neden isim yazma gereği duydunuz anlamadım ki...
Afiyett olsunnn benım yerıme de ye lakın ben yıyemıyorum cunku dıyetteyım ve acım senağlama
alkisalkisalkisalkisalkisalkistatlım topikin topikimiz hayırlı olsunŞeniz :sm_cool: :teytey: :icecream:
"eziklerle muhattap olmak istemeyenler giremez" tabelasını neden asmadın kedicim
hee kız orda vardı bi bahtsızlığın burda açılır belkim kısmetkaydirigubbakcemile2hee yaa belki buraa ugurlu gelir:roflol:
İsterseniz başlık değişebilir güzel fikirlerinizi bekliyoruz :lepi:
İsterseniz başlık değişebilir güzel fikirlerinizi bekliyoruz :lepi:
bende diyetteyım ama benımkinde herbişeyden yıyon sonra akşam canın cıkana kadar kondisyon bisikletine biniyonn sonra sabah kalkıyon yine herbişeyden yiyon
sonuçç=hiçbişeyee yaramiyyy:roflol:
Benımkınde gun boyu hıcbısey yemıyon elınde su sısesı gezıyon aksam olunca da mıdenden gelen gurultuden sebep uyuyamıyon kk da takılıyon
Sonuç:dusuk tansıyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende diyetteyım ama benımkinde herbişeyden yıyon sonra akşam canın cıkana kadar kondisyon bisikletine biniyonn sonra sabah kalkıyon yine herbişeyden yiyon
sonuçç=hiçbişeyee yaramiyyy:roflol:
kuzumm öylee olmazz spor yapman lazım zarar verırsın kendinee öylee bak sen ye ye ye ama az az sık sık ye sonra günde bi saat bilemedin yarım saat yürüü bak o zamandaa bişey olmazsaa ben kocasızz kalıyım emii bak kimseye etmem bu duayıı senin ugruna kendini yakıyom -tatlicadiarzu-
ay canım çok guldum aynı benn ama ben zayıfladım kısss
:roflol::roflol:a.s
:roflol:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
:roflol:
kuzumm öylee olmazz spor yapman lazım zarar verırsın kendinee öylee bak sen ye ye ye ama az az sık sık ye sonra günde bi saat bilemedin yarım saat yürüü bak o zamandaa bişey olmazsaa ben kocasızz kalıyım emii bak kimseye etmem bu duayıı senin ugruna kendini yakıyom -tatlicadiarzu-
kiim kim zayıflamış nasıl zayıfalmış hemen bana sölesin... 3 kilo almışım hayatım karardı(senağlama
öylee gülmee amaa bak uygularda bişeye yaramazsaa benım içinn erkek cocuk dogurmaktan baska şansın kalmiycikkk olan cocuguna olur onu kendi ellerimle büyütüciimmm:jeyyar: