Sevgülü yeşül renk :1closedeyes:
Bakıomda her konuya hakimsiniz
bende geldim yeni topıc haaaaaaa.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis döv onu döv:mymeka: hatta saçlarından sürüklekaydirigubbakcemile kırmızı büber sürkötükedihüso sigara ikram et
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis döv onu döv:mymeka: hatta saçlarından sürüklekaydirigubbakcemile kırmızı büber sürkötükedihüso sigara ikram et
Aboooooooov :1shok:
ben ettim siz etmen gösel gıslar senağlama
Ben şinci ders çalışmaya gitciyim beni daha fasla oyalaman bakem :dilcikar:
Hepiciğinisi öptüm yanacıklarınısdan Şeniz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
öhhöömm öhööömm gereği düşünülmüştürrSevgülü yeşül renk :1closedeyes:
Bakıomda her konuya hakimsiniz
:1hug: okuttu büyüttüü büyük adam ettiia.sBen guzumu hakım ossun dıye okuttum Goruyon demı benım gonlumu alarak terketmek en hayırlısı :jeyyar:
0km hemıde lazımmı apla
ders calısmaya mı gıdıonnnn :1shok:benıde goturr bı goturen olmazsa calısmıyo bu tembel bunye
bende geldim yeni topıc haaaaaaa.
aman be kaygana evli barklı yaşını başını almış gadınsın otur oturduun yerde :dilcikar:
ders senin neyine :icecream:
ders çalışcağına kendine bi gelin ayarla sen şimdiden kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
saaa az bile:mymeka: zaten ezik olmayanlar kabul edilmez tabelasını asmadın girişekaydirigubbakcemile sinir ettin benikötükedihüso
burda bilumum ezikler varkaydirigubbakcemile3 fıstık eziğikaydirigubbakcemile2 fındık eziğikaydirigubbakcemile2 zeytin eziğicokacimcoook ceviz eziği alkisalkisalkis badem eziğihihoyyyt
Ben ne ezıgıyım kı bılemedım kafamçokkarıştı
saaa az bile:mymeka: zaten ezik olmayanlar kabul edilmez tabelasını asmadın girişekaydirigubbakcemile sinir ettin benikötükedihüso
burda bilumum ezikler varkaydirigubbakcemile3 fıstık eziğikaydirigubbakcemile2 fındık eziğikaydirigubbakcemile2 zeytin eziğicokacimcoook ceviz eziği alkisalkisalkis badem eziğihihoyyyt
ben hangi katagoriye girdim acepfisfisfis
tabiki bir konyalı olarak fındık eziğisinhihoyyyt seni gidi fındık seni kaydirigubbakcemile3
bır cıktım konu kapandı
nıye bana haber vermıyonuz
nıye bana ozel msj atmıyonuz
nerrde o sarduşş karısı
kedıcık senı bır yakalıyımm
ınsanda azcuk vefa olur oy oyy
cocuklu karıyız dıye kımse umursamıyor benıı
bır cıktım konu kapandı
nıye bana haber vermıyonuz
nıye bana ozel msj atmıyonuz
nerrde o sarduşş karısı
kedıcık senı bır yakalıyımm
ınsanda azcuk vefa olur oy oyy
cocuklu karıyız dıye kımse umursamıyor benıı
Konya ve fındık :1shok:enteresan bı ıkıleme oldu ama Konyalı olunca etlıekmek ezıgı de olacak degılım yaıııyyykkk vıcık vıcık olurdum
Aslında bılıon demı ben Konya lı degılım şakkıdı
Övünmek gıbı ossun Nareddın Hoca torunuyummmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt