Çocuk Hastalıkları Mesane şekil bozuklugu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Üste bizde de vavl kesilmişti bu sistoskopide tekrar varmi diye bakılacak sonrada sünnetimiz e yaptiricam nasip olursanasıl olsa bi gün olucak narkoz alıcak nail olsa gene

Anne olmak cok güzel ama bi okadar da en zor şey bisey yapamadıkça sanki yetemiyorum diye kahroluyorum

Bizde de o şüphe hep varfi hala var..
Nolacak bilmiyorum.
Iyice inat oldu oglum.
Testleri de gerçekleştiremiyoruz..
Inşallah boşaltırlar, rahatlarlar...
Üste bizdede valv denilen parçayı kestiler tekrar varmi kalkışlı diye sistoskopiyle bakılacak sonra allah izniyle sünnet olsun dedik tekrar narkoz almasın diye nasıl olsa sünnet olucak bi gün bi mucizeyle düzelir ınsallah

6 yaşında. Çis sızdırmıyor üstü ıslanmıyor.

Benim 1.5 yaşında iste allah sifa versin evlatlarimiza

Şimdi anladım allah kolaylık versin sağlık versin insallah rabbim yardımcımız olsun herkese şifa versin senin oğluna da cok iyi anlıyorum seni en iyi ben anlarım ınsallah düzelir hersey allahtan yer gök duayla

Valv alindiysa rahatlar insallah zamanla.
Şimdi tekrar kalıntı varsa o da giderilir.
Icini ferah tut, rabbime siigin..
Sen elinden geleni yapıyorsun.
Sağlıklı evladı olan çoğu anne bile yetemiyorum diye düşünüyor.
Senin benim dusunmem cok normal.
Elinden gelmeyen şeyler daha fazla cunku..
Rabbim beterinden korusun.inşallah sana da bana da tüm şifa bekleyenlere de şifa versin.
Evlatlarimizin saçının teline zarar gelmesin.
Sonsuz şükürler olsun rabbime, bügünümüze.

Insallah bir care bulur doktorlar yavruna bu haftasonu da rahatlar once o sonra sen..

Olsun tabi sunnet iyi dusunmussun, ilk sistoskopi de yapmislardi bize 2 aylikken.

Insallah dedigın gibi rabbim beterinden korusun seni tanımıyorum ama seninle konuşmak bi anne olarak da bana destek verdiğin icin sonsuz tessekkür ederim rabbim evladına da benimkini de en kısa zaman da sağlık versin buda bizim sınavımız allah başka dert vermesin

Allah senden de razı olsun güzel dileklerin icin

Benzer seyleri de yasadigimiz icin anliyorum seni.
Her zaman konusuurz insallah.
Ben tesekkur ederim.
Bizim de hala cis bosaliyor mi neler oluyor belli degil.
Senin yavrun da cok kucuk daha
Enfeksiyona cozum bulurlar insallahson olur gittigin bu doktor.
Biz de cok doktora gittik cook.
Insan hicbirisine tam guvenemoyor, ama mecburuz iste. Okce allaha sonra onlara guvemicez.
Icine sinmezse baska doktorlara da danisin derim.
Sonuclari nette bile atip sorabilirsin mesela benve

Aynen bizde çok gittik cok doktora ınsallah bu son doktorumuz olur Allah şifa versin yavrularımıza bi kaç defa attim ama sonuç alamadım netten evladını tedavisi devam ediyo mu suan ateşlenme varmı

Aynen bizde çok gittik cok doktora ınsallah bu son doktorumuz olur Allah şifa versin yavrularımıza bi kaç defa attim ama sonuç alamadım netten evladını tedavisi devam ediyo mu suan ateşlenme varmı
Cocuk nefrolojiye de gidiyorsunuz degil mi.
Doc. Dr hakan erdogan gidiyoruz .
Bilmiyorum iyidir insallah.
Bizim de bir tedavimiz yok iste.
Bobrekler anne karnindayken yetmezlik yasadi cunku geri donusu yok.korumaya calisiyoruz.
Ben de cok doktorlara ulasmaya calisiyordim sen yine de calis ama kafa da daha cok karisiyor o zaman.
Bakalim hafyasonu ne diyecekler
Orhan ziylana olmustuk sistoskopinin tekini de biz.

Rabbim insallah gittgimiz doktorlarin gozune, beynine ferahlik versin ne diyim.
Insallah tum hastalara sifa versin hele de bebeklere, cocuklara..

Ankaraa tıp prof u Tarkan soygür.ozel muayenehanesi var

Böbrekler icin antibiyotik kullaniyomusun ben kullanıyorum antibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…