Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

Anlasılan duygu bogazına duskun bır hatun kişilik cokacimcoook

kibela yaptıgını begendinmi.......bana resmen obur demeyi ima ettiler hatta didiler.........:mymeka::mymeka:

sorma aslında çok iştahım yok...hele bugün hiç yoktu akşam bir öküzü yedim.....cokacimcoookcokacimcoook

kızzzz cıtos gebe deel mi nıe ole yemekdı tatlıydı dokdunuz gı ortalıgaaa yazık onaaaa

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:dimi ama bende kocişin başının etini yiycem gece yarısı bu yemekleri bul diyedelikafaduldendelikafadulden

ya obenım sızın ıcın tuttugum aşcıı
ben geyık yaparken servıs edecekkkkkkkkkkkkkkkkkk

begenmedınız mı adamıı

ayyyyyyyyyy cıtos canın cektı muuuuuuuuuuuu

ayyy duygcumm
bundan sonra ben msj yazınca hemen ısını gucunu topıgını bırakıp gelll

yoksa resımlerle cagırcagım senıııııııııııııııııı

Amannn ökuz dedıgın ne kı kalorısı az onun dert etme şakkıdı

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:dimi ama bende kocişin başının etini yiycem gece yarısı bu yemekleri bul diyedelikafaduldendelikafadulden
Kocana yazukkkkkkkk

begenmedınız mı adamıı

Anam bugun koca arayanlara da koca bakamıyacaz gebe var ya korkar allah koruya :1shok:

begenmedınız mı adamıı

yoooo çekmedi :çok üzgünüm:güccük emrah simileyi benim hiç mantım olmadı biloyormusun:çok üzgünüm:

guzel reımler bulak barıııııııııııııı

yoooo çekmedi :çok üzgünüm:güccük emrah simileyi benim hiç mantım olmadı biloyormusun:çok üzgünüm:

Yarın toplasır sana yapıverırız gebe gebe ugrasma hele sen sengözlerimebaksanab ole degılmı gadunlarrrr alkisalkisalkis

Kocana yazukkkkkkkk

Anam bugun koca arayanlara da koca bakamıyacaz gebe var ya korkar allah koruya :1shok:

bende o yüzden yedim öküzü........bir oturuşta......akşamları herşey yenmez....hafifi şeyler olcek.öküz.........inek.........dana.............yani büyük başlar.......delikafaduldendelikafadulden

Kocana yazukkkkkkkk

sorma cnm adamcezime kök söktürüyom falla oda benimle hamile ne yapsın ilk bebiş oldundan gözümün içine bakıyor:asigim:

duygu bır yuzuk versem barıssakkkkkkk
]

Son düzenleme:
bende o yüzden yedim öküzü........bir oturuşta......akşamları herşey yenmez....hafifi şeyler olcek.öküz.........inek.........dana.............yani büyük başlar.......delikafaduldendelikafadulden
katılıyorum sana ama gulmekden :roflol:
sorma cnm adamcezime kök söktürüyom falla oda benimle hamile ne yapsın ilk bebiş oldundan gözümün içine bakıyor:asigim:
Allah tamamına erdırsın :Saruboceq:

duygu bır yuzuk versem barıssakkkkkkk
]
Nası bı yuzuk gııı neresınden takıyon barnana :uhm:

en ıyısı mantıklı bır esprık yapmak ıcın bırlıkde yuruyek

abauuwww guzum gelmıs bak bunu sana hazırlattım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…