ama bnm bunun farkında oldugumu bilmiyor tmm mesaj atmamalıyım anladım ne yapmalıyım peki
Boşta kalınca uğrar o, çok da şaapmayın.oncellikle merhaba uzun süredir konuştugum biri var ve bundan 2 ay öncesinde bi anda araamıza soğukluk girdi pek dert etmedim ama 1 ay önce ona mesaj atıgım halde başka bir uygulamada onu aktif şekilde gördüm belki önemli bir şey için ordaydı ama bunu sürekli farkettim yani bana geç cevap veriyordu hep ama ona bi sorun olup olmadıgını sordugum zaman hayır bir sorun yok dedi ama beni cepte tutmaya çalıştıgının da farkındayım asıl size sorum şu; her şeyi açık bir şekilde yüzüne vuracak bir mesaj atmalı mıyım yani bana saatlerce cevap vermeyip(2saati bile gördüm ) başka uygulamada aktif oldugunu falan yoksa hiçbir şey demeden hiçbir şey olmadan ona soğuk mu davranmalıyım?
Değil üzülmemek hayatınızın merkezi yapmışsınız buraya konu açacak kadar aklınızda. O ise gününü gün ediyordur zerre umursamayınkesinlikle haklısınız bu duruma üzülmüyor sadece nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum
Herşeyi söylediginizde mantıklı cevap bulamayacaksınız sacma bir sekilde tuhaf olanda siz olacaksınız.Umursamayip, yazdığında 3 belki 4 saat sonra kısa gecistirici mesajlarla uzaklasın.Kendisi fark etsin ya da kendi bilironcellikle merhaba uzun süredir konuştugum biri var ve bundan 2 ay öncesinde bi anda araamıza soğukluk girdi pek dert etmedim ama 1 ay önce ona mesaj atıgım halde başka bir uygulamada onu aktif şekilde gördüm belki önemli bir şey için ordaydı ama bunu sürekli farkettim yani bana geç cevap veriyordu hep ama ona bi sorun olup olmadıgını sordugum zaman hayır bir sorun yok dedi ama beni cepte tutmaya çalıştıgının da farkındayım asıl size sorum şu; her şeyi açık bir şekilde yüzüne vuracak bir mesaj atmalı mıyım yani bana saatlerce cevap vermeyip(2saati bile gördüm ) başka uygulamada aktif oldugunu falan yoksa hiçbir şey demeden hiçbir şey olmadan ona soğuk mu davranmalıyım?
Engelleyip yolunuza bakmanız gerekli.oncellikle merhaba uzun süredir konuştugum biri var ve bundan 2 ay öncesinde bi anda araamıza soğukluk girdi pek dert etmedim ama 1 ay önce ona mesaj atıgım halde başka bir uygulamada onu aktif şekilde gördüm belki önemli bir şey için ordaydı ama bunu sürekli farkettim yani bana geç cevap veriyordu hep ama ona bi sorun olup olmadıgını sordugum zaman hayır bir sorun yok dedi ama beni cepte tutmaya çalıştıgının da farkındayım asıl size sorum şu; her şeyi açık bir şekilde yüzüne vuracak bir mesaj atmalı mıyım yani bana saatlerce cevap vermeyip(2saati bile gördüm ) başka uygulamada aktif oldugunu falan yoksa hiçbir şey demeden hiçbir şey olmadan ona soğuk mu davranmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?