• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj atmalı mıyım

elmas2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2021
7
2
1
23
oncellikle merhaba uzun süredir konuştugum biri var ve bundan 2 ay öncesinde bi anda araamıza soğukluk girdi pek dert etmedim ama 1 ay önce ona mesaj atıgım halde başka bir uygulamada onu aktif şekilde gördüm belki önemli bir şey için ordaydı ama bunu sürekli farkettim yani bana geç cevap veriyordu hep ama ona bi sorun olup olmadıgını sordugum zaman hayır bir sorun yok dedi ama beni cepte tutmaya çalıştıgının da farkındayım asıl size sorum şu; her şeyi açık bir şekilde yüzüne vuracak bir mesaj atmalı mıyım yani bana saatlerce cevap vermeyip(2saati bile gördüm ) başka uygulamada aktif oldugunu falan yoksa hiçbir şey demeden hiçbir şey olmadan ona soğuk mu davranmalıyım?

ama bnm bunun farkında oldugumu bilmiyor tmm mesaj atmamalıyım anladım ne yapmalıyım peki

sizce gerçekten bunu farkettiğinizi düşünemeyecek kadar zeka problemi olan biri midir o kişi ?
tabi ki farkettiğinizin farkında ama önemsemiyor işte.
önemsese zaten zorunlu haller dışında böyle bekletmezdi değil mi ?
yapılacak şey sizi önemsemeyen insandan uzaklaşmak.
o peri kızlarının ukala erkeklere kendilerini aşık etmeleri üzgünüm ama romantik komedilerde oluyor. gerçek hayatta birbirini umursamayan insanlar mesajla yada başka yöntemlerle yola gelmiyor.
uzaklaşın ve yeni insanlara yer açın.

oncellikle merhaba uzun süredir konuştugum biri var ve bundan 2 ay öncesinde bi anda araamıza soğukluk girdi pek dert etmedim ama 1 ay önce ona mesaj atıgım halde başka bir uygulamada onu aktif şekilde gördüm belki önemli bir şey için ordaydı ama bunu sürekli farkettim yani bana geç cevap veriyordu hep ama ona bi sorun olup olmadıgını sordugum zaman hayır bir sorun yok dedi ama beni cepte tutmaya çalıştıgının da farkındayım asıl size sorum şu; her şeyi açık bir şekilde yüzüne vuracak bir mesaj atmalı mıyım yani bana saatlerce cevap vermeyip(2saati bile gördüm ) başka uygulamada aktif oldugunu falan yoksa hiçbir şey demeden hiçbir şey olmadan ona soğuk mu davranmalıyım?
Boşta kalınca uğrar o, çok da şaapmayın.

Mesaj atarsanız daha da kendini bir şey zanneder.

Hiçbir şey yapmayıp unutacaksınız. Yoksa siz üzülürsünüz, karşıdakine hava hoş yani çoktaan bilmem kaç kişiye yürümüştür/yürüyodur bile.

Herşeyi söylediginizde mantıklı cevap bulamayacaksınız sacma bir sekilde tuhaf olanda siz olacaksınız.Umursamayip, yazdığında 3 belki 4 saat sonra kısa gecistirici mesajlarla uzaklasın.Kendisi fark etsin ya da kendi bilir 🤷🏻‍♀️

Engelleyip yolunuza bakmanız gerekli.

Asla asla mesaj atma.
Hiçbir şekilde yazma, direk sil gitsin. Mesaj atarsan onu takip ettiğini, onu düşündüğünü anlar ve havalara girer. Buna değmez.
Cepte bile değilsiniz bence. Tamamen gözden çıkarmış gibi geldi.

Tinder vs. gibi bir yerde profili olan adamla ciddi bir şey yaşama ihtimaliniz çok düşüktür. Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım, yok efendim şunun için üye oldum, amacım o değildi vs. gibi bahaneleri geçiniz. Hepsi de gayet "kız düşürmek" için üyelik alıyorlar.
Hiçbir şey yapmayın derim. Sadece uzaklaşın ve illa aşık olmak, ilişki yaşamak istiyorsanız başkalarına şans verin, bu adamla olmaz çünkü.

2 saat mesaj atmamak çok değil ki. Hadi çok olsa bile, yüzüne vurunca ne olur? Adama nooolur bana mesaaaj aaat diyorsun bir nevi o zaman. Adamin o noktada sonra atacaği varsada atmaz çünkü sıkboğaz etmiş olursun.

Adama güvenmiyorsan birakacaksin.

Salla gitsin bas engeli zaten aranıza soğukluk girmiş ve karşı taraf umursamıyor bile. Şimdi mesaj atıp yüzüne vursan ne fayda ki gerçekten kendini bişey zanneder yemedi içmedi ne zaman mesaj attığımı, aradan ne kadar zaman geçtiğini hesapladı diye düşünür. Ben birini takipten çıktım mesela onu da takipçiler arasından çıkarmıştım ama engellememiştim. Üç saat sonra bana mesaj attı takipleşmeyi kestiğimi farkedip can havliyle isyan etmişti resmen. Demek ki profilime girip duruyor ki bunu farketti diye düşündüm. Böyle hareketler fazla önemsediğimizi gösteriyor. Yapma hiç.

Back