Metabolizma hızını ölç, günde kaç kalori alırsan zayıflarsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1656.1 çıktı baya fazla ben günde en fazla 1000 kalori alıyordum iki haftadır dikkat ediyorum ama kilo veremedim neden acaba...

arkadaslar ilk basta verilen hesaplama doktorların onerdiği hesaplama fakat burda matamatiksel işlem sırasının bilinip ona gore yapılması gerekiyo atladıgınız bu olabilir önce parantez içlerindeki hesaplamalar bulunup daha sonra sırayla toplama işlemi ardında da cıkarma işlemi gelir buna gore yapın bilginize bu sıra atlanırsa yanlıs cıkar sınuc

1452 çıktı şimdi bu nedemek oluyo canlarım:D ben hiç bişe anlamadımda opuyorumnanaktan

peki canım ben sana bişe sormak istiyorum, bu boyu yazarken mesela benim boyum 1.65 bunu yazarken 165 olarak mı yazıcz yoksa 1,65 olarak mı.? bi bilgin var mı.? çünkü her ikisinde de farklı değerler çıkıyo birinde 1100 birinde de 1400 çıkıyo... mirmirmirmir

sevgili jasmine ben de o programı izledim dr boyun ölçüsünü metre cinsinden yazacaksınız dedi yani 1.65 olarak alman gerekiyor.

benim 1669,54 çıktı:sinifsinif: bu iyi mi kötü mü onu çözemedim ben. az olunca daha ii mi oluyo??:bbo:

Son düzenleme:
forgacim bu yontem bna cok mantikli geliyo cunku herkezin degisik bir bunyesi var ve herkezin metobolizma hizi farkli diye dusunuyorum
ve her diyetinde her insana uymadigini eminim artik
ben bu yontemi bi ara takimdaki bir arkadasimizin onerisiyle denemistim o arkadasimizda diyetisyeninden yardim almisti galiba bu konuda tam hatirlamiyorum ama dr da desteklemisti hatta gerci anlattigim dr diyetisyen degildi ama arkadasi vardi beslenme uzmani ona sorup onay almisti neyse bence herkez kendi metobolizma hizina gore beslenmeli vucudunun ne kdar neye ihtiyaci var bilmeli sagol paylasimin icin

sevgili jasmine ben de o programı izledim dr boyun ölçüsünü metre cinsinden yazacaksınız dedi yani 1.65 olarak alman gerekiyor.

boyumu metre cinsinden alirsam hesapta 1000 cikiyor
diger türlü santim cinsinden yaptimmi 1300 cikiyor hangisi dogru simdi?:uhm:

arkadaslar sirf kalori dikkat edip yemek emeyin ne yediginiz günde kac kere yediginiz hiliz veya yavas yemenizde bir faktör ayrica bol su icin günde 2-3 litre kadar suyun icine limon SIKIn faydasini göreceksiniz yesil cay icin günde 2 bardak birde sarimsak yutun diyorlar metobalizma icin ama pek emin degilim ve hic bir diyeti sporsuz yapmayin basta kilo atarsiniz kalori düsük oldugu icin ama spor yapmadan o yaglar erimez herkeze kolay gelsin arkadaslar :teytey:

Back
X