- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
-
- Konu Sahibi MeDuSa
Anlasılan duygu bogazına duskun bır hatun kişilik cokacimcoook
kızzzz cıtos gebe deel mi nıe ole yemekdı tatlıydı dokdunuz gı ortalıgaaa yazık onaaaa
funda afıyet olsun................
doymadıysanızzzzzzzzzzzz
]
Amannn ökuz dedıgın ne kı kalorısı az onun dert etme şakkıdıkibela yaptıgını begendinmi.......bana resmen obur demeyi ima ettiler hatta didiler.........:mymeka::mymeka:
sorma aslında çok iştahım yok...hele bugün hiç yoktu akşam bir öküzü yedim.....cokacimcoookcokacimcoook
Kocana yazukkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:dimi ama bende kocişin başının etini yiycem gece yarısı bu yemekleri bul diyedelikafaduldendelikafadulden
ya obenım sızın ıcın tuttugum aşcıı
ben geyık yaparken servıs edecekkkkkkkkkkkkkkkkkk
begenmedınız mı adamıı
ayyyyyyyyyy cıtos canın cektı muuuuuuuuuuuu
ya obenım sızın ıcın tuttugum aşcıı
ben geyık yaparken servıs edecekkkkkkkkkkkkkkkkkk
begenmedınız mı adamıı
ayyyyyyyyyy cıtos canın cektı muuuuuuuuuuuu
yoooo çekmedi :çok üzgünüm:güccük emrah simileyi benim hiç mantım olmadı biloyormusun:çok üzgünüm:
Amannn ökuz dedıgın ne kı kalorısı az onun dert etme şakkıdı
Kocana yazukkkkkkkk
Anam bugun koca arayanlara da koca bakamıyacaz gebe var ya korkar allah koruya :1shok:
Amannn ökuz dedıgın ne kı kalorısı az onun dert etme şakkıdı
Kocana yazukkkkkkkk
Anam bugun koca arayanlara da koca bakamıyacaz gebe var ya korkar allah koruya :1shok:
katılıyorum sana ama gulmekden :roflol:bende o yüzden yedim öküzü........bir oturuşta......akşamları herşey yenmez....hafifi şeyler olcek.öküz.........inek.........dana.............yani büyük başlar.......delikafaduldendelikafadulden
Allah tamamına erdırsın :Saruboceq:sorma cnm adamcezime kök söktürüyom falla oda benimle hamile ne yapsın ilk bebiş oldundan gözümün içine bakıyor:asigim:
Nası bı yuzuk gııı neresınden takıyon barnana :uhm:duygu bır yuzuk versem barıssakkkkkkk
]
duygu bır yuzuk versem barıssakkkkkkk
]
en ıyısı mantıklı bır esprık yapmak ıcın bırlıkde yuruyek
sarduş yok muu......
kız sen çok komiksin sana gülmekten altıma kaçırdım:roflol::roflol::roflol::roflol: