- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
-
- Konu Sahibi simmer down
Tabiki var. :)Ailenizin haberi var mı acaba ?
Iste bunlar benim asıl korktuğum durumlar Teşekkürler yorumunuz icinOkul bakımından ne kadar sorun çıkar bilemeyeceğim.
Fakat bunlar dışında yaşayacağın sıkıntıları Söyleyeyim:
1-asla tatil boş gün Planı yapamazsın. Telefon geldiği an gitmek zorundalar. Gece görevleri ek görevler daima bir atraksiyon hali. Hayatları eve gelsem de rahat etsem modunda geçer.
2-müdürlerinin dudağı Arasında herhangi yaptıkları bir ters hareket sürülmelerine yol açabilir, sonra gelsin 12 24 çalışma saatleri karakollar nöbetler...
3-tayin durumu sıkıntı, her yere gidebilirler, 2 kere Şark olayı var bir ton tantana.
4- her türlü siyasi durumdan birebir etkilenirler. En ufak olayda tüm birimler acil durum olarak göreve çağrılırlar, sen hesap et stresini bu durumun. TV başında olay çıkmasın diye dua etmekle geçer vaktin.
Ama düz bir lise mezunu değilmiş zaten bir yerde mudur sonuçta bununla etkisi vardır bnceTabiki var. :)
3 yıldır beraberim. Okuduğum bölüm hukuk. Erkek arkadaşım da bir yerde müdür. Aşırı çalışkan bir insan maşallah. Çoğu lisans mezunu insandan daha çalışkan. Diplomanın önemi yok. :)
Zaten öyle bir sey iddaa etmedim sadece uyumsuzluk olabilir mi diye fikir almak istedim ayrıca üslubunu hiç hoş değil biri sizin mesleğiniz için böyle konuşmasını sizde istediniz heraldeDîs hekimi ahım sahim bişey değil annen dert etmesn
Müdür deyince aklına bir şirkette müdür falan gelmesin. Aldığı maaş da orta düzey. Dediğim gibi açık öğretimden bu yıl lise bitecek hayırlısıyla. Benim için önemi yok. :)Ama düz bir lise mezunu değilmiş zaten bir yerde mudur sonuçta bununla etkisi vardır bnce
Allah kolaylik versin seçim zamanı çok kötüydü sürekli farklı illerdeEşim görevde şu an, 1de gelecek, şimdi bi de erken seçim diyolar eyvah ki eyvah
karsinizdaki insana karakterinden dolayi sayginiz ve de ustune sevginiz varsa, bahsettiginiz kafakarisikliklari sacma. bana onu asagiliyorsunuz gibi geldi. dogru duzgun meslegi olan, namusuyla para kazanan biri iste, belli ki kisiliginden de hoslanmissiniz. eeee? ille tip fakultesi mezunu mu istiyorsunuz. ah ben ne diplomali doktorali hiyar gordum ve ne lise mezunu altin karakterliler gordum. karsilikli sevgi varsa bunlari sorun edip sayginizi yitirmeyin. bulmasi zor..Öncelikle herkese merhaba aslında anlatacağım konu bir dert olmasa bile kafa karışıklığı diyedilir. Bn dış hekimiyim sevgilim ise polis bunu ilk başta onemsemedim ancak son zamanda annemin bu durumdan haberi oldu karşı çıktı aramızda bir uyum olmayacagi tarzı konuları bahane olarak gösterdi .gerçi bn istersem çok sorun edeceklerini sanmam ama aile rızası alınması gerektiğine inanırım böyle islerde.
Sürekli olarak tayin, maaş farkları , o ön lisans bn ise yüksek lisans eğitim farkı gibi konulardaki uyumsuzluğu anlatiyor bişey diyemedim çünkü haklı bide çalışma saatlerinin duzensizligi tabii ikimizde yogun çalışıyoruz ve stresli oluyoruz. O ise gercekten sorun olmsayacaginda baya israrli arada kaldim diyebilirim .Biraz uzun oldu herkese tesekkurler.
Sizin için önemi yoksa sorun da yok zaten mutluluklar dileyelim sizeMüdür deyince aklına bir şirkette müdür falan gelmesin. Aldığı maaş da orta düzey. Dediğim gibi açık öğretimden bu yıl lise bitecek hayırlısıyla. Benim için önemi yok. :)
yorumlarım boşa gitmesin işe yarasında tamamdır herşey yolundaKimlikle gerçek yaşım arasında fark var 23 yaşındayım 24 gün alıyorum işi filan çok anlamiyorum bunu bana göre 23 bazılarına göre 24 özetle 23, 5 herneyse boş konu acicak kadar boş vaktim olsa keşke keşke şaka bi yana yorumlarınız için tesekkurler
Dîs hekimi ahım sahim bişey değil annen dert etmesn
Allah kolaylik versin seçim zamanı çok kötüydü sürekli farklı illerde
Ben de bundam bahsettim maalesef iliskiler evlenince cok farklilasir...Şayet bu benim fikrim tabi diş hekimi olsam bir polisle evlenir miydim bilemem hos su anki meslegimle de evlenmezdim meslek olarak sevmiyorum sanirim...sonucra riskli esimi her gun korkuyla beklemek istemem evde ve silah sevmem zorunlu olsa da...Oyle ikna demiyelim çünki istersem çok sorun çıkaracaklarını beklemiyorum ama tam olarsk sevgili hayatı olmayacak farklı bişey evlilik bundan beş yıl sonra pişman olmak istemiyorum
Bnde bakanlıkta uzmanim ve dış hekimi kadar maaş alıyorum. Bence doktorlarin ben bilirim havası ve ilgisizligi yüzünden de bazen saygıyı haketmiyor genelleme değil bu tip olanlara söylüyorum.yorumlarım boşa gitmesin işe yarasında tamamdır herşey yolundaiyi düşün o zaman bak yukarda arkadaş yazmış zorlukları birde şöyle bişey söyleyim sana sürekli tayin falan çıkacak zor olur senin için diş hekimi atandığı yerde istediği kadar kalabiliyor doğu görevi yok ama nöbeti var adsmlerde mesela sen nöbetçi o nöbetçi birbiriniz göremezsiniz çoğu zaman meslek uyumsuzluğu değilde polislik zor meslek senin uyum sağlamanla alakalı ama çok zorlanacağın kesin
bencede katılıyorum hele günümüz şartlarında doktorlar hastalar tarafından darp edilip öldürülürken ve doktorların hiç bir hakkı yokken ay neyse susayım ama ahım şahım değil öyle sanıldığı gibi deli gibi parası da yok
zorlanacagim kesin gibi ama neyse teşekkür ederim yorumlarınız için evet nöbet işi sıkıntı saatler belirsiz filan hakkımızda hayırlısıyorumlarım boşa gitmesin işe yarasında tamamdır herşey yolundaiyi düşün o zaman bak yukarda arkadaş yazmış zorlukları birde şöyle bişey söyleyim sana sürekli tayin falan çıkacak zor olur senin için diş hekimi atandığı yerde istediği kadar kalabiliyor doğu görevi yok ama nöbeti var adsmlerde mesela sen nöbetçi o nöbetçi birbiriniz göremezsiniz çoğu zaman meslek uyumsuzluğu değilde polislik zor meslek senin uyum sağlamanla alakalı ama çok zorlanacağın kesin
bencede katılıyorum hele günümüz şartlarında doktorlar hastalar tarafından darp edilip öldürülürken ve doktorların hiç bir hakkı yokken ay neyse susayım ama ahım şahım değil öyle sanıldığı gibi deli gibi parası da yok
bence polislik meslek olarak çok kutsal bir meslek bence kesinlikle vizyonsuz değiller çoğuda dediğiniz gibi üni mezunu başka mesleklerden sınıf farkı önemli değil sevdikten sonra sizin eşinizi çok sevdiğinizi görüyorum yorumlardan söylemeden geçemedim umarım hep mutlu olursunuz sevdikten sonra hiç bir şeyin önemi yok ama konu sahibinin kafası karışık sevgi var mı emin değil bence yorumlarımı ona göre yaptım da kendi üstüme alındığımdan değil de sadece size mutluluklar dilemek geldi içimdenBazı yorumlara baktım da g.tümle güldüm, polis diyip vizyonsuz gördüğünüz adamların binlercesi ataması yapılmamış öğretmen, iibf mezunu vs, yıllarca kpss ye girip atanma bekleyeceģine polis olan insanlar, herkes her zaman istediği mesleği yapamıyo ne yazık ki, bazı insanlar mecbur
Olabilir benim yazdiklarim kisiseldi evinizde tank ve kalasnikof bile olsa sizin seciminiz...komik kismina siz gulersiniz sadece.
bence polislik meslek olarak çok kutsal bir meslek bence kesinlikle vizyonsuz değiller çoğuda dediğiniz gibi üni mezunu başka mesleklerden sınıf farkı önemli değil sevdikten sonra sizin eşinizi çok sevdiğinizi görüyorum yorumlardan söylemeden geçemedim umarım hep mutlu olursunuz sevdikten sonra hiç bir şeyin önemi yok ama konu sahibinin kafası karışık sevgi var mı emin değil bence yorumlarımı ona göre yaptım da kendi üstüme alındığımdan değil de sadece size mutluluklar dilemek geldi içimdenbelkide karıştıryorum babanız mı polisti neyse işte polislik kutsal bence