• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj atan eski sevgili

umutlar11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
30
25
3
kızlar ayrılık yaman ayrılık başlıklı bi konu açmıştım orda anlatmıştım ama kısaca geçeyim benden ayrılan sevgilim 'eski sevgilim' 1 aydır hiç bi şekilde konuşmuyoruz. az önce whatsapptan mesaj attı.
-yüzüm yok biliyorum ama nasılsın... ben gördüm o anın şokuyla cevap veremedim.
5 dk sonra ikinci mesaj.
-merak etmiştim sadece özür dilerim,iyi olduğunu anladım ya bana yetti.
yine cevap vermedim çıktım. ne yazsam bilemedim hatta yazsam mı onu da bilemedim.
neden yazdı ki şimdi :(

Sevgikiler günü yaklaştı ya ondandır:)) Şaka maka siz yanlış hatırlamıyorsam birbirinize çok aşık olan çift değil misiniz?

Sevgikiler günü yaklaştı ya ondandır:)) Şaka maka siz yanlış hatırlamıyorsam birbirinize çok aşık olan çift değil misiniz?

sanırım o biziz :) ama çok aşık olduğu halde ayrıln da oydu.

Nedenini merak ediyorrsan sor ama kendinden taviz verme :) sonuçta ne olduda geri döndü bir bilgin yok yada az daha sabret zaten içinde tutamayıp açıklamasıda gelir bugün yada bi kaç güne tahminimce.Böyle durumda suizanda bulunmak istemem ama her ihtimali düşünebiliriz özlemişte olabilir veya başkasına bi ilgi duyup seni bıraktıysa ondan karşılık almamış olabilir yada sevgililer gününü senle geçirmekde isteyebilir ;-) ama biraz bekle bence bişey yazma için içini kemirsede :))

Eski konunu okudum simdi. Eski erkek arkadasin bana pek ne istedigini bilmiyor gibi geldi gerci yasi daha 24 evlilige kendini hazir hissetmemesi gayet dogal. Seni seviyor ama iliskinin sorumlulugunuda kaldiramiyor olabilir. Gerci tüm bunlar ayrilmak icin bir sebeb degil bana göre. Zor bir durum ben olsam sanirim cevap yazmazdim (Zamaninda cevap verdim ve en cok üzülen yine ben oldum)

Nedenini merak ediyorrsan sor ama kendinden taviz verme :) sonuçta ne olduda geri döndü bir bilgin yok yada az daha sabret zaten içinde tutamayıp açıklamasıda gelir bugün yada bi kaç güne tahminimce.Böyle durumda suizanda bulunmak istemem ama her ihtimali düşünebiliriz özlemişte olabilir veya başkasına bi ilgi duyup seni bıraktıysa ondan karşılık almamış olabilir yada sevgililer gününü senle geçirmekde isteyebilir ;-) ama biraz bekle bence bişey yazma için içini kemirsede :))

Eveettt bugün tekrar mesaj atınca cevap verdim ve öğrendim.. Allahımm haftalardır bu günü bekledim dönsün pişman olsun diye. Çok pişman ve dönmeye çalışıyo ama taviz vermedim. hatta nasıl vermedim onu da bilmiyorum :) :)

Eski konunu okudum simdi. Eski erkek arkadasin bana pek ne istedigini bilmiyor gibi geldi gerci yasi daha 24 evlilige kendini hazir hissetmemesi gayet dogal. Seni seviyor ama iliskinin sorumlulugunuda kaldiramiyor olabilir. Gerci tüm bunlar ayrilmak icin bir sebeb degil bana göre. Zor bir durum ben olsam sanirim cevap yazmazdim (Zamaninda cevap verdim ve en cok üzülen yine ben oldum)

gerçekten onu ço güzel açıklamışsın. ben de aynı şeyi düşünüyodum son zamanlarda.
seviyo ama ilişkinin sorumluluğunu yerine getiremiyo demekki.
bakalım hayırlısı.
cevap verdim bugün ama inşallah pişman olmam ve sonunda üzülmem.

gerçekten onu ço güzel açıklamışsın. ben de aynı şeyi düşünüyodum son zamanlarda.
seviyo ama ilişkinin sorumluluğunu yerine getiremiyo demekki.
bakalım hayırlısı.
cevap verdim bugün ama inşallah pişman olmam ve sonunda üzülmem.

Ayriligin bircok nedeni olabilir. Biryerde okumustum, her cift bir kere ayrilip barisabilir ama bir ikincisi olamaz diye. Kendine güvenmiyor olabilir, evlenmekten, sorumluluktan korkuyor olabilir bu seni sevmedigi anlamina gelmez. KEndimden örnek verecek olursam. Erkek arkadasimi seviyorum, ona güveniyorum ve sevgisindende eminim ama gel görki ben genel anlamda evlilikten deli gibi korkuyorum. Bunu ona söyleyemiyorum bile kirilir incinir diye. tAbiki bu sebebten ayrilacak da degilim ama teklif etmesini hic istemiyorum suan (ki sürekli lafini acariyor artik) bana ise kal geliyor.

Bu erkekler herhalde kot kafali olduklari icin ayrilinca dank ediyo bazi seyler. Gercekten seviyosa gercekten pisman olabilir. Sen de seviyosan sans ver nolacak yani. Ben bi kadinin kadinlik gururundan taviz verip ayrilik sonrasi bi adim attiginda ise yarayacagini sanmiyorum cunku akilsiz adamlar bunu eziklik saniyo kadini iyice eziyo. O yuzden kadin her zaman kadinlik gururunu muhafaza etsin menfaatine olur. Ama pisman olmus erkek iyi bir seydir. Erkekler hep pisman olsun :d

ooof dedirtti artık ya yok rüyamda gördüm, yok sen sandım. E anladık, bazen biz de görüyoruz da kendimizi de tutuyoruz aramıyoruz, ilk zamanlar hep zor geçiyor. Hem mesaj nedir allah aşkına yaaa aç bi sesini duy bari dangalak!

Back
X