meryem uzerli

televizyondan aldığım elektrik beni çok etkiliyoo valla çok sıcak sevimli sempatik ses tonuna ve konuşmasına bitiyorum ağlaması gülmesi süper ya herkes saçlarına bayılıyor ama ben tam tersi ses tonu ve konuşmasına ayrıca çok iyi bir oyuncu!!! normalde konusmayı beceremeyen kız orda kamera karşısında sessizlikte nasıl roller yapıyor bravo!

Meryem tam bir sempatiklik,tatlilik,$ekerlik,$irinlik abidesi.cok cok hosuma gidiyor.onu izlerken icim aciliyor.bebek bebek....

bu fotoda o dızıde hıcbır zaman goremeyecegımız manzara var mahıdevranla hurrem canciğer.Ama cok hosuma gıttı bu fotograf kım yakalamıssa iyi yakalamıs samimi sıcak insanın ıcını açıyor ..

Gördüğüm her Almana gösteriyorum resimlerini eh idare eder falan demişti bazıları da çirkin falan dedi.Bana da güzel gelmiyor ama şirinliğine diyecek lafım yok hele bizim kasıntılığı starlık sanan starlarımızdan sonra ilaç gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…