Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

neden isim yazma gereği duydunuz anlamadım ki...

şimdik şöyle olmuş olabilirr başlıkda ismi geçenn şekerler seviliyorr
sevdikleri kişilerin ismini gören şekerlerde gelsin diye olmuştur
kaydirigubbakcemile

Afiyett olsunnn benım yerıme de ye lakın ben yıyemıyorum cunku dıyetteyım ve acım senağlama

bende diyetteyım ama benımkinde herbişeyden yıyon sonra akşam canın cıkana kadar kondisyon bisikletine biniyonn sonra sabah kalkıyon yine herbişeyden yiyon

sonuçç=hiçbişeyee yaramiyyy:roflol:

tatlım topikin topikimiz hayırlı olsunŞeniz :sm_cool: :teytey: :icecream:

"eziklerle muhattap olmak istemeyenler giremez" tabelasını neden asmadın kedicim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hee yaa belki buraa ugurlu gelir:roflol:
hee kız orda vardı bi bahtsızlığın burda açılır belkim kısmetkaydirigubbakcemile2
İsterseniz başlık değişebilir güzel fikirlerinizi bekliyoruz :lepi:

Ya adımın yazılması güzel tabi başlığaa gurulanmadım değil:roflol: ama alınan hatunlar var kıskanclar ne olcekk:dilcikar: Ortak bişey bulmak lazım hadi yaratıcı gücünüzü çalıştırınnnkaydirigubbakcemile2

hayırlı ossun topiğiniz bence konu başlığına tam Stella yazıyorduki karakter sayısı yetmedi ve bitti
bunu farkına vardığımdan alınganlık göstertmeyip topiciğinizi şereflendiriyorum kaydirigubbakcemile3

İsterseniz başlık değişebilir güzel fikirlerinizi bekliyoruz :lepi:

Canım bence komık bır yer oldugunu art nıyet olmadıgını hıc bır kaygı pesınde kosulmadıgını bellı edecek kısa ama öz bı baslıkla degıstır yoksa burası benım adım nıye yok muhhabbetıne doner bu sefer de ustelıkde fırsat kollayanlar körler sagırlar durumu yaratabılırler.ılk basında bunları konusup daha sonra cızırtı yapana ılk basını oku demek daha hayırlı olacak anlasılan

HAYIRLI OLSUN TOPıĞıNıZ...Çenebazım hoş sohbetler...hihoyyyt

KIzlar topic başlığını değerli editorlerimizle konuşup deiştircem şimdi fikirleri alalım yerimseniben

Kızlar acil çıkmam gerek gelince görüşürüz

topic adı düşünün bakim kaydirigubbakcemile5

bende diyetteyım ama benımkinde herbişeyden yıyon sonra akşam canın cıkana kadar kondisyon bisikletine biniyonn sonra sabah kalkıyon yine herbişeyden yiyon

Benımkınde gun boyu hıcbısey yemıyon elınde su sısesı gezıyon aksam olunca da mıdenden gelen gurultuden sebep uyuyamıyon kk da takılıyon
Sonuç:dusuk tansıyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geyiğe gel geyiğe en yeni en uçuk en güzel geyik buradaa ablalarım teyzelerim arkidişlerim-tatlicadiarzu-

kuzumm öylee olmazz spor yapman lazım zarar verırsın kendinee öylee bak sen ye ye ye ama az az sık sık ye sonra günde bi saat bilemedin yarım saat yürüü bak o zamandaa bişey olmazsaa ben kocasızz kalıyım emii bak kimseye etmem bu duayıı senin ugruna kendini yakıyom -tatlicadiarzu-

ay canım çok guldum aynı benn ama ben zayıfladım kısss

:roflol::roflol:a.s

:roflol:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
:roflol:

ay canım çok guldum aynı benn ama ben zayıfladım kısss

:roflol::roflol:a.s

yaa ben emme basma tulumba gibiyim canım yaa yani bigün bakıyom incecik bigün ordan burdan popom göbişim fışkırıyo annamadım gitti ben sanırım yemegin dozunu fazla kacırıyom

kiim kim zayıflamış nasıl zayıfalmış hemen bana sölesin... 3 kilo almışım hayatım karardı (senağlama

öylee gülmee amaa bak uygularda bişeye yaramazsaa benım içinn erkek cocuk dogurmaktan baska şansın kalmiycikkk olan cocuguna olur onu kendi ellerimle büyütüciimmm:jeyyar:

Bu muhabbetten de mıllet benı fil gıbı sanacak.68 kıloyum gı zaten sısko degılım de sıgarayı bırakma cabası gosterırken accuk yemenın ucu kactı yoksa dipcik gibiyim övunmek gıbı olsun

kiim kim zayıflamış nasıl zayıfalmış hemen bana sölesin... 3 kilo almışım hayatım karardı (senağlama

ben kilo alma kısmıyla ilgiliyimm ya yok aslındaa yaa spor yapın valla zayıflanıyo benım vucudum az biraz tuhaf yaa böyle balon gibi bi şişiyo bi iniyookafamçokkarıştı

öylee gülmee amaa bak uygularda bişeye yaramazsaa benım içinn erkek cocuk dogurmaktan baska şansın kalmiycikkk olan cocuguna olur onu kendi ellerimle büyütüciimmm:jeyyar:

Yooo artık yedıgım bunca gelın kazıgından sonra tovbe dogurmammmm :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…