Meslek kurslari

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar merhabalar öncedende meslekle ilgili konu acmistim ben artık babamla calismaktan beni dislamasindan evlat ayrımcılığı yapmasından biktim 12 senemi verdim..yaşımda 32 kızlar meslek konusunda napiyim akıl verin..çalışmam şart çünkü ilerde olurya aşık oluruz bi evlilik yaparız ailemin beni maddi olarak tehdit etmesini istemiyorum..Ekonomik ozgurlugumu elime almalıyım. ...

Ne kadar mantikli dusunuyosunuz bi kadin olarak hemcinslerimin boyle kendinden emin olmasi beni gururlandirmistir. Nerdesiniz tam olarak bilmiyorum ama halk egitim merkezlerine yonelip kurs gorebilirsiniz sertifikaniz olur bi yerde calisip para biriktirdikten sonra kendi dukkaninizi acip kendiniz calistirirsiniz .

Yazılım yada webtasarım kursu varsa ben de düşünüyorum gitmeyi ama devlet kursu ne kadar fayda sağlar ne kadar öğrenebilirim bilemiyorum. .Daha evvel böyle bir kursa gidip de iş bulan var mı ? Maddi anlamda gelir sağlayabilen

babanızın yanında ne iş yapıyordunuz? belki bu yoldan devam edebilirsiniz iş hayatınıza, sonuçta tecrübeniz var

En iyisi iş-kur KOSGEB kursları var .kursa gidip eğitim alıp hatta kredi veryrlr karşılıksız dükkan dahi açıyorsun.en yakın iş-kur a gidip size uygun KOSGEB ile bağlantılı olanı seçip en iyisi o .diğerleri vakit kaybı

Bende çok düşünüp durdum bu konuyu is görüşmelerine gidiyorum tecruben varmi deniliyor calismadan olamazki sizin sayenizde olabilir hem tecrübesiz biride isi ogrenicem hevesiyle basarili olabilir diyorm tecrübesiz dusunmuyorjz biz sjzj arariz diyip aramiyorlar tabiki.bazi işlerde diplomaya bakmadan sirf tecrübe yok diye çok düşük maaş veriyorlar.eğitim vercez sunu bunu yapcaksinjz ama maaş bu diyorlar o paraya o is yapilmaz diyosunjz.hayat zor.en iyisi KPSS calis devlete gir ama oda zor cok yüksek puanli bile giremeyebiliyor.

Yazılım kursuna gidecekseniz ve şu an algoritma, programlama konusunda sıfırsanız çok iyi bir kursa gitmelisiniz. Düşündüğünüz kursun adı ne? En azından içeriğine bakıp daha iyi yorum yapabilirim.

Tabi kursa gitmek yetmez. Aylarca hatta belki 1 2 yıl hiç bıkmadan çabalamanız gerek. Bu alana gerçekten ilginizin olması gerek.

Kurs bittikten sonra junior olarak işe başlayacağınızın farkında olarak beklentilerinizi ilk seneler için çok yüksek tutmamalısınız. Yaşınız kaç mesela? Mesleğe yeni başlayacağınız için bu da önemli.

Ayrıca çoğu iyi yer diploma isteyecektir. Kurstan sonra bilgisayar mühendisliği uzaktan eğitim e başlayabilirsiniz bir üniversitede.

Daha fazla karıştırmadan sonlandırayım:) Yazılım işini gerçekten uzman olarak yapma niyetiniz ve azminiz varsa kursa gidin. İnternet kaynağını da iyi kullanın. Sonucunda emeklerinizin karşılığını alırsınız.

İş hayatı malesef babanızla bile olsa sorunlarla dolu. Ben A ay_girl e katılıyorum. İşkur kurslarından size, yeteneklerinize en uygununu seçerek gelecek planlaması yapabilirsiniz.

bu kosgeb gerçekten yapan kredi alan var mı yani eşim grafiker bu iş üzerine okudu bende az çok biliyorum bir dükkan açmak istiyoruz ama gerçeklik payı nedir bilemedim ?

bu kosgeb gerçekten yapan kredi alan var mı yani eşim grafiker bu iş üzerine okudu bende az çok biliyorum bir dükkan açmak istiyoruz ama gerçeklik payı nedir bilemedim ?

Benim ilk çalıştığım yer kosgebten destek alıyordu. Teknokent binasında kiramız metrekaresi 12 tl gibi düşük bir miktardı. Ayrıca çalışanların maaşının %75 ini(artık %50 diye biliyorum) karşılıyordu. Ayrıca projelere de destek veriyorlardı. Ve o kadar çok kosgebten yararlanan var ki. Üzerine sizin eşinizin mesleği de uygun. Bence iyi bir araştırıp yararlanmalısınız.

Tabi sertifikanız varsa açarsın reklam tasarım dükkanı .kosgeb e danışın isterseniz onlr yardımcı olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…