metal baharatlık kullanan varmı ?

bende cam alırım bu saatten sonra.. hoş camlarda da leke bellı oluyor ama.

canım ben 2,5 yıllık evlıyım.ben de metallerı begendıgım ıcın almıstım ama kullanımı cok zor...çok şık ama kullanımı kola degıl.sureklı leke oluyor ve ne kadar ıyı markada alsan kuflenıyor.ben 1 yıl sonra degıstırdım cam aldım.en ıyısı cam yada porselen bence

kızlar ben biev den aldım. leke falan olmuyor. ıslak elle tutmayın yeter. fakat benim tuzluğum küflenmeye başladı sorun orda. sanırım ömrü uzun olmayacak

cnm ben de matallere bayılıyordum. anneme 2 tane metal tuzluk aldım, bir bakayım kullanışlı olusa çeyizime alırım diye düşünmüştüm:1:kullanması tam bir rezillik. bırak eline almayı, parmağının ucunu dokundursan izi kalıyor. sürekli pis gözüküyor. silmekten bıktım. iyi ki almamışım. ablamdada metal çöp kovası var. ne kadar silsede temiz gözükmüyor.

benim tüm baharıklarım metal çokda memnunum ıslak kalırsa tabi küf yapar önemli olan temiz kullanmak.

ben porselen aldım üstünde ne oldukları yazıyo kapakları ahşap şık bi görünümde mettaller kullanışlı olmuyor pek kendi evimizde var ama kaldırdım kullanmıyorum ..

bende metal düşünüyordum ,paslanmaz çelik olanlardan ama burayı okuyunca kararsız kaldım şimdi...bir de porselenler daha sıcak gelir gözüme hep aslında...CADIARZU

6lı baharat takımım paslanmaz.
evdekide öyle çokta memnunuz aldığınız ürün gerçekten paslanmaz olmalı.
el falanda bırakmıyor ikisi aynı yerden değil. umarım benimki de bırakmaz

markasını hatırlamıyorum ama evlenirken baya para bayılıp aldım, yıkamak için kapağı açtığımda paslandığını gördüm, daha sonra da silsile gbi ilerledi.

porselen kullanıyorum şimdi. sorun yaşamadım hem daha ciciler. eğer çok beğendiysen riske gir içinde kalmasın ama çok da önemli değilse porselen al derim.

Back