Meslek uyumsuzluğu

Iste bunlar benim asıl korktuğum durumlar Teşekkürler yorumunuz icin

karsinizdaki insana karakterinden dolayi sayginiz ve de ustune sevginiz varsa, bahsettiginiz kafakarisikliklari sacma. bana onu asagiliyorsunuz gibi geldi. dogru duzgun meslegi olan, namusuyla para kazanan biri iste, belli ki kisiliginden de hoslanmissiniz. eeee? ille tip fakultesi mezunu mu istiyorsunuz. ah ben ne diplomali doktorali hiyar gordum ve ne lise mezunu altin karakterliler gordum. karsilikli sevgi varsa bunlari sorun edip sayginizi yitirmeyin. bulmasi zor..

yorumlarım boşa gitmesin işe yarasında tamamdır herşey yolunda iyi düşün o zaman bak yukarda arkadaş yazmış zorlukları birde şöyle bişey söyleyim sana sürekli tayin falan çıkacak zor olur senin için diş hekimi atandığı yerde istediği kadar kalabiliyor doğu görevi yok ama nöbeti var adsmlerde mesela sen nöbetçi o nöbetçi birbiriniz göremezsiniz çoğu zaman meslek uyumsuzluğu değilde polislik zor meslek senin uyum sağlamanla alakalı ama çok zorlanacağın kesin
Dîs hekimi ahım sahim bişey değil annen dert etmesn

bencede katılıyorum hele günümüz şartlarında doktorlar hastalar tarafından darp edilip öldürülürken ve doktorların hiç bir hakkı yokken ay neyse susayım ama ahım şahım değil öyle sanıldığı gibi deli gibi parası da yok

Bazı yorumlara baktım da g.tümle güldüm, polis diyip vizyonsuz gördüğünüz adamların binlercesi ataması yapılmamış öğretmen, iibf mezunu vs, yıllarca kpss ye girip atanma bekleyeceģine polis olan insanlar, herkes her zaman istediği mesleği yapamıyo ne yazık ki, bazı insanlar mecbur

Oyle ikna demiyelim çünki istersem çok sorun çıkaracaklarını beklemiyorum ama tam olarsk sevgili hayatı olmayacak farklı bişey evlilik bundan beş yıl sonra pişman olmak istemiyorum
Ben de bundam bahsettim maalesef iliskiler evlenince cok farklilasir...Şayet bu benim fikrim tabi diş hekimi olsam bir polisle evlenir miydim bilemem hos su anki meslegimle de evlenmezdim meslek olarak sevmiyorum sanirim...sonucra riskli esimi her gun korkuyla beklemek istemem evde ve silah sevmem zorunlu olsa da...

Bnde bakanlıkta uzmanim ve dış hekimi kadar maaş alıyorum. Bence doktorlarin ben bilirim havası ve ilgisizligi yüzünden de bazen saygıyı haketmiyor genelleme değil bu tip olanlara söylüyorum.

zorlanacagim kesin gibi ama neyse teşekkür ederim yorumlarınız için evet nöbet işi sıkıntı saatler belirsiz filan hakkımızda hayırlısı
Zaten meslegimin çokta ahım sahim bişey olduğunu iddaa etmedim bunuda belirtmek isterim. Helal para kazanilan her meslek gibi saygın bir meslek

bence polislik meslek olarak çok kutsal bir meslek bence kesinlikle vizyonsuz değiller çoğuda dediğiniz gibi üni mezunu başka mesleklerden sınıf farkı önemli değil sevdikten sonra sizin eşinizi çok sevdiğinizi görüyorum yorumlardan söylemeden geçemedim umarım hep mutlu olursunuz sevdikten sonra hiç bir şeyin önemi yok ama konu sahibinin kafası karışık sevgi var mı emin değil bence yorumlarımı ona göre yaptım da kendi üstüme alındığımdan değil de sadece size mutluluklar dilemek geldi içimden belkide karıştıryorum babanız mı polisti neyse işte polislik kutsal bence

Kızmadan önce bilin ki önlisanslıyım....

Haklı ailen.

Şahsen yüksek lisans yapmış bi adam(eşekliği baki kalmadıysa şayet, ki söz meclisten dışarı.) beni beğenmese yeridir.

Ben de hedefime ulaşabilirsem sınava tekrar girdiğimde, ben de isterim dengim olsun.

Neden kızdınız anlayamadım?

Ben sayısaldan lisans kazanıcam o barajın az üstünde puan yapıp iki yıllığı okiycak. Sonra ben bi de yüksek lisans yapıcam o hala aynı... Biri 6 sene okurken(yanlışsam düzeltin bilmiyorum da tam:) ) diğeri iki sene okıycak.

Pardon ama neden denk bulsun ki kendine?? Annen haklı bence. Ama seviyosan ve sen sorun etmiyosan oluru var bence. Sorun etmesen buraya konu açmazdın bence..

Hakkında hayırlısı olsun..

Çok teşekkür ederim :)

Kafası karışık çok iyi anlıyorum, zor bir hayat, mesela bikaç yıla sivil memurluğu zorlayacak eşim, o kadar bunaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…