• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tutulmuş muyum bu beye ve yine sizce mesaj atmalı mıyım İnstagramdan?

• Evet At

OY: 0 0,0%
  • Hayır saçmalama

OY: 2 33,3%
  • Evet tutulmuşsun

OY: 0 0,0%
  • Yok yaa sadece canın sıkılmış geçer bu da

OY: 4 66,7%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

aleynaoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
1
0
1
26
Şimdi direk konuya gireceğim ben. İnstagramdan bir gün bir çocuk, benim yaşlarımda, beni takip etti. Sonra ben de geri takip attım çünkü açıkçası tipini beğenmiştim. Ardından biraz vakit geçti ve geçen gün aynı kişi o gün paylaştığım son fotoğrafı beğendi. Sonraki gün yine beğendi, 5-6 tane fotoğraf attığım gün oldu onların hepsini de beğendi işte böyle olunca ben de onun son attıklarına bakmaya ve beğenmeye başladım. Sonra zaten olan oldu. Facebook profilini buldum "birazcık" stalkladım, instagramdaki bir gönderisinin altına yorum yaptım ve cevap verdi.

Bütün müzik zevklerimiz ve film zevklerimiz uyuyor birbirimize ancak farklı şehirlerdeyiz ve benimkini beğendi mi 7-8 kişinin daha fotoğraflarını beğeniyor. Asıl sıkıntı şu ki (bilmiyorum belki de saçmalık diyeceksiniz) kıskandığımı hissediyorum onu. Yani nasıl desem bi kız resmi beğense gidip kızın profilini geziyorum falan öyle yani. Kısacası ben galiba tutuldum bu beye :D

Sizce tutulmuş muyum? Ve sizce instagramdan DM atmalı mıyım. Vereceğiniz cevaplara cidden ihtiyacım var.

Boş zaman eğlencesi bulmussun kendine doyasıya kullan bence başka birsey olmaz o işten zaten genel olarak pek birsey olmuyor eğleniyoruz EGLENIYORMUYUz??? KIzlarrr :/

Bence böyle şeyler hep sevgi boşlugundan oluyor...Seni gerçek anlamda sevicek birini bulursan böyle şunu begendi bunu begendi die kimseyi kafaya takmazsın bile kuzum...Boşver zamanın tadını çıkarmaya bak bence :KK50::KK14::KK15:

Back