Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis döv onu döv:mymeka: hatta saçlarından sürüklekaydirigubbakcemile kırmızı büber sürkötükedihüso sigara ikram et:nazar:

Aboooooooov :1shok:
ben ettim siz etmen gösel gıslar senağlama

Ben şinci ders çalışmaya gitciyim beni daha fasla oyalaman bakem :dilcikar:

Hepiciğinisi öptüm yanacıklarınısdan Şeniz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis döv onu döv:mymeka: hatta saçlarından sürüklekaydirigubbakcemile kırmızı büber sürkötükedihüso sigara ikram et:nazar:

Gecmısın hatrı var ya ciğer ısde kıyamıyo sadece arada :mymeka: onun dısında yazık onaaa gamyoncuiremsu

ders calısmaya mı gıdıonnnn :1shok:benıde goturr bı goturen olmazsa calısmıyo bu tembel bunye :nazar:

Sevgülü yeşül renk :1closedeyes:

Bakıomda her konuya hakimsiniz :nazar:
öhhöömm öhööömm gereği düşünülmüştürr :nazar: ne düşünüldüğünü sonra sölerim:1closedeyes:
Ben guzumu hakım ossun dıye okuttum Goruyon demı benım gonlumu alarak terketmek en hayırlısı :jeyyar:

0km hemıde lazımmı apla :nazar:
:1hug: okuttu büyüttüü büyük adam ettiia.s

ama ama amamaa..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Çalışda benim gibi hakim oll:nazar: eferimmm hadi bende optum muahŞeniz

ders calısmaya mı gıdıonnnn :1shok:benıde goturr bı goturen olmazsa calısmıyo bu tembel bunye :nazar:

aman be kaygana evli barklı yaşını başını almış gadınsın otur oturduun yerde :dilcikar:

ders senin neyine :icecream:

ders çalışcağına kendine bi gelin ayarla sen şimdiden kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

saaa az bile:mymeka: zaten ezik olmayanlar kabul edilmez tabelasını asmadın girişekaydirigubbakcemile sinir ettin benikötükedihüso

burda bilumum ezikler varkaydirigubbakcemile3 fıstık eziğikaydirigubbakcemile2 fındık eziğikaydirigubbakcemile2 zeytin eziğicokacimcoook ceviz eziği alkisalkisalkis badem eziğihihoyyyt

aman be kaygana evli barklı yaşını başını almış gadınsın otur oturduun yerde :dilcikar:

ders senin neyine :icecream:

ders çalışcağına kendine bi gelin ayarla sen şimdiden kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

Önce dogurmak gerek bı gelın alabılmem ıcın ama cıks ben vazgecdım senın bı gelın adayından sonra oglan dogurup gelın alma hayalı kurmak bı haylı zor artık bana dogurmıyım dogurana da manı olmayım(Zaten manı olsam da durmaz ıcerde gırmıs bı kere )

Ama sana mınnettarım:1hug: accuk kafamda ıkıncı cocuk fıkrı vardı:emir_bebek: sımdı sayende ya oglan olursa delikafaduldenkorkusuyla ıptal ettım tum bu yondekı fıkırlerımı :roflol:

Son düzenleme:
saaa az bile:mymeka: zaten ezik olmayanlar kabul edilmez tabelasını asmadın girişekaydirigubbakcemile sinir ettin benikötükedihüso

burda bilumum ezikler varkaydirigubbakcemile3 fıstık eziğikaydirigubbakcemile2 fındık eziğikaydirigubbakcemile2 zeytin eziğicokacimcoook ceviz eziği alkisalkisalkis badem eziğihihoyyyt

Ben ne ezıgıyım kı bılemedım kafamçokkarıştı

ben hangi katagoriye girdim acepfisfisfis

bır cıktım konu kapandı
nıye bana haber vermıyonuz
nıye bana ozel msj atmıyonuz
nerrde o sarduşş karısı
kedıcık senı bır yakalıyımm

ınsanda azcuk vefa olur oy oyy

cocuklu karıyız dıye kımse umursamıyor benıı

tabiki bir konyalı olarak fındık eziğisinhihoyyyt seni gidi fındık seni kaydirigubbakcemile3

Konya ve fındık :1shok:enteresan bı ıkıleme oldu ama Konyalı olunca etlıekmek ezıgı de olacak degılım ya :nazar: ıııyyykkk vıcık vıcık olurdum

Aslında bılıon demı ben Konya lı degılım şakkıdı
Övünmek gıbı ossun Nareddın Hoca torunuyummmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bır cıktım konu kapandı
nerrde o sarduşş karısı

:1shok: delikafadulden

:eek:

bır cıktım konu kapandı
nerrde o sarduşş karısı

Kessssss :nazar:zaten orasıda sen cıktın dıye kapandı :mymeka:hem cocuklu karısın hemde ben cıkınca kapansın dıye ayarlamıssın :eek:klava:
Bı gıttın çil yavrusu gıbı ve hatta çilli yavrusu gıbı daaldık :dilcikar:

Konya ve fındık :1shok:enteresan bı ıkıleme oldu ama Konyalı olunca etlıekmek ezıgı de olacak degılım ya :nazar: ıııyyykkk vıcık vıcık olurdum

Aslında bılıon demı ben Konya lı degılım şakkıdı
Övünmek gıbı ossun Nareddın Hoca torunuyummmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

yulaf ezikine ne dersin:tomato:

X