- 16 Mart 2019
- 309
- 178
- 23
- 26
- Konu Sahibi Melankoliik
-
Öncesi var çünkü bir kez affettim, ikinciye affedemem. Ben söz verdiğimde o sözü tutarım, kusursuzum demiyorum, herkes hata yapar herkes birşeyleri geç anlar, ama önemli olan anlamaktır. Hatadan ders çıkarmak, birdaha tekrarlamamaktır. Ben göz yumarsam, hayatım boyunca aldatılırım çünkü. Ne konuştuysak o olması gerekirdi, tedavi görücek biri varsa o zaten, ama huylu huyunu bırakamaz gerçi. Güven konusunda bunu yazıdada belirttim, babama dahi güvenmiyorum. Şükür kendime güveniyorum herkesi kendim gibi sandığımdan yanılıyorum ya zaten. Sizede hayatınız boyunca her insan yalan söylese, ağır şeyler yaşasanız sizde güvenmezsiniz zaten. Yada eşiniz, aranızın bozuk olduğu bir dönemde gidip başka biriyle konuşsa, siz güvenir miydiniz.Davranışlarınızda abartı var. Bunun için sktr çekilir mi?
Siz ya eşinize hiç güvenmiyorsunuz ki bu noktada eclilik zaten yürümez ya kendinize güvenmiyorsunuz burada da tedavi öneririm.
Kişi kendinden bilir işi ne yaşadınız ya da yaşattınız ki bu haldesiniz?
Babanız annenizi mi aldattı?Öncesi var çünkü bir kez affettim, ikinciye affedemem. Ben söz verdiğimde o sözü tutarım, kusursuzum demiyorum, herkes hata yapar herkes birşeyleri geç anlar, ama önemli olan anlamaktır. Hatadan ders çıkarmak, birdaha tekrarlamamaktır. Ben göz yumarsam, hayatım boyunca aldatılırım çünkü. Ne konuştuysak o olması gerekirdi, tedavi görücek biri varsa o zaten, ama huylu huyunu bırakamaz gerçi. Güven konusunda bunu yazıdada belirttim, babama dahi güvenmiyorum. Şükür kendime güveniyorum herkesi kendim gibi sandığımdan yanılıyorum ya zaten. Sizede hayatınız boyunca her insan yalan söylese, ağır şeyler yaşasanız sizde güvenmezsiniz zaten. Yada eşiniz, aranızın bozuk olduğu bir dönemde gidip başka biriyle konuşsa, siz güvenir miydiniz.
O zaman niye evlendiniz ?Öncesi var çünkü bir kez affettim, ikinciye affedemem. Ben söz verdiğimde o sözü tutarım, kusursuzum demiyorum, herkes hata yapar herkes birşeyleri geç anlar, ama önemli olan anlamaktır. Hatadan ders çıkarmak, birdaha tekrarlamamaktır. Ben göz yumarsam, hayatım boyunca aldatılırım çünkü. Ne konuştuysak o olması gerekirdi, tedavi görücek biri varsa o zaten, ama huylu huyunu bırakamaz gerçi. Güven konusunda bunu yazıdada belirttim, babama dahi güvenmiyorum. Şükür kendime güveniyorum herkesi kendim gibi sandığımdan yanılıyorum ya zaten. Sizede hayatınız boyunca her insan yalan söylese, ağır şeyler yaşasanız sizde güvenmezsiniz zaten. Yada eşiniz, aranızın bozuk olduğu bir dönemde gidip başka biriyle konuşsa, siz güvenir miydiniz.
Öncesi var çünkü bir kez affettim, ikinciye affedemem. Ben söz verdiğimde o sözü tutarım, kusursuzum demiyorum, herkes hata yapar herkes birşeyleri geç anlar, ama önemli olan anlamaktır. Hatadan ders çıkarmak, birdaha tekrarlamamaktır. Ben göz yumarsam, hayatım boyunca aldatılırım çünkü. Ne konuştuysak o olması gerekirdi, tedavi görücek biri varsa o zaten, ama huylu huyunu bırakamaz gerçi. Güven konusunda bunu yazıdada belirttim, babama dahi güvenmiyorum. Şükür kendime güveniyorum herkesi kendim gibi sandığımdan yanılıyorum ya zaten. Sizede hayatınız boyunca her insan yalan söylese, ağır şeyler yaşasanız sizde güvenmezsiniz zaten. Yada eşiniz, aranızın bozuk olduğu bir dönemde gidip başka biriyle konuşsa, siz güvenir miydiniz.
EvetBabanız annenizi mi aldattı?
Aynen öylebir kez affedilen yine yapar. ve bu artık onun değil sizin hatanızdır.
milli piyango idaresi değiliz şans verelim.
kaldı ki bu size de eziyet bütün ömrünüzü tetikte yaşayacaksınız artık bu olayda görüldüğü üzere..
Doğru diyorsun..Aldatılmıs olabilirsiniz, güveniniz sarsılmıs olabilir, canınız yanmıs olabilir... tek siz muzdarip degilsiniz binlerce kadın arkadaslarımız muzdarip konulardan hepimizin canı yanıyor affediyoruz, yine aldatılıyoruz... yine güveniyoruz sarsılıyoruz.....
Ama kadınız... bize naiflik yakısır... zariflik yakısır. Elbette herkesin yapısı farklı sinirleriniz hücrelerinizi zedeliyor ve hakim olamıyorsunuz kendinize bu haliyle fiziksel özelliklerimize vurup hasta olabiliyoruz.
Hani sakin olmakta fayda var....
Hani usluplerimizi güzel takınmada fayda var...
Bende AkrepBende senin gibiyim canım. İkili ilişkiler de tahammül ve sabrım yok. Aslan burcuyum detaycı bir kadının. Bende sinirlenince oldukça ağır konuşuyorum. İşte bu yüzden de ilişkilerim sürmüyor.Ve üzülen ben çok üzülüyorum daha çok. Kötü bir özellik, umarım iyileşiriz.
Canım diyorum ya ben ona nasıl güvenirdim, yani 50 kadının içine girsin, benim adımı sayıklayarak çıkar derdim, sonra bir olay yaşadık hiçbir şekilde konduramadım, kabullenemedim. İşte bütün güvenim sarsıldı sonra. Benim eşim hayatının her alanında çok ciddi cümleler kuran bir insan değil. Hep şakaya alır, ciddi konuşamam bile. Öncesindede aynı hesaptan olduğu için, bilmiyorum.. Bana dokunan benim haberimin olmaması, çünkü inan bana herşeyi ıncığına cıncığına soruyor. Kendisi söyleseydi, zaten böyle yapmazdım ben. Birde kızla konuşuyor. Aramızın bozuk olduğunu duyuruyor, davetiye çıkartıyor. Birazda buna sinirlendim..Oncelikle sakin ol, ve aldatacak adam aptal mi? Elinde sifrelerinin oldugu bi hesaptan neden aldatsin seni? Gider yeni hesap acar istedigi halti yer seninde ruhun duymaz. Bi sakin ol bi bak araştır, yanyana oturup gulusup eglenmek varken tum geceyi mahvetmissin. Kizla olmadi sen konusurdun. Sinirlerine hakim olamadin anliyorum ama sakin ol kardesim isi durumu izle arastir iyi anla sonra durma sabahina bosaanma dilekcesi ver hatta.
Bu şekilde tanısaydım zaten evlenmezdim..O zaman niye evlendiniz ?
O sezgilerde genelde hep dogru cikiyor nedenseBende AkrepUmarımm canım ama bir sezgi geliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?