir kuaför bulabilsem. Ama dedigin gibi erkek kuaförler daha iyi. Ne zaman kadin kuaföre denk gelsem üzülerek cikmisimdir hep o kuaförden. Kadin kadinin kurdudur derler onunla alakali olsa gerek...

Canımm çok teşekkür ederim Agyness 'e bayılırım ben:3: kadın kadını kudurtur lafına bayıldım hahahahahaha:52: burda da kendi kendimize kuduruyorus bir nevi, makyajdır saçtır alışveriş çılgınlığıdır ay çok güldürdün beni sen de :6:gül emi

saçlara bayıldım benimde üni böyleydş bi ara uzun ve uçları pembe boyalı.bi gün kuaförümü değiştrdim ve saçlarım rezil oldu üstüne kızıp koyu yapmıştım.

ayy saçlara bakma pembee!! bayıldım!! üniversitedeyken benim de mordu epey bi süre saçlarım ama çok çabuk akıyordu maalesef :D sıkılırsam birgün sarı saçtan koyu renge dönmeden önce mutlaka arada kısa bir süreliğine de olsa böyle çılgın bir renk deneyeceğim :)

sağ ol bebişim :62: ... aynen günün birinde koyuya dönmek istersen önce böyle çılgın bi renk yap sarının üstüne hele her renk harika tutar ... ama haklısın hemen akıyo :34:

canımm çok yakışmıss cok guzel olmuşsuunn ten renginede cok guzel gitmişş :) bende senin aksine turunculuk olan sarı sac istiyorum ve yaptım sanırım :D neyse gercekten cok yakısmıs cokda saglıklı gorunuyorular gule gule kullan :D

aa süper ne güzel sen de istediğin rengi tutturmayı başarmışsın sevindim senin için:) Bence Blonde Me nin sıcak sarı saçlara yönelik şampuan ve kremini kullan saçına süper bi parlaklık verir ve istediğin tonu destekler, ben soğuk sarı için olanı kullanıyorum benim saçım metalik tonlarda olduğu için işe yarıyo yani tavsiye ederim limango da ara ara kampanyaları oluyo baya ucuza denk getirebiliyosun

aa süper ne güzel sen de istediğin rengi tutturmayı başarmışsın sevindim senin için:) Bence Blonde Me nin sıcak sarı saçlara yönelik şampuan ve kremini kullan saçına süper bi parlaklık verir ve istediğin tonu destekler, ben soğuk sarı için olanı kullanıyorum benim saçım metalik tonlarda olduğu için işe yarıyo yani tavsiye ederim limango da ara ara kampanyaları oluyo baya ucuza denk getirebiliyosun

hadiya cok tesekkur ederim gercekten ise yarıyormu :) magazalarda falan satılmıyormu peki :)

Kızlar merhaba, saçlarım siyaha boyalıydı ve ben her 2-3 yılda bir olduğu üzre sarı saça resmen aşermiştim! Forumun altını üstüne getirdim sarı saç ile ilgili herbirşeyi okudum evde kendim mi yapsam kuaföre mi gitsem nereye gitsem falan diye... Çünkü daha önce yanlış kuaför seçiminden saçlarım bu uğurda yanmıştı!! Ama forumda tam olarak kuaför adını veren ve açık açık böyle yapıyor şöyle memnunum diyen ve karar vermemi sağlayan bir içerik de bulamamıştım.

İstediğim sarı tonu da şuydu; içinde hiç kızıllık veya altınlık olmayan, metalik platin sarı bir de az biraz küllü ve parlak olucak :D

Sonunda bizim mahallede geçen sene açılmış bir kuaförü gözüme kestirdim. Aslında hiçbir fikrim yoktu bir gün gözüm karardı ve yakında olup da en uygun fiyat veren yer orasıydı(evet öncesinde ciddi bir piyasa araştırması da yapmıştım tabii) ve oraya gittim!

Başardı arkadaşlar, cidden başardı kuaförün adı Mehmet Koca adam sözünün eri çıktı! Kuaförün adı da Salon MK Küçükyalı'da.Burada size tavsiye etmemin sebebi şu ben 2 saç rengi severim siyah yada platin sarı. Yıllar boyunca yanlış bir çok kuaföre gittim ve saçlarım cidden mahvoldu. Bu adamın özelliği hem uygun fiyatlara sahip olması, hem Schwarzkopt'un Blonde Me serisinin ürünlerini kullanması yani kaliteli malzemeler ile çalışıyor, hem de saçıma hasar vermeden bu radikal isteğimi yerine getirmesi. Ben daha önce Bağdat Caddesi veya Nişantaşı kuaförlerinden çıkmazdım, sonra oralarda servet harcamama rağmen saçlarımı yaktılar gördüm ki kuaförün iyisi öyle seçilmiyormuş!!!

Eğer sarı saç meraklısıysanız özellikle bu kuaföre gidin Meltem gönderdi deyin uygun fiyata risk almadan istediğiniz sarı tonu neyse elde edersiniz. Şimdi ne demek istediğimi resimlerde anlatayım de ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözüne uygun davranmış olayım :79:

Eki Görüntüle 174675 Eki Görüntüle 174673 Eki Görüntüle 174674

Bakın burda kendi saçlarım, kuaföre ilk gidişimdeki saçlarım yani açma işleminden sonraki ilk elde edilen sarı ve ikinci gidişimdeki tam istediğim metalik kızıl içermeyen platin tonun resimleri var. Kuaförü merak edenler google da salon mk küçükyalı diye aratıp ulaşabilirler.
canım saçlarına bayıldım güle güle kullan :) bende çok açık sarı kullanıyorum fakat bir ay tuttursalar 2. ay dorelik oluyor mutlaka söylediğimde de gözüme baka baka yok ışıktan size öyle geliyor bu saçta dorelik yok diyorlar :(:20: bu bahsettiğin kuaför dip boya ve komple boya için ne kadar ücret alıyor ben acıbademde bir kuaföre gidiyorum ve 100 tl veriyorum ama dedim ya son zamanlarda bozdular maalesef :(

çok yakışmış canım yaa:52:benim hayatta cesaret edemeyeceğim bir renk ama 1 günlüğüne de olsa yaptırıcam ileride sırf merakımdan:27:bişey sorucam kaşlarını nasıl açtın peki onu da kuaförde mi boyadılar?

renk de model de çok yakışmış, çok başarılı bi çalışma ;)

Back