- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
- Konu Sahibi kardelen18
metal baharatlık kullanan varmı ?
ben metal baharatlık almayı düşünüyorum
ben metal baharatlık almayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de senin gibi metal baharatlık istiyordum, ama almadım.İyi ki de almamışım.Şimdi çöp kovam metal, kavanozlarım metal, ama inan ki kullanması çok gıcık.Hemen el izi oluyor, silsen bir de kuru bezle silmen lazım çünkü bez izi de oluyor mafoldumben Çok uğraştırıyor beni kavanozlarım.Yine de sen bilirsin.Ama ahşap metalden her zaman daha sıcak ve daha hoş duruyor bence.
Bende metal almayı düşünüyorum.. beyaz eşyalarımız hepsi metal rengi, ketılım filan hepsim metal rengi, bütünlüğü sağlaması için metal diyordum ama haklısınız ya çok el izi kalır..
metal tavsiye etmem birincisi el izi su lekesi vs. aldığın gündeki gibi kalmıyor ikincisi zamnla küfleniyor kimisine dünya para versende bi süre sonra küf yapıyor
elini sürsen iz yapıyo ben sevmiyorum metalleri ahşapıda yıkaması zor olur en iyisi
cam yada porselen
porselen olanında da içi görünmüyor, üstünde yazı yoksa hepsine tek tek bakcan mı kırmızı biber hangisi diye... en iyisi cam galiba