Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimkidende kesildi twit mivit benmkide whatsappa girmio mutlu havaları söndü umarım tüm konustukları terketmiştir tek kalır hepside ama o mesajı istiyorum ya yada aramayı söyle bi ohhh diyebilmek için ama ne bilimm senden umutluydum bea
hiç üzülme yavrum şişirdiğin gibi patlattın sen o balonu, peşinden mi koştun niye kuruntu yapıyosun bu kadar. geldik burda birbrimize anlattık. adamın gözünde su an ondan ilk anda hoşlanan ama sonra sallamayan birisin. o da buna sinir olmustur emin ol.
benimki de aynı sekilde engelledim diye delirmiştir. çok şükür nerede durmamız gerektiğini biliyoruz biz sıkıntı yok yani
hiç üzülme yavrum şişirdiğin gibi patlattın sen o balonu, peşinden mi koştun niye kuruntu yapıyosun bu kadar. geldik burda birbrimize anlattık. adamın gözünde su an ondan ilk anda hoşlanan ama sonra sallamayan birisin. o da buna sinir olmustur emin ol.
benimki de aynı sekilde engelledim diye delirmiştir. çok şükür nerede durmamız gerektiğini biliyoruz biz sıkıntı yok yani