Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi de ünlülerin kim Kardashian, elon musk… hep zayıflama iğnesiyle zayıfladığı söyleniyor.
Ben denemesine denerim de sonrasında kalp krizine sebep oluyor diye söylenti var. Tırsıyorum. Netice de şişman olmak ölmekten iyidir.
İyi de ünlülerin kim Kardashian, elon musk… hep zayıflama iğnesiyle zayıfladığı söyleniyor.
Ben denemesine denerim de sonrasında kalp krizine sebep oluyor diye söylenti var. Tırsıyorum. Netice de şişman olmak ölmekten iyidir.
Daha önce kilo vermek için Ozempic kullandığı bilinen Elon Musk, Eli Lilly'nin kilo verme ilacı Mounjaro'yu da denediğini paylaştı. Ancak sosyal medya payl ...
Çok yakın arkadaşım geçen sene Saxenda kullandı nasıl kullandı detayları pek hatırlamıyorum ama mide bulantısı yaptığını söyledi. Ayrıca bıraktıktan sonra ( yaklaşık 1.5 ay kadar kullandı) verdiği bütün kiloları aldığı gibi üstünede aldı. Çok pişman oldu kullandığına. Ancak arkadaşımda böyle oldu diye herkes de olacak diye bir şey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun