- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
İyi fikir araştırcam çok teşekkür ederimNe mezunusun? Çalışırken aynı zamanda okuyabilirsin de.Misal muhasebe falan okusan rahat iş bulursun gibime gelio( ücret olarak tatmin etmez ama işsiz de kalmazsın)
İşkur'un eğitimleri oluyor die biliyorum. Katılıosun,eğitim sonunda sertifika ve iş imkanı da sağlıorlar.Bi araştırın.Bol şans.
Yaşın çok genç. Ben ikinci üniversiteme 25 yaşında başladım. Sen de yapabilirsinPsikolojik rahatsızlık yaşadığkm bi dönem oldu çalışma hayatını hiç istemedim keşke isteseydim 23 yaşına gircem bi mesleğim yok avm de çalışmaktan kendime gelecek göremiyorum. Gerçekten düzensiz shift oluyor eve 12 gittiğim bile oldu. İş bulmak çok zor ben meslek öğrenmek istiyorum çıraklıktan hangi iş bayanlara uygun yada sizin çıraklıktan başlağınız mesleğiniz var mı? Kuaförlük demeyin çünkü öylr bi yeteneğim 0 :) konfeksiyon düşünüyorum ağır diyorlar ama kolay işte yok
Evet eğlenceli :)Eğlenceli bir meslek var pastacı çırağı olabilirsiniz hem kurs larida var. Hem parası iyi ?
Teşekkür ederim bayramdan sonra gidicemİskur'un meslek edindirme programı var, işbaşı eğitim programı sanırım adi. Haftada 5 günden egitim alıyorsun, günde 70 TL gibi bir para ödüyorlar. Ve sana 3 iş oneriyorlar. Önerdikleri ise girersen de ilk sene sskni ödüyorlar. Benim üni mezunu arkadaşım bu kurs ile heves ettiği bir meslek sahibi oldu, yıllarca çalıştı (sonra kendi bölümünden atandı. Ama öncesi hep bu kurstaki işiyle çalışırdı)
Bunu önerebilirim meslek edinmek isteyen herkese.
Her ilçede işkur var. Gidin , TC numaranıza göre sizden sorumlu biri oluyor. Onunla konusin
Bunı merak ediyorum da bilginiz var mı acaba ben edebiyat öğretmeniyim fakat atama malum bu çocuk gelişimi bölümü ile alam değişikliği oluyor mu ki bilginiz var mı? Eğitim mezunuyumAçıköğretim çocuk gelişimi okuyup kreşlerde çalışabilirsiniz.
Psikolojik rahatsızlık yaşadığkm bi dönem oldu çalışma hayatını hiç istemedim keşke isteseydim 23 yaşına gircem bi mesleğim yok avm de çalışmaktan kendime gelecek göremiyorum. Gerçekten düzensiz shift oluyor eve 12 gittiğim bile oldu. İş bulmak çok zor ben meslek öğrenmek istiyorum çıraklıktan hangi iş bayanlara uygun yada sizin çıraklıktan başlağınız mesleğiniz var mı? Kuaförlük demeyin çünkü öylr bi yeteneğim 0 :) konfeksiyon düşünüyorum ağır diyorlar ama kolay işte yok
Neden üniversite düşünmüyorsun?Psikolojik rahatsızlık yaşadığkm bi dönem oldu çalışma hayatını hiç istemedim keşke isteseydim 23 yaşına gircem bi mesleğim yok avm de çalışmaktan kendime gelecek göremiyorum. Gerçekten düzensiz shift oluyor eve 12 gittiğim bile oldu. İş bulmak çok zor ben meslek öğrenmek istiyorum çıraklıktan hangi iş bayanlara uygun yada sizin çıraklıktan başlağınız mesleğiniz var mı? Kuaförlük demeyin çünkü öylr bi yeteneğim 0 :) konfeksiyon düşünüyorum ağır diyorlar ama kolay işte yok
Benim tam bilgim yok bildiğim kadarıyla yazayım. okul öncesi öğretmeni olabilmeniz ve devlete anasınıflarına atanabilmeniz için 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği mezunu olmanız şart. 2 yıllık önlisans ile sadece kreşlerde çalışılabiliyor diye biliyorum. Konu sahibine de açıköğretim önlisansı önermiştim o yüzden.Bunı merak ediyorum da bilginiz var mı acaba ben edebiyat öğretmeniyim fakat atama malum bu çocuk gelişimi bölümü ile alam değişikliği oluyor mu ki bilginiz var mı? Eğitim mezunuyum
23 yaş nedir ki, genceciksiniz daha yolun başındasınız. Çıraklık yerine, üniversite okumak daha güzel olmaz mi hem istediğiniz mesleği seçebilirsiniz. Arkadaşım 31 yaşında üniversiteye başladı suan 37 38 yaşında, öğretmen oldu ve atandı 1 sene hem okuyup hem sınava çalışın, ilerde iyiki okumuşum diyeceksinizPsikolojik rahatsızlık yaşadığkm bi dönem oldu çalışma hayatını hiç istemedim keşke isteseydim 23 yaşına gircem bi mesleğim yok avm de çalışmaktan kendime gelecek göremiyorum. Gerçekten düzensiz shift oluyor eve 12 gittiğim bile oldu. İş bulmak çok zor ben meslek öğrenmek istiyorum çıraklıktan hangi iş bayanlara uygun yada sizin çıraklıktan başlağınız mesleğiniz var mı? Kuaförlük demeyin çünkü öylr bi yeteneğim 0 :) konfeksiyon düşünüyorum ağır diyorlar ama kolay işte yok
Bilgisayar öğrensene yazılım filan.. daha kolay iş bulursun kendini bu yönde gelistirirsenPsikolojik rahatsızlık yaşadığkm bi dönem oldu çalışma hayatını hiç istemedim keşke isteseydim 23 yaşına gircem bi mesleğim yok avm de çalışmaktan kendime gelecek göremiyorum. Gerçekten düzensiz shift oluyor eve 12 gittiğim bile oldu. İş bulmak çok zor ben meslek öğrenmek istiyorum çıraklıktan hangi iş bayanlara uygun yada sizin çıraklıktan başlağınız mesleğiniz var mı? Kuaförlük demeyin çünkü öylr bi yeteneğim 0 :) konfeksiyon düşünüyorum ağır diyorlar ama kolay işte yok
Merhaba, özelden yazabilrmisiniz nerde çalısıyorsunuz? Söylediğiniz mantıklı geldi, bende atanamadm malesef sektör düşüyorum ne yapsam diye, arkadaşla aynı durumdayız.Konfeksiyondansa kesinlikle magazacilik derim. Benim de gece 2 de cikip eve 3te gittiğim gunler oluyor. Bu devirde ekmek aslanin agzinda degil midesinde hatta bagirsaga gecti diyebiliriz.
Kendinizi vererek calisirsaniz magazacilikta yilda en azindan 2 yilda bir terfi alirsiniz. Kaliteli bir markaya girerseniz magaza müdürü de 10 binden asagi almaz.
Kendinizi vermedikten sonra hic bi iste uzun vadeli basarili olamazsiniz zaten.
Kurumsal yerler olacagi icin salgin kriz gibi sallantilarda da guvenceniz olur.
Ben de magazaciyim, sektör gida. 10 yilim bitti. 6 yildir yoneticiyim. Mart 15ten beri is namina bir sey yapmadik. Yol ucreti haric tam maas aliyoruz hala. Konfeksiyonu bununla ayni kefeye koymayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?