Merhaba,
Mesajlarınızın sayısı neden azalıyor defalarca anlatmama rağmen gene sabırla anlatacağım.
- Mesaj sayısı çok olan üyemiz ailevi sebepler diyip üyeliğimi ve mesajlarımı silin dediğinde onun yazılarına ait sizin yorumlarınızda siliniyor. Bir sabah bakıyorsunuz ki 1000 olan mesaj sayınız oluyor 900.
- Peki benim yorum dışında kendi yazdığım konu siliniyor diyorsanız yazınız silindiğinde silinme sebebini yazan bir not görmeniz gerekiyor.
Hangi durumlarda siliniyor derseniz;
- Daha önce aynı konu açılmış olabilir,
- Siyasi içerik olabilir(hele hele içine dini konular girmişse), Şunuda unutmayın bu site kimsenin görüşüne saygısızlık yapmıyoruz dileyen başörtülüdür, dileyen çıplak, dileyen müslümandır, dileyen başka bir dinden bu bizleri ve sizleri asla bağlamamaktadır. Lakin bunları burada bastıra bastıra önce çıkarmaya, empoze etmeye kalkarsan ister bana dinsiz de istersen sofu de çok ciddi cezalar alırsın. Propagandanızı asla bu sitede yaptırmam, bunu bilin...
- Teşekkür mesajı yazmış olabilirsiniz ki bunun yerine teşekkür butonu var onu kullanmanız gerekmekte.
- Yeni gelenlere merhaba dediğiniz bölüm her 15 günde bir temizleniyor o bölümde mesajınız olabilir.
- Sorular sorunlar bölümünde cevaplanmış sorunuz kitlenir bir süre sonra da silinir. Örnek olarak mesaj sayım neden düşüyor diye herkez soruyor defalarca açıklamama rağmen tekrar tekrar konu açıyorsunuz. Bu mesajlarınız hep siliniyor.
- Yanlış başlığa konu açmış olabilirsiniz, çoğu zaman doğru başlık altına konu taşınıyor fakat 1-2 mesaj tolere edilirken defalarca aynı hatayı yaparsanız buna kökten çözüm uygulanıyor herşey siliniyor. Zira bizim gösterdiğimiz özeni sizinde göstermenizi istiyoruz.
- Sorular cevaplar bölümünde site ile ilgili her konuya ait soruların cevapları olmasına rağmen hala aynı soru tekrarlarında da mesajlarınız çoğu zaman cevaplanmadan siliniyor.
- Elemeği dışında satışa yönelik mesajlarınız da silinen mesajlar arasında.
Durum şimdilik budur.
Tartışma çıkan konuların silinmesi hakkında Modlara açık alanda bu konuda bir yazı başlattık sonucu sizlerle paylaşacağız.
bilginize
Not : Hala benim açtığım şu yazı yukarıdaki maddeleri içermediği halde silinmiş neden ? diyorsanız lütfen bana iletişim linkinden konuyu yazınız, inceleyip size döneyim.