Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

Bu muhabbetten de mıllet benı fil gıbı sanacak.68 kıloyum gı zaten sısko degılım de sıgarayı bırakma cabası gosterırken accuk yemenın ucu kactı yoksa dipcik gibiyim övunmek gıbı olsun :nazar:

anam kilomuz bile aynıı bende aynı kilodayımm :teytey:

bidee beni deneseydın bak hayırlı gelin olurummm gızzkötükedihüso

Laaaa o doğurup büyüyene kadar sen karta kaçıcan sonra türkan şoray hesabı anladınmı-tatlicadiarzu-
Kızzzzzz hem ben bi koca adayı daha buldum sanaa:eek:

Nilim bana inme tekniklerini öğret ama şişme tekniklerini kendine sakla

Laaaa o doğurup büyüyene kadar sen karta kaçıcan sonra türkan şoray hesabı anladınmı-tatlicadiarzu-

şarap gibiyim ben bana bişicik olmazzz:nazar:

sen yinede söylee bakemm kimmişşşlülülülülülü

noldi ya benneyaptımki
bi gidip geldim buraya kaymışsınız

Anam damat adaylarına aksam bakalım gııışakkıdı
ben tükkandayım garıp garıp resımlerle musterıden salak muamelesı gormıyım sonra kafamçokkarıştı

kiim kim zayıflamış nasıl zayıfalmış hemen bana sölesin... 3 kilo almışım hayatım karardı :KK43:(senağlama

ben zayıfladım doğumdan sonra 56 kiloydum şimdi 50 kıloyum lahana suyu içiyorum aksam yemegınde ekmek yok gunduzde oğlumla gezıyoz yuruyus sayılırsaaa

Nilim bana inme tekniklerini öğret ama şişme tekniklerini kendine sakla

bak şincikk bol sporr baş şartımızz benım gibi hem spor yapıp hem cok yersen olmiyy bu işlerr az yicen sık sık yicen cok spor yapcan günde 1 saat neyim yürücen bak dal gibi olursunnalkisalkisalkis

çatlaklar kampı olsun tam uygun buradakilere :dance: :dance:

Adımız aynı kılomuz aynı ama bı fark var kı ben goccaman bı kız sahıbıyım oysa senı daha everemedık bıle kafamçokkarıştı

yarama basmaa gııkaydirigubbakcemile3

ossun ossun geç olsun güç olmasın:KK70:-tatlicadiarzu-

Eeee ben kedıye gelın kazıgı yedım dıyerek ufakdan bı msj attım nolcak sımdı?sositososito
Yahu başlığın adı öle olcak muhabbet ince msj içerikli olcek tabii:jeyyar: dikkat çekmeyekk dieedelikafadulden
Anam damat adaylarına aksam bakalım gııışakkıdı
ben tükkandayım garıp garıp resımlerle musterıden salak muamelesı gormıyım sonra kafamçokkarıştı

:roflol: ama bu seferkii asaletli bi kişiliğe sahipp yaa görmeniz lazımmm :1shok:

en kötüsüne alışkınım sayendee:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

:mymeka: yaranamıyoruzz da burda senn için çırpınıyos işi gücü bıraktık:mymeka:
Al canım işte yeni koca adayın buu:nazar:

kro2xa6.jpg

Buda artislik pozlarıı çok asilll deyilmiiiikaydirigubbakcemile3

14_05_05.jpg

allahım aşık oluyorum şu adeleli omuzlaraa da bakın helee:asigim:

X