- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 34
Bizde de o şüphe hep varfi hala var..Çiş yapiyo ama az yapiyo tam bosaltamiyo idrarini
Üste bizdede valv denilen parçayı kestiler tekrar varmi kalkışlı diye sistoskopiyle bakılacak sonra allah izniyle sünnet olsun dedik tekrar narkoz almasın diye nasıl olsa sünnet olucak bi gün bi mucizeyle düzelir ınsallahBizde de o şüphe hep varfi hala var..
Nolacak bilmiyorum.
Iyice inat oldu oglum.
Testleri de gerçekleştiremiyoruz..
Inşallah boşaltırlar, rahatlarlar...
6 yaşında. Çis sızdırmıyor üstü ıslanmıyor.Nasil gözlemliyorsun kaç yaşında.benimki çok çok şu içiyor diye gitmekten bıktı
Damlıyor artık ıslanıyor ustucok tutuyor sanırım
Mssanesi sorunlu da tabiki
Psikolojisi debozuldu iyice korkuyor sondadan 5 yaş bitti anlıyor herseyi
İşte idrarını yapamiyo6 yaşında. Çis sızdırmıyor üstü ıslanmıyor.
Yok ben anlatamadım. Benim oğlumun idrar yapmada bir sıkıntısı yok. Böbrek çıkış kanalı dar olduğu için böbrek genişledi o da bobrege zarar veriyordu. Ameliyat oldu ama genişlik tamamen kaybolmadi.İşte idrarını yapamiyo
Valv alindiysa rahatlar insallah zamanla.Üste bizdede valv denilen parçayı kestiler tekrar varmi kalkışlı diye sistoskopiyle bakılacak sonra allah izniyle sünnet olsun dedik tekrar narkoz almasın diye nasıl olsa sünnet olucak bi gün bi mucizeyle düzelir ınsallah
Benzer seyleri de yasadigimiz icin anliyorum seni.Insallah dedigın gibi rabbim beterinden korusun seni tanımıyorum ama seninle konuşmak bi anne olarak da bana destek verdiğin icin sonsuz tessekkür ederim rabbim evladına da benimkini de en kısa zaman da sağlık versin buda bizim sınavımız allah başka dert vermesin
Cocuk nefrolojiye de gidiyorsunuz degil mi.Aynen bizde çok gittik cok doktora ınsallah bu son doktorumuz olur Allah şifa versin yavrularımızabi kaç defa attim ama sonuç alamadım netten evladını tedavisi devam ediyo mu suan ateşlenme varmı
Ankaraa tıp prof u Tarkan soygür.ozel muayenehanesi varOğlum 1.5 yaşında 9 aydır idrar enfeksiyonu ateş yaşadık sürekli damar yolu antibiyotik tedavi sürdü dağ böbreğe idrar kaçağı var dediler sonra mesanede şekil bozukluğu olduğunu söylediler idrarını tam yapamıyo sünnet ettirmeyi düşünüyorum doktorlar sünnetle çözülecek bisey değil diyo benim durumumda olan ve çaresini bulan varsa önereceği iyi bi doktor olabilir yazsın bana lütfeb
Teşekkür ederim allah razı olsunAnkaraa tıp prof u Tarkan soygür.ozel muayenehanesi var
Cocuk nefrolojiye de gidiyorsunuz degil mi.
Doc. Dr hakan erdogan gidiyoruz .
Bilmiyorum iyidir insallah.
Bizim de bir tedavimiz yok iste.
Bobrekler anne karnindayken yetmezlik yasadi cunku geri donusu yok.korumaya calisiyoruz.
Ben de cok doktorlara ulasmaya calisiyordim sen yine de calis ama kafa da daha cok karisiyor o zaman.
Bakalim hafyasonu ne diyecekler
Orhan ziylana olmustuk sistoskopinin tekini de biz.
Rabbim insallah gittgimiz doktorlarin gozune, beynine ferahlik versin ne diyim.
Insallah tum hastalara sifa versin hele de bebeklere, cocuklara.
Ilk zamanlarda biz de hep kullandık canim.Böbrekler icin antibiyotik kullaniyomusun ben kullanıyorum antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?