Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

topiğn adı değişmiş bu seferde yanlış yazılmış :1shok:
vay bu topiklerin başına gelenler

Evet ıtıraf edebılırız zorlu bır dogum oldu o yuzden isim asamasında o sancıyla guccuk bı yanlıslık olmus ama kımlıgı cıktı artık boyle ıdare edelım

Umarım yası gelınce askere cagırılmaz

Ulan sizin dilinize düştükya, yanlış yazdık ne var. Düzelttik herhalde:dilcikar:

dediğin gibi geyik yapınca usulsüzlük giriyo işin içine kafamçokkarıştı
pofff içim daraldı valla heee bu topik kapanırsa geyik bölümünün de tamamen kaldırılması gerekir bence:1closedeyes: ne durumlara düştük yaf:dilcikar:

Ulan sizin dilinize düştükya, yanlış yazdık ne var. Düzelttik herhalde:dilcikar:

Ama biz onu oyle kabul etmısdık neden yaptın bunu bıze senağlama senağlama senağlama

Anaa kuzum mu:1shok:sen benım guzumun abasımısın yoksa kafamçokkarıştı
Yeşil guzum nıe abam burda demedıydın kı bana :uhm:

Oleeeeyyyyy benim önerim kabul edilmişş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2hihoyyytŞeniz

Bu hafta sonu temizlik yapıcam, ona göre yazışın. Sonra topiğim kuş oldu gitti, bir avuç kaldı, vay efendim niye mesaj sayım düştü demeyin, çarparım ha:mymeka::teselli:

Kıslar, size her şey helal olsun diyorum...
Başka da bir şey demiyorum...
Sanada helal olsunn vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis birimiz hepimizz hepimizz birimiz içinnkaydirigubbakcemile3
Bız bileyleriz senın kabılıyetını guzum sonra evlenınce esprı kabılıyetsızsın sen dedırtmeyukk saaa

sağolll anammm valla derdimden bi sen anlıyonn ağlarsa anam ağlar geriisi playback yapar die boşuna dememişler:dilcikar:

kuzum reklam alacazda onu da eklermisin:1hug:...artık gelirler bittibenneyaptımki...bütçe çalışmaları yapmamız lazımCADIARZU..yeni kurulduk masraf çok bari reklam alalım da gelir olsun

asarsın ha asarsın dimialkisalkisalkis...bak sana peşin peşin öpücük veriyomŞeniz bi de üstüne çiçeka.s. bi de nazar boncuku

Bu hafta sonu temizlik yapıcam, ona göre yazışın. Sonra topiğim kuş oldu gitti, bir avuç kaldı, vay efendim niye mesaj sayım düştü demeyin, çarparım ha:mymeka::teselli:

Laaa kuzu agresifim zatiii... kötükedihüsokötükedihüso​

tmm kuzum saolasınnnnn tşk ederik
ayrıca aynı mesajı iki defa yolladım değerli kuzumuzu rahatsız ettim için özür dilerim a.s. naniknanik
vurma kıs sana bi çakarımÇok üzgünüm çoook mesih gibi uçarsın:jeyyar:

tmm abla furmadım yannışlıkla oldu :çok üzgünüm:

şşşşttttttt :mymeka:insan eski kaynanasının arkadasına vururmu valla bana bak hakkında bı konusurum omrubıllah evde kalırısın klava:

kaygana kaygana kaynar kazana atarım seni :jeyyar:

hayırdır kuzummm ne temizliği bayram deel seyran deel

yookkk oo kuzuuu :1shok: guzuu değilkiiii:sm_confused:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:içelim: :içelim:

ossun guzu guzudurrrr

ıçelim açılalımmmm

şşşşttttttt :mymeka:insan eski kaynanasının arkadasına vururmu valla bana bak hakkında bı konusurum omrubıllah evde kalırısın klava:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis döv onu döv:mymeka: hatta saçlarından sürüklekaydirigubbakcemile kırmızı büber sürkötükedihüso sigara ikram et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…