yeni üye oldum nasıl konu açacagımı bilmiyordum o kısımda yanlışlık var sadeceErkek infertilesi mi var arkadaşta
Bu arada cepte tutulduğunu fark etmişsin de bu adamın yanında kalma çabası niye. Şutla gitsin. Daha da düşme üstüne. Belli ki istemiyo seni başkası varoncellikle merhaba uzun süredir konuştugum biri var ve bundan 2 ay öncesinde bi anda araamıza soğukluk girdi pek dert etmedim ama 1 ay önce ona mesaj atıgım halde başka bir uygulamada onu aktif şekilde gördüm belki önemli bir şey için ordaydı ama bunu sürekli farkettim yani bana geç cevap veriyordu hep ama ona bi sorun olup olmadıgını sordugum zaman hayır bir sorun yok dedi ama beni cepte tutmaya çalıştıgının da farkındayım asıl size sorum şu; her şeyi açık bir şekilde yüzüne vuracak bir mesaj atmalı mıyım yani bana saatlerce cevap vermeyip(2saati bile gördüm ) başka uygulamada aktif oldugunu falan yoksa hiçbir şey demeden hiçbir şey olmadan ona soğuk mu davranmalıyım?
Bacım dünya kadar bölüm var bula bula burayı mı buldunyeni üye oldum nasıl konu açacagımı bilmiyordum o kısımda yanlışlık var sadece
Bilse buraya açmazdı konuyuErkek infertilitesi ne demek biliyor musunuz peki?
evet farkındayım da bunu belirtecek mesaj atmalı mıyım diye soruyorum bendeBu arada cepte tutulduğunu fark etmişsin de bu adamın yanında kalma çabası niye. Şutla gitsin. Daha da düşme üstüne. Belli ki istemiyo seni başkası var
Mesaj atacağınız birey infertil mi?oncellikle merhaba uzun süredir konuştugum biri var ve bundan 2 ay öncesinde bi anda araamıza soğukluk girdi pek dert etmedim ama 1 ay önce ona mesaj atıgım halde başka bir uygulamada onu aktif şekilde gördüm belki önemli bir şey için ordaydı ama bunu sürekli farkettim yani bana geç cevap veriyordu hep ama ona bi sorun olup olmadıgını sordugum zaman hayır bir sorun yok dedi ama beni cepte tutmaya çalıştıgının da farkındayım asıl size sorum şu; her şeyi açık bir şekilde yüzüne vuracak bir mesaj atmalı mıyım yani bana saatlerce cevap vermeyip(2saati bile gördüm ) başka uygulamada aktif oldugunu falan yoksa hiçbir şey demeden hiçbir şey olmadan ona soğuk mu davranmalıyım?
Yokevet farkındayım da bunu belirtecek mesaj atmalı mıyım diye soruyorum bende
ya hayır onu yanlışlıkla seçtim yeni üyeyim ve bilmiyordumMesaj atacağınız birey infertil mi?
bunu nasıl düzeltebilirimErkek infertilesi mi var arkadaşta
ama bnm bunun farkında oldugumu bilmiyor tmm mesaj atmamalıyım anladım ne yapmalıyım pekineden sizinle ilgilenmeyen birine böyle bir mesaj atma isteği ?
adam zaten umursasa şimdiye ilişkiniz başlamıştı. attığınız mesajı okuyup "of bu da amme kafa ütüledi" diyecek.
ben kadın olarak umursamadığım bir erkek tutup böyle bir mesaj atsa aynısını derim.
ilgisiz bir insan için oturup mesaj yazmayı düşünmek yerine yeni kişilere yelken açın.
Hiç uğraşma yokmuş say devam et hayatına üzülmene değecek birisi değiloncellikle merhaba uzun süredir konuştugum biri var ve bundan 2 ay öncesinde bi anda araamıza soğukluk girdi pek dert etmedim ama 1 ay önce ona mesaj atıgım halde başka bir uygulamada onu aktif şekilde gördüm belki önemli bir şey için ordaydı ama bunu sürekli farkettim yani bana geç cevap veriyordu hep ama ona bi sorun olup olmadıgını sordugum zaman hayır bir sorun yok dedi ama beni cepte tutmaya çalıştıgının da farkındayım asıl size sorum şu; her şeyi açık bir şekilde yüzüne vuracak bir mesaj atmalı mıyım yani bana saatlerce cevap vermeyip(2saati bile gördüm ) başka uygulamada aktif oldugunu falan yoksa hiçbir şey demeden hiçbir şey olmadan ona soğuk mu davranmalıyım?
kesinlikle haklısınız bu duruma üzülmüyor sadece nasıl hareket edeceğimi bilmiyorumHiç uğraşma yokmuş say devam et hayatına üzülmene değecek birisi değil
Düşünmemeye çalış canım gerçekten sadece senin sürekli aklını bulandırıp bulandırıp giden bi tip sen kendi kendine bi karar ver ve yoluna devam en güzeli olucakkesinlikle haklısınız bu duruma üzülmüyor sadece nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?