Mesleki açık lise hakkında bilgisi olan varmı?

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
817
123
İstanbul
mesleki açık lise hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı giden yada gideni tanıyan?ikinci kez lise okuyormuşsun.sanırım meslek lisesi mağdurlarının işine yarar.ben araştırdım ama direk giden birinden avantajlarını duysam daha iyi olacak?

Ben gidiyorum arkadaşım ikinci lise olarak çocuk gelişimi okuyorum.Maalesef üç senede bitecek daha ilk senem.Açıköğretim okul öncesi okuyabilmek için gidiyorum başka sormak istediğin olursa yanıtlayabilirim.

dışarıdan liseyi bitirmeyenler için sadece bu meslek liseleri yeterli oluyor mu? yani lise mezunuyla aynı durumda mı oluyor dışarıdan okunan meslek liseleri?

özelden yazdım size umarım becerebilmişimdir tşk ederim şimdiden..

GULNIDA arkadaşım özelden yazdım ama belki gelmedi belki beceremedim o yüzden buraya yazayım sorularımı bilgilendirirseniz sevinirim..

örgün etğitim gibi hergün giitiğiniz bir kurum mu yoksa açıköğretim gibi belirli aralıklarla sınavlarına girdiğiniz bir yermi?

uzakdan eğitim alma gibi bir şans varmı?çünkü çalışan insanım

aldığım belge normal diploma değerinde öyle değilmi?yoksa sertifika gibi bişey mi?

Okul öncesi öğretmenliğin süresi ne kadar?

maddi açıdan zorluyor mu sizi?

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yine yazarım..

Geç gördüğüm için özür dilerim öncelikle.Evet hergün gidiyoruz saatler değişiyor okula göre biz akşam beş yedi arası gidiyoruz.Diplomamızın normal meslek lisesinden bir farkı yok.Meslek liselerinin tüm haklarına sahip oluyorsun sınavsız geçiş gibi.Devam zorunluluğu olduğu için çalışırken biraz zor olabilir.son sınıfta sanırım haftada üç gün staj var.bizim üç senede bitecek ondan sonra devam etmek istersen dört senede üniversite.Zor ve uzun bir süreç gerçekten istemek gerek.

Maddi olarak pek zorlamıyor dönem başı yetmiş yüz arası bir masrafınız oluyor.Başka sormak istediğiniz olursa gördükçe cevaplarım arkadaşım.

diğer mesajımı silemedim, bu siteyede yazayım dedim, benim kızım düz lise 3 gidiyor,seneye mesleki açık liseye çoçuk gelişimi için yazılmayı düşünüyor,acaba sadece dışardan mı yani sadece sınavlara mı giriyor,kaç yıl sürüyor bana bilgi veren olursa çok sevinirim.

arkadaş yazmış sağolsun..yüz yüze eğitim görmek şartmış..

çoçuk gelişimi için kayıtlar ne zaman yapılıyor acaba? bir bilgi veren olursa çok sevinirim kızımın arkadaşı geç kaldığı için düz liseye gitmek zorunda kalmış,ona sorduğumda bende bilmiyorum geç kaldım düze gitmek zorunda kaldım diyor bana lütfen cevap verin ....:44:

arkadşlar ben bu siteye yeni üye oldum size benimde bir sorum olacak ben lise 3 te 4 tane sorumlu derslerim var yani lise diplomam yok ama lise 3 e kadar okudum bu benim mesleki açıkögretime kayıt olmamı nasıl etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…