- 30 Ağustos 2022
- 20
- 9
- 6
- Konu Sahibi nazligul66
-
Canım iğne yerine korunma yöntemleri var denedinmiKızlar aylık korunma iğnesi kullandım 5 ay boyunca. İğneyi en son 25 temmuzda vuruldum. Sat ise 23 Ağustos. Adetim 11 gün gecikti iki kez test yaptım negatif. Benim gibi iğneyi bıraktıktan sonra adeti kesilen oldu mu? Olduysa ne kadar sürdü ve nasıl geri düzene girdi. Biraz endişeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen benim gibi olan var mı
Denedim fakat en garantisi iğne olduğu için iğneyi tercih etmiştim. Şimdi zaten çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık. Ama şuan asıl endişem yaşadığım bu adet düzensizliğiCanım iğne yerine korunma yöntemleri var denedinmi
Canım üzülme stresten uzak dur Allah'ın izniyle herşey güzel olacak inşallahDenedim fakat en garantisi iğne olduğu için iğneyi tercih etmiştim. Şimdi zaten çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık. Ama şuan asıl endişem yaşadığım bu adet düzensizliği
Hamilelik durumu oldumu aylık iğne sonrası ? Bende bir kez vuruldum bıraktım deniyorum şimdi çocuk istiyorumDenedim fakat en garantisi iğne olduğu için iğneyi tercih etmiştim. Şimdi zaten çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık. Ama şuan asıl endişem yaşadığım bu adet düzensizliği
Ben de istiyorum, iğneyi bırakalı 2 ay olacak henüz bir şey yokHamilelik durumu oldumu aylık iğne sonrası ? Bende bir kez vuruldum bıraktım deniyorum şimdi çocuk istiyorum
Bende öyle yapıyorum,benimde iğneyi bırakalı iki ay oldu bugün adet oldum çok üzüldüm,tam yumurtlama günlerinde ilişkiye girdim,folikasitte kullanıyorum umarim hamile kalırız doktor etki süresi ile ilgili bir şey söyledim acaba canım nBen de istiyorum, iğneyi bırakalı 2 ay olacak henüz bir şey yokDra gittim daha çok yeni moral bozmadan yumurtalara günlerine dikkat ederek devam edin dedi ve folik asit verdi. İnşaallah çok bekletmeden hayırlısıyla gelir bebişler
Etki süresi ile ilgili bir şey söylemedi maalesef, iğneye çok bağlamamak lazım korunmasız ilişkide 1 yıl içinde bekliyoruz 1 yıla kadar olmaması normal dedi. Yani hiç iğne vs kullanılmasa da 1 yıl olmayabilirmiş. Her şey bahane aslında Allah’ın takdiri. En önemli faktör de stres bence çok stres yapmamak lazım geleceği gün bellidir Allah’ın izniyle yeter ki sağlıkla gelsinlerBende öyle yapıyorum,benimde iğneyi bırakalı iki ay oldu bugün adet oldum çok üzüldüm,tam yumurtlama günlerinde ilişkiye girdim,folikasitte kullanıyorum umarim hamile kalırız doktor etki süresi ile ilgili bir şey söyledim acaba canım n
Çocukla ilgili bir gelişme var mı acabaBen de istiyorum, iğneyi bırakalı 2 ay olacak henüz bir şey yokDra gittim daha çok yeni moral bozmadan yumurtalara günlerine dikkat ederek devam edin dedi ve folik asit verdi. İnşaallah çok bekletmeden hayırlısıyla gelir bebişler
Maalesef yokÇocukla ilgili bir gelişme var mı acaba
Adetim yeni bitti,bende sizin gibi bu aya niyet ettim inşallah bakalım iğneden mıdır sizceMaalesef yokumutlar kasım ayına kaldı, sizde varmı
Ben iğneden olduğunu düşünüyorum çünkü hiç dışardan böyle bir yolla korunmayanların bile pat diye hemen çocuğu olmuyor. Ki bu tip yöntemlerle korunan birinin hemen olmaması normal geliyor. Zaten vücûd 1-2 ayda kendine geliyor o hormonu atıyor öyle okumuştum. Olumlu düşünmek lazım bence şuan strese gerek yok. İnşaallah en kısa zamanda olurAdetim yeni bitti,bende sizin gibi bu aya niyet ettim inşallah bakalım iğneden mıdır sizce
Sürekli acaba mesela gerek burdan gerek başka yerlerden araştırma beklentide olma okuma yanlış olabilir mi ben çok takılmaya başladımBen iğneden olduğunu düşünüyorum çünkü hiç dışardan böyle bir yolla korunmayanların bile pat diye hemen çocuğu olmuyor. Ki bu tip yöntemlerle korunan birinin hemen olmaması normal geliyor. Zaten vücûd 1-2 ayda kendine geliyor o hormonu atıyor öyle okumuştum. Olumlu düşünmek lazım bence şuan strese gerek yok. İnşaallah en kısa zamanda olur
Tam olarak benSürekli acaba mesela gerek burdan gerek başka yerlerden araştırma beklentide olma okuma yanlış olabilir mi ben çok takılmaya başladım
Kesinlikle öyle,bol bol dua edeceğim hem kendime hem size umitli olmak lazım.Tam olarak benben de öyleyim her yerden her türlü şeyi okuyorum. Ama son bi haftadır okumamakta araştırmamaya çalışıyorum çünkü araştırdıkça başka başka olumlu olumsuz çok şey çıkıyor insan şüpheye düşüyor acaba olacak mı hiç olmayacak mı bi sorun mu var. O yüzden bence bakmayalım okumayalım kafamızı rahat tutalım. Pozitif düşünelim güzel düşünelim güzel olsun
Kesinlikle çok zor, ben de vitamin alıyorum ve folik asit başka bir şey yapmıyorum şuanKesinlikle öyle,bol bol dua edeceğim hem kendime hem size umitli olmak lazım.Benim telefonda bir şeyler okumaktan parmaklarım yamuldu,bal çörek otu yiyorum vitamin içiyorum her yediğimi okuyorum zor böyle
İnşallah inşallahKesinlikle çok zor, ben de vitamin alıyorum ve folik asit başka bir şey yapmıyorum şuanbir de ayakları ve beli sıcak tutmak gerektiğini duydum. Yani sıcaklık gerçekten doğurganlığı etkiliyormuş o yüzden ona dikkat etmeye çalışıyorum. Ben de sizin duacınızım inşaallah hayırlı sağlıklı bebiş haberleri alırız çok çok yakın zamanda dediğiniz gibi ümitsiz olmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?