Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

öhömm öhömm ismimi görürümde gelmemmi hoş ismim olmasada gelirdimm bırakmammkaydirigubbakcemile

funnyda topikini kapattı :1shok:

Burası ama funnyda ya ınat olmadıgını bılıyo canım.Dıgerının yanlıs anlasılması adına elınden gelenlerı yapanlar ve o topıgı laf sokma yerı olarak kullananlar yuzunden kapamıstır muhtemelen

Burası ama funnyda ya ınat olmadıgını bılıyo canım.Dıgerının yanlıs anlasılması adına elınden gelenlerı yapanlar ve o topıgı laf sokma yerı olarak kullananlar yuzunden kapamıstır muhtemelen

yok biliyorum canımm konu geyik bölümünde açıllmamışş son mesajda funda yazınca anladımm
şakayla karışık birşekilde anlatılıyor sanmıştım
funyda kendi istemiş topikinğinin kapanmasınıı

bende işletme okuom bende :lepi:
ama okul bitti daha ben bitiremedim
muhasebeden nefret ediyom :çok üzgünüm:

:

Bu konuda accuk aydınlat gı benı zor mu? Bu yıl bende gırecemmm işletme dıe dusunuyodum ama sen sımdı benı dumur ettınnnn delikafadulden

tatlım topikin topikimiz hayırlı olsunŞeniz :sm_cool: :teytey: :icecream:

"eziklerle muhattap olmak istemeyenler giremez" tabelasını neden asmadın kedicim:nazar:

Saol cnm ben dier topicte bişiler oldu geyiğimizi doğru düsgün yapamıos die açmıştım yaa atlamış gibin mi oldum kusura bakmayın lütfen hata ettiysem senağlama

aboo burasıda alır başını gider yakında hadi ALLAH sonumuzu hayır ede
vata millete eziğe ezilmeyene hayırlı ossun delikafadulden

Bu konuda accuk aydınlat gı benı zor mu? Bu yıl bende gırecemmm işletme dıe dusunuyodum ama sen sımdı benı dumur ettınnnn delikafadulden

Ben ettim sen etme kaygana aman diyim bu bölüm berbat bişi senağlama

Ya annem aradı teyzeme çağıriyi hani o hamile vardı die deyemediin şey varya ondan yeycekmişiz :dilcikar:

hayırlı olsun...ben kaçtım.

Son düzenleme:
Tanrım bu bı ruya olmalı

arcelik.jpg

Hep adım topıklerde baslık olsun ıstemısdım

Komik_Karikatrler_Karikatr_Resimleri_komutann_ryas.jpg

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Yaa ööperrrimmmm kocaman yaaaŞeniz
Bende anneciğimle adımın yanyana olmasını istemiştim olduu:roflol::roflol:

hani benim ismim hain köfteler.........
insan duyguda der........ben unutlacak birimiyim be...............
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

İsterseniz başlık değişebilir güzel fikirlerinizi bekliyoruz :lepi:

kıslar şimdi hep beraber el birliği ile bu topiğin kriterlerini belirleyeceğiz....

o zamana kadar kimse isim kullanmasın ve müdahale halinde söz gümüşse suküt altındır diyecek susacak...yoksa 24 saate kalmaz kapanır topikimiz...

tamam mı

tamam ben agzımı kaparım açmam bilemşakkıdı

Ben ettim sen etme kaygana aman diyim bu bölüm berbat bişi senağlama

Ya annem aradı teyzeme çağıriyi hani o hamile vardı die deyemediin şey varya ondan yeycekmişiz :dilcikar:

Afiyett olsunnn benım yerıme de ye lakın ben yıyemıyorum cunku dıyetteyım ve acım senağlama

İsterseniz başlık değişebilir güzel fikirlerinizi bekliyoruz :lepi:

sonuna eklemişsin butun kk hatunlar diyee bence sorun olmaz ama egerr sorun olcaksaa o zaman direk toplanın geyiksever kk hatunları tarzı bişe olsun ki herkeşler gelsin düşünmeden cekinmeden a.s

X