Mesajlarımızdan alıntı yapıldığında da BİLDİRİM gelsin diyenler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi BtRt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BtRt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
1.146
1.211
83
Admine de mesaj attım, ne cevap gelir bilmiyorum ama bunun olmasını gerçekten istiyorum.
Konu takibi yaparken yararlı olacağını düşünüyorum.
Bizim mesajımızdan alıntı ile cevap veren arkadaşları daha erken farkedip cevap verebileceğimizi düşünüyorum.
Benim gibi düşünenler var mı merak ettim.

bence olmalı çünkü bir çok takip edicem dediğim konuyu kaçırıyorum. çok istiyorum kızlar toplanalım hadi :1:

umarım sesimizi duyan birileri olur ve böyle bir uygulama yaparlar. ayrıca konu açınca da farkettim konuyu açan kişiye her mesajda bildirim gelmeli. ama bu durumda da bildirim yok malesef. benim konuma kim neler yazmış bildirimle bilmek isterim.

çok mesaj yazıldığında çok bildirim olur ama denilebilir ama olsun konuyu açan kişi zaten bildirimleri gördükçe konusuna döner ve 1 bakışta 1000 tane bildirim var diye görmez.

herkes halinden memnun mu yaaa?

bir derdim var mı demeliydim :/

bende sizinle aynı konudan şikayetciyim, lütfen bildirim gelsin ne olur, takip etmesi çok zor oluyor çünkü

Bence de çok güzel olur. Beğenilmeyince unutuyorum ben bazen hangi konuya ne yazdığımı

aynen gelsın artık yaa bırı cevap yazıyor sonra bıldırım yok bısey yok konuya dönmedıkce göremıyoruz bırının yazıp yazmadıgını ta mbır ıskence oluyor :(

Admine de mesaj attım, ne cevap gelir bilmiyorum ama bunun olmasını gerçekten istiyorum.
Konu takibi yaparken yararlı olacağını düşünüyorum.
Bizim mesajımızdan alıntı ile cevap veren arkadaşları daha erken farkedip cevap verebileceğimizi düşünüyorum.
Benim gibi düşünenler var mı merak ettim.

Bence de çok faydalı olur takip etmek adına..

Bence çok iyi fikir. Çünkü bana begendi/ bildiri vermezlerse hiç dikat edemiyorum ve bir çoğunuda kaybediyorum:27:
Bence gözden kacirilmiş, çoktan olmasi gereken bir nokta bu!

daha geçen hafta arkadaşım akandenize bunun olması gerektiğini söylüyordum,siz benden önce davranmışsınız:)
Kesinlikle mesajlarımıızın takibi açısından bunun olması gerektiğini düşünüyorum,umarım site yetkilileri tarafınndan dikkate alınır:)

bencede aynen katılıyorum takip edemiyorum saatlerce konuyu arıyorum.kızlar birde bişey sorucam alıntı ile cevaplama yapıyoruz ya ama yazının tamamını değil mesela içinden birkaç kelime alıntı nasıl yapılıyor.

biri bu konuya el atsın ve bildirimlerimiz gelsin. gerçekten çok daha kullanışlı olacağına inanıyorum.
alıntılarda birkaç kelimeyi almak istediğimde o kelimeler hariç hepsini siliyorum kodları silmemeye dikkat ediyorum tbkde.

evet valla bildirim gelse çok iyi olur.çünkü ordan ordan bi çok konuya bşey yazıyorum sonra unutuyorm.bildirim gelse çok iyi olur:32:

Kesinlikle katılıyorum. Kendi yazdıklarıma yapılan alıntıları geçtim başka birinin yazdığına alıntı ile cvp yazacaksam ilk önce o kişi farketsin diye beğeniyorum. Düşüncesinin aksi yönde bişey yazacak olsam bile beğenmek zorunda kalıyorum:50:

Back