- 1 Eylül 2014
- 26.097
- 30.463
- 798
- 35
- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
Ön muhasebe çok para almıyor. Kurumsal şirketlerde yükselme şansınız olur sadece onda da üniversite diploması isterler. Kurumsal olmayan yerlerde hep aynı işi yaparsınız, maaşınız da çok fazla olmaz.Ön muhasebe düşünüyorum
Ben hareketli iş ortamında yapamıyorum hep bi aksiyon mağzacılıkta herkes herkesi avlama peşindeÖn muhasebe çok para almıyor. Kurumsal şirketlerde yükselme şansınız olur sadece onda da üniversite diploması isterler. Kurumsal olmayan yerlerde hep aynı işi yaparsınız, maaşınız da çok fazla olmaz.
Mağazacılık yapıyormuşsunuz şimdi, yükselip müdürlüğe oynayabilirsiniz. Dil bilmek önemli bunun için. Ama şube müdürü, bölge müdürü diye gidebilir. Sonuçta yaşınız çok küçük.
Ama çlıştığınız sektörü sevmiyorsanız, orada çalışıp 20bin alsanız bile mutsuz olacaksanız, ne istiyorsanız onu yapın derim.
Evet oluyor. Ama iü auzef çocuk gelişimi lisans bölümünü bitirmeniz gerekiyor. 2 yıllıklar olmaz. Halihazırda öğretmen olduğunuz için formasyon şartı da yok sizin için. Anaokulu öğretmeni olarak atanabilirsiniz.Bunı merak ediyorum da bilginiz var mı acaba ben edebiyat öğretmeniyim fakat atama malum bu çocuk gelişimi bölümü ile alam değişikliği oluyor mu ki bilginiz var mı? Eğitim mezunuyum
Benim eşim finans sektöründe. Muhasebe bişeyleri yapıyor anlamadığım ama orda da herkes herkesin kuyusunu kazıyor.Ben hareketli iş ortamında yapamıyorum hep bi aksiyon mağzacılıkta herkes herkesi avlama peşinde
Peki teşekkür ederim.Benim tam bilgim yok bildiğim kadarıyla yazayım. okul öncesi öğretmeni olabilmeniz ve devlete anasınıflarına atanabilmeniz için 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği mezunu olmanız şart. 2 yıllık önlisans ile sadece kreşlerde çalışılabiliyor diye biliyorum. Konu sahibine de açıköğretim önlisansı önermiştim o yüzden.
Bunu araştırayım bir bakalım belki öyle şansım olur. Edebiyattan atanmak çpk zorEvet oluyor. Ama iü auzef çocuk gelişimi lisans bölümünü bitirmeniz gerekiyor. 2 yıllıklar olmaz. Halihazırda öğretmen olduğunuz için formasyon şartı da yok sizin için. Anaokulu öğretmeni olarak atanabilirsiniz.
Ben okuyorum şu an 2. sınıftayım. Bir sürü edebiyat öğretmeni var sosyal medya gruplarında aynı sınıfta olduğum. Onlar da böyle bir çözüm bulmuşlar.Bunu araştırayım bir bakalım belki öyle şansım olur. Edebiyattan atanmak çpk zor
23 ünv yeniden başlamak için geç değil. Ben sizden 6 yaş büyüğüm. İki mesleğim var ama birini sevmiyor birinde de düzgün iş bulamadığım için açıktan ikinci başladım, belki dikey geçişle yazılım mühendisliğine geçerim. Zaman göstrecek. Sizde ünv okuyun bence.Psikolojik rahatsızlık yaşadığkm bi dönem oldu çalışma hayatını hiç istemedim keşke isteseydim 23 yaşına gircem bi mesleğim yok avm de çalışmaktan kendime gelecek göremiyorum. Gerçekten düzensiz shift oluyor eve 12 gittiğim bile oldu. İş bulmak çok zor ben meslek öğrenmek istiyorum çıraklıktan hangi iş bayanlara uygun yada sizin çıraklıktan başlağınız mesleğiniz var mı? Kuaförlük demeyin çünkü öylr bi yeteneğim 0 :) konfeksiyon düşünüyorum ağır diyorlar ama kolay işte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?