Çocuk Hastalıkları Mesane şekil bozuklugu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bu sefer sünnetide olmasını isti yorum olucak allah izniyle aynen sonta takılırsa az canı acır dediginiz gibi ınsallah sünnetle biter bi mucize olur insallah dilerim kurban olduğum allatann

Bu sefer sünnetide olmasını isti yorum olucak allah izniyle aynen sonta takılırsa az canı acır dediginiz gibi ınsallah sünnetle biter bi mucize olur insallah

Mesanede çiş tam yapmadığı icin sürekli ateş idrar enfeksiyonu geciriyo allah sizin evladını da bi aonce şifa versin insallah (

Şuanda tak işlemi söyledi doktor ama bu hafta sonu sistoskopi ve sünnet olacağı icin 2 haftalık sonta taktı zaten altini bile aldırmayı zor alıyorum tak işlemini suan yapamam psikolojisi cok bozuldu oglumun

Şuanda tak işlemi söyledi doktor ama bu hafta sonu sistoskopi ve sünnet olacağı icin 2 haftalık sonta taktı zaten altini bile aldırmayı zor alıyorum tak işlemini suan yapamam psikolojisi cok bozuldu oglumun
Böbrekte kaçak durdu suan yok ama mesanede boşaltamıyo idrarını o yüzden sonta takıldı ınsallah

merhaba bence bir de nefrolojiye görünün. tabiki sünnet yaptırın, ayrıca sonda olsa dahi sondadan korkmayın, uygun kalınlık verileceğinden canı acımaz. siz az da olsa idrarını yaptığında nasıl olsa yaptı diye düşünebilirsiniz fakat tam boşaltım olmazsa böbreklere kaçak olur buda zamanla böbrekleri çürütür diyaliz ya da böbrek nakli demek, bu nedenle sonda dan korkmayın düzenli, temiz saatinde yaparsanız sondayı böbrekleri de zarar görmez. ve kullanacağınız sonda çeşidi, markası da çok önemli kendinden jelli sondalar daha konforludur. Ve ayrıca ürodinamiyle de daha ayrıntılı bilgi elde edersiniz

Neden tekrar sistoskopi istediler sizden, belki bir tedavi bulunur insallah...
Nasil anladılar boşaltmasını, urodinamimi oldu..
Benimki için de Hep boşalamıyor diye düşünüyoruz hep islatiyor çünkü.
Ama psikolojisi bozuldu yıllardır bir şey de yapamıyoruz dediginiz gibi. Çok zor...
Rabbim dayanma gücü versin sana,yavruna da şifa insalah..
Gözünün önünde bebegin hasta, acı çekiyor.
rabbim daha kotusunden korusun napalim elo kolu bağlı kalıyor insanın

Merhaba şuanda idrar kaçağı yok şükür vardi sting yapıldı idrarını tam yapamadığı icin mesanede tuttuğu icin sonta takıldı evet sünnet de olmasını istiyorum nefrolojiye gittik tıp ta asistanlara bıraktılar hep bizi oğlumu kobay faresi yaptılar dolgu maddesi olmadığı icin ameliyatını yarıda bırakıp cikarttilar cok zor anlar yaşadım sonra erdal hocaya götürdük stingle kaçağı durdu simdi ise idrarını mesanede duruyo tutmasın diye sonta takıldı bu hafta sonu tekrar bakılacak ınsallah sünnetle açılır da rahat yapar idrarını kurtulur oğlum dilerim allahtan((

Aminn dayanma gücü versin hepimize sistoskopi kamerayla bakıp kaçak devam ediyo mu diye bakıyorlar sürekli

Aminn dayanma gücü versin hepimize sistoskopi kamerayla bakıp kaçak devam ediyo mu diye bakıyorlar sürekli
Voding işeme filmi sanıyordum ben onu.
Doktorunuza güveniyorsanız insallah bu sefer bir çözüm bulunur.
Asistanları da!. Ne desem bilemedim

Sizin kimdi doktorlarınız.
Gelmis, Geçmiş olsun insallah.
Nefroloji de neye dikkat ediliiyor.bizimki beslenmeye, çiş yapma sık sık, bol şu.
Erciyes tıp fakültesinde Nefrolog ismail bey var o takip ediyor. Beslenme konusunda sınırlama yapılmadı. İdrarini düzenli yapıp yapmadığına bakılıyor. Her kontrolde tit ve kültür bakılıyor enfeksiyon var mı diye ve böbrek boyutlarına bakılıyor ultrasonla. Mesane sıkıntı yok bizim.

Bu bizim 4. Doktorumuz ınsallah iyi olur bu doktorda bakalim bu doktorda bakıcakmış sistoskopi yaparak bu son doktorumuz olur dilerim allahtan söylenecek cok söz oluyoda elimiz mahkum du çocuğum ellerindeydi ne yapalim bu son olur biter ınsallah kurtulur oglum

Aynen bizimkinede bakiliyo iyi sürekli boyutlara ultrasonla iste çişini yaparsa sonta takılıyken normal boyutlarda çişini yaptığı icin çişini yapmayıp iste kanalları ve böbreğe gidiyo

Maşallah diyelim o zaman.
Idrarini düzenli yapıp yapmadığı nasil anlaşılıyor peki

Sonta takili suan torba doluyo sonta yokken cisini yapmadigi icin atesleniyo idrar kokuyo idrar enfeksiyonu oluo fenalasiuo

Ben gozlemliyorum ve ultrasonla bakıldığında böbrek çok geniş değilse iyiye işaret. Rabbim sizin evlatlarınıza da şifa versin inşallah
Ben de aynen surekli takip ediyorum surekli arastiriyorum allah razi olsun rabbim sizin ve tum evlatların yardimcisi olsun su ezan vaktinde insallah

Sonta takili suan torba doluyo sonta yokken cisini yapmadigi icin atesleniyo idrar kokuyo idrar enfeksiyonu oluo fenalasiuo
Ama hic mi cis yapamiyor sonda yokken.
Puv du benim oglum.
Post uretra valf. Gerci biirdi doktorlar olsa..görürlerdi
Kapalıydı cisi çıkamıyordu mesaneden.
Ne diyim canım önce rabbime sonra doktorlara emanet olsun yavrun
. Inşallah Bir çözüm yolu bulunur.

Ben gozlemliyorum ve ultrasonla bakıldığında böbrek çok geniş değilse iyiye işaret. Rabbim sizin evlatlarınıza da şifa versin inşallah
Nasil gözlemliyorsun kaç yaşında.benimki çok çok şu içiyor diye gitmekten bıktı
Damlıyor artık ıslanıyor ustucok tutuyor sanırım
Mssanesi sorunlu da tabiki
Psikolojisi debozuldu iyice korkuyor sondadan 5 yaş bitti anlıyor herseyi

Çiş yapiyo ama az yapiyo tam bosaltamiyo idrarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…