• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meryem uzerli

hürroşum benim çok seviyorum onu çok güzel çok tatlı ve şirin kızım olursa adını meryem koyucam o derece seviyorum:16:

ördüğüm her Almana gösteriyorum resimlerini eh idare eder falan demişti bazıları da çirkin falan dedi.Bana da güzel gelmiyor ama şirinliğine diyecek lafım yok hele bizim kasıntılığı starlık sanan starlarımızdan sonra ilaç gibi geldi.

hangı alman demıs onu aceba ? sankı kendılerı cok guzel turk ve arap kızları olmasa guzellık yarısmalarında dereceye bıle gıremıyorlar.sinir oluyorum su almanlara.

hangı alman demıs onu aceba ? sankı kendılerı cok guzel turk ve arap kızları olmasa guzellık yarısmalarında dereceye bıle gıremıyorlar.sinir oluyorum su almanlara.

Galiba tam anlatmak istediğimi yazamadım onun için yanlış anlama oldu.Almanlar Türk kızlarını beğenmiyor demedim aksi gurur okşayacak şeyler söylüyorlar :46: Ben Meryem Uzerli annesi Alman babası Türk diye gösteriyordum.Onlarda Türklere benzemiyor tipik Alman şeklin de güzel yahut çirkin diyerek değerlendirdiler.Sarışın mavi gözlüsü bulunmayan bir millet değiliz ama bence Meryem de Türk sarışını tipi yok.Yoksa Almanların Türk kızlarını kötülediği yok Beren Saat,Tuba büyüküstün,Birce Akalayı vb. falan gösterdim Almanların dibi düştü resmen çok beğendiler.

çok tatlı yaaaa

onu böyle bi diziyle tanımak istemezdim ama

inş.iyi projelerde rol alır sonra

saçlarını şöyle kahverengi,sırt hizasında düşünüyorum çok daha fazla yakışır

çok güzel

o dizide osmanlı kadınına oturan tek tip meryemin o zaman kadınlarını akla getiriyor direk hürremde aşağı yukarı böyle bir tiptir diye düşünüyorum ben rolüne tam oturuyor zaten çok sempatik ve güzel buluyorum onu.

kesinkiikle çok güzel gözleri özellikle biraz tombik ama tam osmanlı tipi göçmenlere benziyor cuk oturmuş hürrem karekterine havası yeter kadının bide aksanı çok tatlı.

Galiba tam anlatmak istediğimi yazamadım onun için yanlış anlama oldu.Almanlar Türk kızlarını beğenmiyor demedim aksi gurur okşayacak şeyler söylüyorlar Ben Meryem Uzerli annesi Alman babası Türk diye gösteriyordum.Onlarda Türklere benzemiyor tipik Alman şeklin de güzel yahut çirkin diyerek değerlendirdiler.Sarışın mavi gözlüsü bulunmayan bir millet değiliz ama bence Meryem de Türk sarışını tipi yok.Yoksa Almanların Türk kızlarını kötülediği yok Beren Saat,Tuba büyüküstün,Birce Akalayı vb. falan gösterdim Almanların dibi düştü resmen çok beğendiler.

canım benım senı yalnıs anlamadım ben o almanlara kızdım :1:

$meryem_uzerli_29176_4584599.jpg$37c5e6e8.jpg$423460_346923618661639_173729029314433_1136521_1063166700_n.jpg$431999_357134590973875_173729029314433_1162144_1829510554_n.jpg

güzellik sadece kaşla gözle olmuyo

konuşma,mimikler felan..bunlar da çok büyük etken

ışıl ışıl bakan gözleri ve sempatikliği onu extra güzel kılıyor:31::31:

bilmiyorum ben çok beğeniyorum sıradan bir tip değil bir kere sadece güzel değil ayrıca kadın gibi kadın ve sempatikliği var çok hoş...

güzellik sadece kaşla gözle olmuyo

konuşma,mimikler felan..bunlar da çok büyük etken

ışıl ışıl bakan gözleri ve sempatikliği onu extra güzel kılıyor:31::31:

Yani oyunculuğunu diyorsun. Çok mütevazi kadın ama ama ahım şahım yüz hatları yok sadece saç, göz ve ten rengi güzel. Birde çok tatlı ama çok güzel demem daha güzeller var.

Back