• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj düzenleme paneli

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
428
Puanlar
363
Çok özür dileyerek bu konuyu buraya açıyorum çünkü, site içi sorunlar, önerileriniz kısmında konu açamıyorum yetkiniz yok diyor.
Mesaj düzenleme paneli, kendi yazdığımız mesajın altına birkaç mesaj yazılınca kayboluyor.
Örneğin yazdığım mesajdaki yazım ve imla hatalarını sonradan okuyunca farkediyorum ama düzeltemiyorum.
Acaba mesaj düzenleme paneli sürekli açık olamaz mı ya da neden mesajı yazdıktan bir süre sonra kayboluyor?
Teşekkür ederim.

canım yönetim onu özellikle öyle yaptı, sanırım 15-20 dk sonra yazdığın mesajı editleyemiyorsun, ama hemen akabinde düzenlemek isteyipte düzenleyemiyorsan yönetime bildir istersen, belki teknik bi sorun vardır, ama 15-20 dk sonra zaten düzenleyemiyorsun

canım yönetim onu özellikle öyle yaptı, sanırım 15-20 dk sonra yazdığın mesajı editleyemiyorsun, ama hemen akabinde düzenlemek isteyipte düzenleyemiyorsan yönetime bildir istersen, belki teknik bi sorun vardır, ama 15-20 dk sonra zaten düzenleyemiyorsun

Hımm anladım...
Şu mesajı yazıp sonra silen ve konuyu boşaltanlar için bir önlem olmalı...
Yok ben 10-15 dk sonra düzeltemiyordum...
Bazen gözümden kaçıyor ve kelime hatası falan yaptığımı görüyordum ama bakıyorum ki düzeltemiyorum...
Demek böyle bir ayarlama yapılmış...
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.

Mesajlarinizi 30 dakika icersinde düzenleyebilirsiniz, sonra bu özellik kapaniyor..
Tahmin ettiginiz gibi, forum icersinde bos mesajlar ve bos topicleri önlemek amaciyla
bu sekilde bir tedbir alinmistir..
:34:

bir sorum daha var
bir derdim var bölümündeki eşim ve ailesi başlığındaki sabit konulara ne oldu???

Hımm anladım...
Şu mesajı yazıp sonra silen ve konuyu boşaltanlar için bir önlem olmalı...
Yok ben 10-15 dk sonra düzeltemiyordum...
Bazen gözümden kaçıyor ve kelime hatası falan yaptığımı görüyordum ama bakıyorum ki düzeltemiyorum...
Demek böyle bir ayarlama yapılmış...
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.

Evet aynen öyle..Forum da konular bir süre sonra,konu sahibi tarafından edit yapılıyor ve sayfalar dolusu diğer kullanıcılara ait yorumlar havada kalıyor.Yada bu durum mesajlarda meydana geliyor..Bunu önlemek amacı ile edit tuşu bir sire sonra aktifliğini kaybediyor..

Forum da konu yada mesajların üyelerce editlenmesi(silinmesi) yasaktır ve forum ceza kuralları uygulanmaktadır.:34:

bir sorum daha var
bir derdim var bölümündeki eşim ve ailesi başlığındaki sabit konulara ne oldu???

Sabit konuların sabitliği kaldırılmış sadece..Konular yine aynı başlıkta ve paylaşıma açıktır..:34:

Sorun çözümlendiğine göre konuyu kapatıyorum..

Back