metal baharatlık kullanan varmı ?

Ben de senin gibi metal baharatlık istiyordum, ama almadım.İyi ki de almamışım.Şimdi çöp kovam metal, kavanozlarım metal, ama inan ki kullanması çok gıcık.Hemen el izi oluyor, silsen bir de kuru bezle silmen lazım çünkü bez izi de oluyor mafoldumben Çok uğraştırıyor beni kavanozlarım.Yine de sen bilirsin.Ama ahşap metalden her zaman daha sıcak ve daha hoş duruyor bence.

Gerçekten çok el izi oluyormuş.Bende alıcaktım annem sakın alma dedi.Elinde bezle dolaşırsın dedi.

Ben de senin gibi metal baharatlık istiyordum, ama almadım.İyi ki de almamışım.Şimdi çöp kovam metal, kavanozlarım metal, ama inan ki kullanması çok gıcık.Hemen el izi oluyor, silsen bir de kuru bezle silmen lazım çünkü bez izi de oluyor mafoldumben Çok uğraştırıyor beni kavanozlarım.Yine de sen bilirsin.Ama ahşap metalden her zaman daha sıcak ve daha hoş duruyor bence.

ahşap daha iyi diyosun yani

cam baharalık en yisi.
ağzı geniş olmalı baharalığın kaşın girebilsin rahat temizlenebilsin.
ama düşününce gerçketen de metal çok leke gösterir.

Bende metal almayı düşünüyorum.. beyaz eşyalarımız hepsi metal rengi, ketılım filan hepsim metal rengi, bütünlüğü sağlaması için metal diyordum ama haklısınız ya çok el izi kalır..

metal tavsiye etmem birincisi el izi su lekesi vs. aldığın gündeki gibi kalmıyor ikincisi zamnla küfleniyor kimisine dünya para versende bi süre sonra küf yapıyor

Bende metal almayı düşünüyorum.. beyaz eşyalarımız hepsi metal rengi, ketılım filan hepsim metal rengi, bütünlüğü sağlaması için metal diyordum ama haklısınız ya çok el izi kalır..

metal tavsiye etmem birincisi el izi su lekesi vs. aldığın gündeki gibi kalmıyor ikincisi zamnla küfleniyor kimisine dünya para versende bi süre sonra küf yapıyor

elini sürsen iz yapıyo ben sevmiyorum metalleri ahşapıda yıkaması zor olur en iyisi
cam yada porselen

kararsız kaldım yaaaaa:sinifsinif: :sinifsinif:

porselen olanında da içi görünmüyor, üstünde yazı yoksa hepsine tek tek bakcan mı kırmızı biber hangisi diye... en iyisi cam galiba

Camdan şaşmamak lazım.
Hem cam baharatları sağlıklı saklamak açısından da uygun bir madde hem de içinde ne olduğu görülüyor.zemuszemus

ben de metal istiyorum.benim de mutfak gri ağırlıklı olacak bütünlüğü bozmak da istemiyorum.sanırım elimde bez bütün gün mutfağı silmekle uğraşacağım:((

benimde tek hayalim metal bir mutfak oluşturmak.temzilik konusunda haklısınz ama metallerde çok şık görünüolar hele de mutfak metal ağırlıklıysa bi bütün oluyor. Görüntü mü temizlik mi diye düşünmek lazım yani? şuan annemin evinde tuzum kuru olduğundan kolaylıkla görüntü diyorum ama eminim ilerde pişman olurum... Sonra bu topiği anar bana demişlerdi derim :)

Benim baharatlıklarım cam apakları metal.... Bu şekliyle bile temizliği çok problem.. Ama tamamı metal olmasından iyidir... Metal isteyenler cam gövde metal kapak düşünebilirsiniz....

Back