Met kullanımı

Asel azra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2021
5
-1
1
32
İyi günler arkadaşlar cok çıkmaza girdiğim bi konu var ve akil almak istiyorum eşim met kullanıyor gördüm 8 aydır bunun mucadelesini veriyorum gözünün döndüğü noktalar çok oluyor ve tahammülüm kalmadi su an babamin evine ziyarete geldim ve dönmemeyi düşünüyorum kendi kolunu kesti ve tehtid ediyo ailesiyle birlikte yaşıyoruz onlara soyledim ve kayınbabam son bi şans ver dön diyor ama ben korkuyorum açıkçası tedavi olmadan gelmem dedim o Aman ayrıl diyolar aileme anlatmadim henüz sizce napmaliyim bi kızım var.

Tedavi olmayı istemiyor galiba değil mi bence tedavi olmazsa eğer basına da çok büyük bela açıcağını düşünmüyorsan yani takıntılı falan değilse arkana bile bakma derim çocukların böyle aile ortamında büyümesindense babasız büyümesini daha doğru buluyorum

Meth nerden bulmuş ya, piyasada kolay bulunan bir şey değil. Polise de şikayet edin bence, takip edip satan kişileri de bulsunlar

Meth nerden bulmuş ya, piyasada kolay bulunan bir şey değil. Polise de şikayet edin bence, takip edip satan kişileri de bulsunlar
Boyle limon tuzuna benzeyen bisey arastirdigimda met çıkıyor kendisi inkar ediyo ama kesin yani aparatini falanda buldum

Takıntılı ozellikle kızımdan ayirirsan beni rahat birakacagimi dusunme diyor seni yada kendimi öldürürüm diyor daha aileme acıklamadigim icin aessiz duruyo simdilik normalde iyi bi insan iyi bi baba ama kabul etmedi simdide ederim falan desede guvencim yok kendi babasi çabaliyor dönmem icin kendi hic rezil ettin beni gözüyle bakıyor

Allah yardım etsin valla tedaviyi ol öyle geri dönerim de tehdit olunca insan hemen kaçıp gidemiyor tedavi olursa ancak kızını görebilir zaten bagımlı birine hangi mahkeme cocuk verir madem kızına düşkün yapmasın arkadaş çevresi de eminin öyledir önce onlardan kurtulması gerek zaten ya bunları polis yakalamıyor mu onu da anlamadım bu şartlar altında evlilik çok zor canım arkadaşımın eşi öyleydi dayakta yedi ilgisizlik aldatma hepsi vardı suan iyiler ama maddeyi bırakmadı onun gidecek yeri olmadığı İçin kaldı ama öyle bir insanla yaşamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…