• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafeler engel değil sevmeye fakat?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

penguin05

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
80
9
3
Benim 2 senedir bir ilişkim var. 26 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı şehirde yaşıyorduk daha 1 haftalık flörtleşirken Astsubaylık kazandı. Eğitim için başka şehire gitti pandeminin daha başlarıydı biz izin olur diye umutlanırken bütün izinleri iptal oldu. 6 ay böyle geçti 6 ay sonra ikinci sınıf okuluna giderken kesin izin olur ya dedik o izinleri de iptal oldu yaklaşık bir 11 buçuk ay göremedim. Allah’ıma çok şükür o orda kan ter dökerken ben bir kere bile sabırsızlık etmedim. Gelemediği için bir kere söylenmedim gizli gizli ağladım çok ağladım ama sabrettim bekledim. Her neyse sonuçta geldi görüştük biz şimdi atandı görev yapıyor. Ben bu arada KPSS hazırlanıyorum sınav dolayısıyla çok büyük stres içindeyim öyle bir hal ki anlatamam hem uzaktan ilişkimi yürütmeye çalışıyorum hem de kendi hayatımı yoluna koymaya benim ailem onun ailesi ilişkimizi biliyorlar sınav yüzünden bekletiyoruz bir çok şeyi ben öyle istedim çünkü benim düşünceme göre boşuna üniversite bitirmedim önce mesleğim olsun sonra yuvam kurulsun kafasındayım ama böyle de çok zor. Hiçbir şey yapamıyoruz mesleği çok ama çok yoğun ayda 4-5 nöbeti oluyor hiç konuşamıyoruz zaten. Normal zamanda da işten geldiğinde çok gergin ve yorgun oluyor ne paylaşmak istesem geriliyor. Bir hafta sonumuz var onda da konuşuyoruz görüntülü ama yaklaşık bir aydır kendimde çok büyük bi mutsuzluk hissediyorum. Onu çok seviyorum o da beni çok seviyor bunu bana hissettiriyor her an her şekilde fakat yolunda gitmeyen bir şeyler var ne zaman telefonu kapatsak içim sıkılıyor of diyorum. İnsan sevdiğinin sesini duyunca dinç olur ondan güç alır bende böyle olmuyor. Ders çalışmam gerekiyor mesela onu arıyorum motive olmak için konuştuktan sonra iki kat daha hüzünleniyorum. Arada sırada kavgalarımız oluyor bazen üzüyoruz birbirimizi ama çok güzel gönül alıyor. Yani aslında çok iyi giden bir ilişki fakat bazı şeylerden dolayı kendimi çok kötü hissediyorum. Mesela bazen görüntülü konuşurken öyle susuyoruz heyecan yok yani eskiden koşardık birbirimize konuşacak bir sürü şeyimiz olurdu ben böyle heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatırdım o da gözleri aydınlanırdı şimdiyse böyle susuyoruz susuyoruz diyorum konuşmayacak mısın? Hemen tersleniyor 1 aydır bu şekildeyiz. Sordum birkaç kere anlattım ona da böyle oluyor neden diye bana sürekli olarak iş çok stresli çok yoğun hayata yetişemiyorum ondan böyle diyor. Ama ya benim etrafımda çalışan bir sürü insan var hangimizin işi kolay bende ders çalışıyorum dershaneye gidiyorum bu arada öyle görev yapıyor derken memur şeklinde astsubay o Asker falan diye hemen bana yüklenmeyin 😢 ben zaten onu anlıyorum. Saygı da duyuyorum ama işleri yüzünden bana böyle davranmak zorunda mı? Telefonda konuşurken bile kapatıp yatıp uyumak için can atıyor. Ben ona iyi gelmiyorum herhalde diye kendimi yemekten doğru düzgün uyku uyuyamıyorum sorduğumda da saçmalama ne alakası var diyor. Eski heyecanımızı tekrar diriltmek için ne yapabilirim ben? Acaba biraz uzak mı kalsak birbirimizden diye düşündüm bugün söylemeye korktum nöbette biraz açayım dedim konuyu yükseldi hemen sinirlendi tartışmak işemiyorum sus dedi. Ben susayım susayım da derdimi kimle paylaşayım acaba adamla olan derdimi adamla konuşamıyorum bile 😢😢😢

Son düzenleme:
Yanlış anlamadıysam siz zaten birlikte hiç vakit geçirmemişsiniz ki.
1 haftalık flörtken adam gitmiş,gidiş o gidiş.
Sizi birbirinize bağlayacak bir anı yok,geçmiş yok bir kere.
Uzaktan ilişki yürütmek zaten zor e sizde de geriye dönük yaşanmışlık olmayınca ortaya böyle bir durum çıkmış.
Bu ilişkide heyecan falan beklemeyin bence.
Ve evlenmek içinde acele etmeyin derim.
Daha birbirinizi görmemişsiniz,tanıyamamışsınız bile ne evliliği gözünüzü seveyim?

Hiç tanımadığınız üstelik konuşamadığınız bir adamla evlenmeyi planlıyorsunuz farkında mısınız? Tanıyorum demeyin insan sadece 3-5 gün yüzyüze gördüğü insanı tanıyamaz, mümkünatı yok. Bir de kavgalar var üstüne üstlük. Mutsuz bir evliliğe koşar adım gidiyorsunuz.

1 hafta flört etmiş olmak sizi nasıl birbirinize bağladı bunu anlamadım. yani en azından birkaç ay birlikte zaman geçirdikten sonra adam gitmiş olsa hadi neyse. 1 hafta yani. ben senin yerinde olsam 2 sene bile sürdürmezdim. yanımda olmayan, hiçbir şey paylaşamadığım, canım istediğinde koşup sarılamadığım bir insanla ilişki yürütemezdim ben olsam kii zamanında denedim, yapamadım da. böyle uzaktan uzaktan ne sevgi kalır ne heyecan yani. bence sen salla bunu. zaten sana sürekli terslenip duruyor. şutla gitsin, etrafında, yanıbaşında mutlaka adam vardır.

Yanlış anlamadıysam siz zaten birlikte hiç vakit geçirmemişsiniz ki.
1 haftalık flörtken adam gitmiş,gidiş o gidiş.
Sizi birbirinize bağlayacak bir anı yok,geçmiş yok bir kere.
Uzaktan ilişki yürütmek zaten zor e sizde de geriye dönük çok yaşanmışlık olmayınca ortaya böyle bir durum çıkmış.
Bu ilişkide heyecan falan beklemeyin bence.
Ve evlenmek içinde acele etmeyin derim.
Daha birbirinizi görmemişsiniz,tanıyamamışsınız bile ne evliliği gözünüzü seveyim?
Şöyle söyleyeyim aslında bir senedir hep beraberiz bunları eklemeyi unutmuşum. Yani gelemeyişinin sebebi izinlerinin iptal olmasıydı daha sonra izin kullanıp geldi yani biz baya görüştük hatta gideli 3 falan oldu geldiğinde de her gün beraberdik hani şey algılanmasın hiç görüşmüyoruz gibi birçok anımız da var yaşanmış güzel. Hatta telefonlara sığmayan bir fotoğraf albümümüz bile var Biz görüşüyoruz görüştüğümüz zamanlarda da zaten hiçbir sorunumuz yok gayet mutluyuz. Bahsettiğim duygular 1 aydır oluştu. Yani işin kısası görüştüğümüz zamanlarda her şey çok güzelken son bir aydır bu durum gerçekleşti.

Şöyle söyleyeyim aslında bir senedir hep beraberiz bunları eklemeyi unutmuşum. Yani gelemeyişinin sebebi izinlerinin iptal olmasıydı daha sonra izin kullanıp geldi yani biz baya görüştük hatta gideli 3 falan oldu geldiğinde de her gün beraberdik hani şey algılanmasın hiç görüşmüyoruz gibi birçok anımız da var yaşanmış güzel. Hatta telefonlara sığmayan bir fotoğraf albümümüz bile var Biz görüşüyoruz görüştüğümüz zamanlarda da zaten hiçbir sorunumuz yok gayet mutluyuz. Bahsettiğim duygular 1 aydır oluştu. Yani işin kısası görüştüğümüz zamanlarda her şey çok güzelken son bir aydır bu durum gerçekleşti.
Yani bu durumda ne diyebilirim ki pek bilemedim.
Uzaktan ilişki 3 aşağı 5 yukarı böyle çünkü.
Ya görmezden geleceksin ya da ben mutsuzum diyip bitireceksin.
Bir dahaki izne geldiğinde bak bakalım hala aynı mı durumlar.

Hiç tanımadığınız üstelik konuşamadığınız bir adamla evlenmeyi planlıyorsunuz farkında mısınız? Tanıyorum demeyin insan sadece 3-5 gün yüzyüze gördüğü insanı tanıyamaz, mümkünatı yok. Bir de kavgalar var üstüne üstlük. Mutsuz bir evliliğe koşar adım gidiyorsunuz.
Ben olayı kısaca anlatmak için o ayrıntıları yazmadım. Hiç zaman geçirmemişiz gibi bi algı oluşmuş. Fakat biz çok uzun zaman geçirdik beraber izin kullandı geldi. Artık istediği zaman çıkıp gelebiliyor. Bizim zaten görüşürken bir sorunumuz yok benim akıl almak istediğim konuyu özetlemek adına ayrıntı vermedim. Son bir aydır bu şekilde oldu bi heyecanım azaldı ne yapabilirim diye sormak istedim.

Ben olayı kısaca anlatmak için o ayrıntıları yazmadım. Hiç zaman geçirmemişiz gibi bi algı oluşmuş. Fakat biz çok uzun zaman geçirdik beraber izin kullandı geldi. Artık istediği zaman çıkıp gelebiliyor. Bizim zaten görüşürken bir sorunumuz yok benim akıl almak istediğim konuyu özetlemek adına ayrıntı vermedim. Son bir aydır bu şekilde oldu bi heyecanım azaldı ne yapabilirim diye sormak istedim.
E yine gelsin o zaman madem istediği zaman çıkıp gelebiliyor?

Yani bu durumda ne diyebilirim ki pek bilemedim.
Uzaktan ilişki 3 aşağı 5 yukarı böyle çünkü.
Ya görmezden geleceksin ya da ben mutsuzum diyip bitireceksin.
Bir dahaki izne geldiğinde bak bakalım hala aynı mı durumlar.
Sorun da o zaten izine geldiğinde sanki bambaşka bir adam var karşımda ben bulutların üstündeyim diyebileceğim bir hayat yaşıyorum yanıbaşında mesafe girince bir de iş güç üstüne davranışları değişiyor tahammül seviyesi düşüyor

Sorun da o zaten izine geldiğinde sanki bambaşka bir adam var karşımda ben bulutların üstündeyim diyebileceğim bir hayat yaşıyorum yanıbaşında mesafe girince bir de iş güç üstüne davranışları değişiyor tahammül seviyesi düşüyor
O zaman dediğim gibi bu konuda pekte yapılabilecek bir şey yok.
Adamı ya böyle kabul ediceksin ya da bitireceksin.

Tek diyeceğim şey evlilik bekarken gördüğümüz hayal ettigimiz kadar minnos degil.
Tanımak anlaşmak çok önemli.
doğru haklısınız. Ben hemen evleneceğiz evlenirim demiyorum zaten. Benim kendim için planladığım bir hayat var en başta. İş sahibi olmak için çalışıyorum evlilik şu an için zaten söz konusu değil. Ama ilişkimiz de ay hadi ayrılalım boyutunda kötü değil sadece bana olan davranışlarından dolayı kendimi kötü hissediyorum. Ne yapabilirim diye akıl almak istemiştim sadece.

Ne kadar zaman geçirmiş olabilirsiniz diye düşünüyorum. Neredeyse 1 yıl hiç gelmemiş, 3 aydır yine yokmuş. Geriye kalan 9 ayın dokuzunu da yanınızda geçirdiyse ancak zaman geçirmişsiniz diyebilirim ben. Yok iki kere birer hafta geldiyse, çay bahçesinde oturup sohbet etmekse ilişki dediğiniz şeyden kasıt üzgünüm ilişki değil bu yaşadığınız. Ve siz tanımadığınız bir adamla evlenme planları yapıyorsunuz. Heyecan duymamanız çok normal çünkü ortada bir yaşanmışlık yok maalesef.

Ne kadar zaman geçirmiş olabilirsiniz diye düşünüyorum. Neredeyse 1 yıl hiç gelmemiş, 3 aydır yine yokmuş. Geriye kalan 9 ayın dokuzunu da yanınızda geçirdiyse ancak zaman geçirmişsiniz diyebilirim ben. Yok iki kere birer hafta geldiyse, çay bahçesinde oturup sohbet etmekse ilişki dediğiniz şeyden kasıt üzgünüm ilişki değil bu yaşadığınız. Ve siz tanımadığınız bir adamla evlenme planları yapıyorsunuz. Heyecan duymamanız çok normal çünkü ortada bir yaşanmışlık yok maalesef.
Birer hafta değil gelmesi. Yaşadığım ilişkinin nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum bu arada ilişkimiz sanal boyutta bir ilişki değil gayet aylık izinleri oldu geldi ve her gün beraberdik çünkü ailelerimiz biliyor. Evli olmadığın boyutta da 7/24 kimse hiçbir sevgili beraber geçirmiyor zaten zamanını. Mesafe ilişkisine göre yaşadığımız bir sürü anı da var geçen zaman da. Sizin kişisel düşünceniz tabii ki fakat bu ilişkiyi yaşayan benim. Bahsettiğiniz gibi hiçbir anı paylaşmadığım bi adamla ilişkiyi devam ettirecek bir insan da değilim ayrıca. Çay içmek sohbet etmek gibi basit değil yaşamış olduğum ilişki. Yaşadığımız bir çok an ve anı var ben sadece 1 aydır sorunlarımız bu şekilde acaba ne yapabilirim demiştim siz resmen ilişki denilen şeyin olmadığını söylüyorsunuz.

Ve ayrıca ben bu adamla evleneceğim falan diye bir şey yazmadım. Benim zaten bambaşka planlarım var evlilik gibi bir şey söz konusu bile değil. İş sahibi olmadan evlenmem kafasında bir insan olduğumu da yazmıştım tam okumadınız herhalde.

Bahsettiğiniz gibi hiçbir anı paylaşmadığım bi adamla ilişkiyi devam ettirecek bir insan da değilim ayrıca.
Bir hafta flört ettiğiniz adamla bir sene ilişki yaşamadınız mı? Ne gibi bir anı paylaşmıştınız o süreçte?

Kendi görüşümü yazıyorum, ilişki değil bence yaşadığınız şey. Ben ilişki demem buna. Siz öyle tanımlıyor olabilirsiniz. Ama bu yaşadıklarınız fragman, bin beteri ile evlilikte karşılaşacaksınız.

Arkadaşınız memur tamam ama işi askerlele uğraşmak . İnsanlarla uğraşmak inanın çok zor neden evlenmiyorsunuz . Evlenincede çok zamanınız olur bazı aylar öyle nöbetler oluyorki eve sadece uyumaya geliyorlar arasıra ayda 8 nöbet tutuklarıda oluyor yani sen yanlız kalıp ders çalışacak çok zamanın olur gözünüz korkmasın. Uzak ilişki sıkıcı ve zordur üç ay olmuş gittiği yere alışmak kolay olmuyor insanın .

Bir hafta flört ettiğiniz adamla bir sene ilişki yaşamadınız mı? Ne gibi bir anı paylaşmıştınız o süreçte?

Kendi görüşümü yazıyorum, ilişki değil bence yaşadığınız şey. Ben ilişki demem buna. Siz öyle tanımlıyor olabilirsiniz. Ama bu yaşadıklarınız fragman, bin beteri ile evlilikte karşılaşacaksınız.
Saygı duyuyorum sizin ilişki demeniz için kaç ay yada kaç yıl geçmesi gerek bunu ben bilemem tabi ki. Ama mesele benim adamla ne zaman geçirdiğim değil akıl almak istediğim konu. Benim geçirecek belki 3 sene belki de bir anım bile yok bunu ben bilemem zaman gösterir zaten. Sonuç olarak hayatımda bir adam var ve sizin o demediğiniz bir ilişkiyi yürütmeye çalışıyorum. Yaşadığım şey de işten güçten dolayı yaşanan şeyler geçirdiğimiz zamanın bi sınırlaması mı var mesela 5 sene zaman geçmeden yaşanılan şey ilişki olmuyor mu? Bir insanla geçirilen bir saat bile ilişkidir. Kafan uyar konuşursun kafan uymaz atarsın hayatından bizim yan yana zaten bir sorunumuz yok olması gereken nasılsa ilişki öyle yürüyor sadece uzaktayken şimdi böyle bi zorluk içine düştüm akıl almak istedim sadece. Ve tekrar söylüyorum evlenmek gibi bi derdim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back